Home > > Montague Keen - July 8, 2012

8 юли 2012 г.

Движението към Светлината набира скорост. Моля, направете всичко възможно, за да разпръснете Светлината към тези, които все още не са я прегърнали. Разберете, че е изключително трудно за някои хора да поемат отговорност за собствения си живот. Те са позволили на религиите да им диктуват как да живеят живота си, така че съответното поемане на отговорност не е лесно за тях. Кликата, от друга страна, никога не пропуска възможността да попречи на разпространението на светлината. Вие сами преживяхте такъв инцидент, тази седмица. Някои нямат смелостта да се изправят срещу нея и да участват в битката. Те говорят само приказки, без да предприемат решителната крачка.

Аз съм благодарен на Пени П., която ви представи ATLASPROFILAX.
НАИСТИНА, ТОЛКОВА Е НЕОБХОДИМО ЗА ВСЕКИ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО Е СТОРЕНО НА ЧОВЕШКАТА РАСА, ТАКА ЧЕ ДА МОЖЕ ТЯ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНА И УПРАВЛЯВАНА.

АТЛАСЪТ е първия вратен прешлен и е разместен или с луксация, при повечето хора. Това състояние води до различни физически и психически заболявания и болести. Ротацията води до намаляване на диаметъра на отвора в основата на черепа и гръбначния канал. Това нарушава нормалния поток на информация между мозъка и тялото през гръбначните и каротидни артерии, лимфната система, мозъчната гръбначномозъчната течност, през менингеалната система и гръбначния мозък.

Драги ми Вероника, ти вече преживя промените, и осъзна важността на тази корекция за всеки. Аз обясних, малко след смъртта ми, че е оказван натиск на човешката раса. Вие не разбирахте това, което аз се опитвах да ви предам. Сега вече виждате пълната картина. Това е специална корекция и може да се извършва само от хора специално обучени за това. Тя е силно препоръчителня. Това ще отслаби влиянието на Кликата върху човечеството. Така ще се създадат още веднаж свободомислещи Същества на Светлината. Това е особено важно за младите, които са на път да се образоват. Това може да стане на всяка възраст. Кабалата е причинила безброй проблеми и заболявания за човечеството и тя е замислена имено да нанася вреди. Това е част от пробуждането. Вашето тяло е лично ваша отговорност.

Казах ви, че не няма да е лесно да се изправите пред реалността на това, което е сторено за човечеството. Споделих болката си, докато четяхте за това, което беше сторено на ирландския народ, за да се унищожи тяхната ДНК, както и всички доказателства за великото им минало и тяхната роля в цивилизацията на света. За това е толкова важно ирландците да се пробудят и да научат истинската си история, както и да разберат защо Ватикана ги държат под контрол чрез СТРАХА. От какво всъщност се страхува Ватиканът?

Защо толкова много ирландски бебета бяха откраднат? Защо толкова много хора изчезват без следа, там където Ватикана упряжнява контрол? Кевин Анет изложи фактите. Той е направил проучване и е представил доказателствата. Да, трудно е да се повярва, че канибализмът все още продължава. Само като го направим публично достояние, това престъпление може да бъде спряно.

Злият заговор, който беше замислен преди 2000 години, няма да се осъществи. Човечеството си възвръща силата и ясно вижда за първи път, как е било използвано и обиждано от мнозинството. Заедно ние можем да си върнем господството над планетата. Ние ще създадем един по-добър свят за всички, където войната ще бъде забравена в миналото. Това ще си струва усилията и жертвите, които може да се направят, за да донесат мир и справедливост на всички хора. Не приемайте на борда неверните твърдения на Кликата. Тяхната единствена функция е да всяват СТРАХ. Вярвайте в Бога на Любовта, за да ви направлява и се молете за напътствия винаги когато се колебаете. Бъдете наясно с плановете на Кликата по всяко време, така че да не се заблуждавате да вярва в това, което тя казва. Плановете на 99% от тези, които искат мир, са онези, които трябва да бъдат следвани. Има толкова много информация за това в интернет. Това е само въпрос на сплотяване на силите и да не позволявате на Кликата да ви предизвика. Вие сте толкова близо до постигането на целта си. Като се увеличавате по численост, тяхната сила намалява. Златото няма да им купи това, което те искат: то им се изплъзва. Те са в шок!

Любовта ще управлява вашия свят още веднъж. Всички страхове, разделения и фалшиви религии, ще изчезнат и ще се превърнат в далечен спомен. Хората ще поемат контрола над организирането на това, което трябва да се направи, за да се осигури добра здравословна храна, чиста вода, и природни лекарства за тези, които се нуждаят от тях. Добрите хора се събират и планират как това може да бъде направено без твърде много смущения. След като системите за контрол са изведени извън строя, човекът ще бъде свободен да вземе правилните решения сам за себе си. Удивително е какво може да се постигне, когато хората работят заедно.

Ние ще ви съпътстваме във всяка стъпка по пътя, за да ви водим. Свободната енергия ще бъде огромна стъпка напред, за да направи живота на всички по-лесен. Това е просто въпрос на правилния ход. Всичко е готово за действие. Всичко е проверено и е в изправност.

С любов във вашите сърца и вяра в по-добро бъдеще за всички, нека да вървим напред, за да създадем с увереност това бъдещето .

Грижи се за себе си, любов моя. Помощта идва. Винаги, твой обожаем съпруг, Монти.


Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация
Превод: Helis
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!