Home > > Montague Keen - September 2, 2012

Септември 2, 2012


             Вашият свят се пробужда и хватката на Кликата се разхлабва, тъй като Светлината на Истината се разпространява. Сега хората са готови да направят сериозни изследвания в истинската история на вашия свят преди Кликата да я беше променила преди 2, 000 години. Именно чрез кръвопролитията, те наложиха своето учение на страна след страна. Те създадоха отдели чрез различни системи от вярвания, за да предизвикат конфликт. Ако не погледнете към това, което беше сторено тогава, никога няма да разберете как да промените нещата. Веднаж щом се разбере истината, всичко си идва на мястото. Вие не може да промените нищо, докато не разберете какво трябва да се промени и кой е отговорен за състоянието на вашия свят. Вие трябва да си зададете въпроса на кого можете да се доверите? Вижте марионетките за които гласувате. Ден след ден, вие сте омайвани от хубавите думи, които нямат съдържание. Разбира се, вие вече знаете до сега, че те са само думи. Те не означават това, което казват. Тяхната цел е да ви държат под контрол и да впрегнат всички закони, които са необходими, за да ви държат като роби, които съществуват само за да им служат. Време е да престанате да бъдете роби.

            Някои много интересни хора идват да ви видят, за да споделят своите проучвания с вас. Всичко това служи, за да допълни картината за вас. Това което сте научили за лей линиите, тази седмица, е важно да се запомни. Когато лей линиите се пресичат, те създават свещената енергия. Тези линии са били почитани в древни времена. Кликата е изградила летища, електроцентрали, кланници и др. по тези точки, за да се разсее силата на светлината. Това е престъпно. Марк е прав в това отношение: вашата връзка с Духа, и тези които вие наистина сте са били преднамерено унищожени от тези, на които сте повярвали, че приемат вашите най-добри интереси в сърцето си. Поколение след поколение е било измамено да вярва и да се доверява на грешните хора. Решетката, която Кликата е поставила върху планетата Земя, за да ви държи в плен сега се разпада. Това и струва все повече всеки ден, за да държи контрола. Така че попитайте себе си, кой всъщност има реалната власт?

            Машината за убиване е също в затруднено положение. Тя скоро ще трябва да се изправи пред действителността, когато истината се разголи, за да я видят всички. Кликата не се допуска да следва пъкления си ПЛАН. Тя смяташе, че до сега ще добие пълен контрол над планетата Земя и всички, които останат на нея. Това няма да се случи. Планетата Земя ще се завърне в лоното още веднъж.

            Имайте предвид също така, че те произвеждат все повече и повече "лекарства", като повечето са разработени да ви унищожават като човешко същество. Някои от тях се намират в чипове и много от тях са направо опасни. Отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки. Те губят контрол и търсят решения за това положение. Вие трябва да поемете отговорност за собствените си тела и тези на децата си. Обърнете се към природата за всички средства за защита, които бихте могли да изисквате. Доверете се на собствената си преценка и вашия вроден инстинкт. Вие сте били учени да погледнете навън към другите. Това трябва да се промени. Вие сте носили всичкото знание през вековете от всеки свой живот и това е всичко, което във вас.

            Хората като МАЙКЪЛ ЦАРИОН са погледнали навътре в себе си и са си спомнили. Неговото разбиране как Кликата промени всичко е изключително. Той е един наистина велик човек. Майкъл е ходил по Земята още от началото на времето. В момента той ви води към истината. Той се завърна в Ирландия в този си живот с тази цел. За 2,000 години, Кликата се е опитала да унищожи ирландския народ. Тя е отговорна за бруталната смърт на милиони души от ирландския народ. Има доказателства за тези, които искат да проучат този факт.            Кликата искаше да унищожи ирландското ДНК, но в течение на цялата своя история, ирландците са пътували и са се заселвали в различни страни. Така че ще намерите тяхното ДНК пръснато из цял свят. Защо Кликата е толкова уплашена от ирландското ДНК? Какво ще се случи, ако ирландците навсякъде се пробудят и осъзнаят истината?

            Време е да премахнете оковите, които са ви приковавали към Кликата. Веднаж след като вече сте наясно със СТРАХА, който те създават, за да ви поробят, и го виждате такъв какво е, той вече няма да повлияе на живота ви. Никой не може да ви нарани, освен ако не им позволите. Когато дойде новата структура, тогава ще видите равенство за всички човешки същества. Гладните и бездомните, са се появили в резултат от алчността на Кликата. Това никога няма да се случи отново. Има повече от достатъчно за всички. Може да отнеме малко време за организиране на достатъчно доставки и структури, за да се гарантира достатъчно количество за всички, но хората никога няма отново да се разглежда като второкласни граждани. Ще има уважение за цял живот.

            Агентите на мрака работят под всякакъв образ, като винаги са готови да разкрият истината на всички, които я изследват. Няма значение какви титли си раздават или обществата, които те създават, тъй като тяхната цел е да разкрият истината. Аз ти казах, че бях шокиран, когато преминах към Духа и видях ясно тези, които външно твърдят, че изследват истината и  доказателствата. Нищо не би могло да бъде по-далеч от истината. Те са навсякъде, и подобно на рак, те разпростират своите пипала в усилията си да попречат на истината да излезе наяве. Малцина са освободени от своите разкрития. Вие питате, мила моя, как те могат да живеят със себе си. Аз питам, как те могат да се изправят пред момента на прехода, като знаят това, което са направили. Защото това е престъпление срещу човечеството.

            Сега вие сте навлезли в месец септември. Това е месеца на обещанието, когато неочакваното може да се случи, ако времето е точно. Както знаете, мила моя, за да може нещата да се случват, времето винаги трябва да е точно, за да получите резултатите, които изисквате. Ние постоянно се придвижваме към нашата цел. Пригответе се да се придвижите напред.

            Информация тече към вас от всички посоки. Понякога е трудно да се поеме всичко. Чувствам вашето вълнение, когато отговорите на въпросите се разкриват при най-малко вероятните обстоятелства. Правилните хора излизат напред, за да ви помогнат. Очаквайте изненади! Вълнуващи времена, скъпа моя.

 

Ваш обожаем съпруг, Монти.

 

Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация
Превод: Helis
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!