Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 31, 2012

СаЛуСа, August 31, 2012

Тъмните сили наистина си мислеха, че са спечелили и Новия Световен Ред бе на тяхно разположение. Обаче, те не отчетоха вашата устойчивост и решителност да се изправите срещу тях и за сравнително кратко време от началото на сегашния ви век вие увеличихте експоненциално Светлината на Земята, за да ги победите. Те още шумят и вярват, че все още могат да се намесват в плановете за Издигането, но фактът е, че сега вече те не са нещо повече от леки дразнители. Те повече нямат силата или подкрепата, за да постигнат някакъв реален успех и стават свидетели на падането на империята си.

Това, с което сега се занимаваме, е системата, която те основаха и която още функционира. Тя например стои на пътя на Разкриването, но с всеки изминал ден тяхната обструкция се премахва. Веднъж след като Разкриването е официално одобрено, то ще отвори вратите за много други аспекти на продължаващата ни връзка с вас. Открит контакт трябва да бъде разглеждан като отделен въпрос, но ще се случи преди да се случи Издигането. Първо трябва да бъде подготвен пътя за такива големи откровения, защото много хора все още отричат нашето съществуване, камо ли са готови да ни приемат. Въпреки това, истината трябва да излезе, тъй като вашето бъдеще е силно свързано с нашето, защото Всички Ние Сме Едно.

Нашето пристигане няма да означава никакво намерение да отнемем нещо от вас, а точно обратното, тъй като ние имаме толкова много неща да ви дадем, за да ви помогнем да скочите в Новата Епоха. Това разбира се не е краят, тъй като тогава вие ще се присъедините към нас като към равни и заедно ще служим на другите, които се нуждаят от вида опит, който можем да дадем. Вашето бъдеще ще прилича малко или въобще няма да прилича на това, което сте изпитали и ще е напълно различно, но също и много приемливо. Бихме могли да кажем, че вие все още не сте живели, защото вашите животи са обслужвали фалшива реалност. Реалност, в която сте били надарени със свободна воля да създавате, каквото искате, но тя беше превзета от тъмните сили.

Вашата свободна воля няма да ви бъде отнета и каквото и да изберете, то ще бъде новия ви път, който ще започне след завършването на сегашния цикъл. При тези обстоятелства няма смисъл да се опитвате да убеждавате другите да правят нещо различно, тъй като те няма да се чувстват удобно извън дълбините си. Освен това, няма такива неща като крайни срокове, що се отнася до вашата еволюция. Вие напредвате с ваше собствено темпо и ако душите изберат да останат в по-ниските измерения, то напълно ясно е, е те не са готови да се придвижат напред. По всяка вероятност няма да е необходимо те да останат там за дълго, тъй като както вие, и те също могат да разчитат на предишните си опити.

Независимо дали медиите се грижат да го докладват или не, ние напредваме много стабилно и въпросите се надграждат към гранд-финала. Новата финансова ситуация придобива форма и се приема необходимостта от голяма промяна. Следователно не след дълго предстоят някои съобщения за нея. Със сигурност това ще е началото на края на Илюминатите. Без контрол на паричните постъпления, те се разпаднаха и не са в състояние да финансират различните си дейности. Във всеки случай ние възстановяваме огромни суми, облигации и ценни метали, които да бъдат върнати на законните им притежатели или поставени в Световния Фонд за Преразпределение.

Скъпи Мои, ние сме много ангажирани да наблюдаваме действията на нашите съюзници и колкото повече работим заедно, толкова повече успехи постигаме. След Издигането нашите взаимоотношения с вас ще станат още по-лични и вие бързо ще станете Звездни Същества, каквито бяхте преди еони. По тази причина вие ще приемете това много лесно и ще се почувствате у дома с това, което ще правите. Всичко ще бъде много целенасочено с цел да ви доведе напълно в новите ви животи. Колко хубаво ще е за вас да научите, че всеки, когото срещнете ще е надежден и искрен в дейностите си. Честността ще се приема за даденост, тъй като в по-високите измерения няма място за нищо по-малко.

Така че дръжте се още малко, тъй като каквито и да са проблемите ви, независимо дали са физически или други, те ще бъдат разрешени. Ние знаем, че мнозина страдат от физически заболявания, свързани с живота на Земята, но останете спокойни в знанието, че всички те ще бъдат преодолени. Няма абсолютно нищо, което да не може да бъде отстранено чрез нашите целебни методи и като енергийно Същество, ще откриете, че звукът може да се използва по начини, по които се създават най-мощните енергии за трансформация и лечение. В същност кристалите ще играят много голяма роля в живота ви в бъдещето. Тези концепции в никой случай не са нови за вас, тъй като много от вас бяха в Атлантида в периодите, в които те бяха широко използвани.

Ние вярваме, че вие започвате да разбирате защо за вас се мисли толкова много, защото нивата ви на съзнание бяха много по-високи в миналото. По-ниските вибрации на дуалността направиха трудно вие да си припомните онези времена и едва наскоро вие започнахте да се пробуждате за истинската си същност. Вашият потенциал е неограничен и скоро ще намерите истинското си място в схемата на нещата. Когато ни опознаете, ще видите себе си в нас, а това е, защото много от вас дойдоха от цивилизации, които са членки на Галактическата Федерация на Светлината. Когато срещнете собствената си, веднага ще разберете, че те са свързани с вас и само какво обединение ще имате. Наистина ще има тържества, когато ние можем открито да се срещнем с вас, защото вие ще осъзнаете, че ние винаги сме били близо едни до други. Това ще е най-естественото обединение на души, които са работили заедно еони от време.

Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение, така че не си пилейте времето или енергията да се тревожите за това, което ще се случи на тъмните сили. Със сигурност ще бъдете информирани за това кой е стоял зад плановете за превземането на вас и вашия свят и кой е бил отговорен за зверствата, извършени във вашата история. Естествено повече ще ви интересува това, което се е случило в собствените ви животи. Ще има много шокове, тъй като хора, които може да сте уважавали, ще бъдат разкрити като това, което наистина са. Оставете информацията да изчисти пространството на спекулации, което обгръща трагедии като 9/11, но моля ви не я използвайте, за да търсите отмъщение срещу тези, които са участвали в тях. Оставете тези проблеми на по-висшите власти, които знаят точно какво да правят, така че вие да знаете, че справедливостта ще възтържествува.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви желая успех в подготовката за Издигане.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.