Home > > Montague Keen - July 15, 2012

15 юли 2012 г.

В момента, вие навлизате в крайния етап на елиминирането на всичко мракобесно във вашия свят. Все повече хора от вас се измъкват от програмираното състояние на контрол. Вие вече премахвате блокажа, който е бил наложен на човечеството. Вие най-после, се наслаждавате на свободата, която ви е била отнета. Скъпа, скоро след смъртта ми, аз ти казах, че върху човечеството е оказван натиск. Вие разбирате това напълно сега и сте в състояние да помагате на другите с информация за прекунфигурирането на прешлена Атлас, като така се дава възможност на хората да станат такива същества, каквито са били програмирани да бъдат. Кликата на Мрака ще заложи всяко препятствие по пътя ви, за да предотврати пробуждането на човечеството. Нейните представители никога не са искали тази информация да стане публично достояние. Важно е да се пробудите за степента на контрола, упражняван над вас. Вашите новини са контролирани по целия свят. Те всички са инспирирани под един и същи диктат. Всъщност, вестници променят новините малко, за да се престорят, че те са автентични. Това се прави, за да се манипулират и контролират умовете ви, така че да можете по всяко време да сте готови да вярвате на каквото и да ви се каже и да сте готови да се подчиняват на техните заповеди. Казано ви е било, че това е "закон" или "устава", на който трябва да се подчинявате. Само че, кой реши това на първо място?

Хората трябва да се съберат и се споразумеят за това, което трябва да се приеме. Има "закони", които се създават всеки ден, за които вие не знаете абсолютно нищо, докато, разбира се "не нарушите закона". Правителствата трябва да бъде избирани от народа за народа, а не в полза само на банковите престъпници. Вие живеете в света на изобилието, но то не се споделя от всички. Спрете да позволявате да бъдете манипулирани. Отказвайте да видите подразделенията, които са били създадени, за дадат възможност на конфликта да се разрастне,така че да бъдете манипулирани. Вие навлизате в период на възстановяване, точно когато се очаква да поемете лична отговорност за своите действия, за да не действате вече като овце. Бъдете в състояние да се погледнете в огледалото и да се гордеете, че вашите действия не навреждат на никой човек и, че сте се отнасяли честно и почтено с всички, които пресичат пътя ви. Прощавайте на несигурните, който се появяват през цялото време. Те виждат заплаха или престъпление, там където те никъде не са били замисляни да възникват. Всеки от вас има свой собствен път, който следва и ще бъдете направлявани по него.

Корумпираните затъват все повече, тъй като тяхното време изтича. Те ще получат възможност да се поправят, за да променят своя начин на действие. Някои от тях ще приемат това, а други ще откажат и ще бъдат премахнати от Земята. Отмъщението НЕ е това, към което се стремим. Тя е продукт на Кликата. Това е три-измерно мислене. Трябва да се издигнем над всичко, което е три-измерено. Моля, не губете ценното си време за арести отнемащи енергия. Окуражавани сте да правите това, за да ви задържат в третото-емоционално състояние на ума. Време е да се движим напред към новото си начало, към напълно нов начин на живот на планетата Земя, който ще донесе радост на всички, които живеят на нея.

Има много добри и честни хора, които правят смела крачка напред, за да споделят своя истина и опит с вас в усилията си да съберат всички добри хора на Земята заедно. Това не се е случвало в продължение на хиляди години. Точно това, вие сте дошли да направите на Земята. Ние можем да видим как всичко си идва прекрасно на мястото. Расата или вярата не трябва да бъдат бариера. Човешката раса трябва да се обедини като едно цяло. Онези сред вас, които не са хора, трябва да се върнат там откъде са дошли. Тяхното умишлено унищожаване на вашата планета и човечество ще отнеме малко повече време, за да се поправи това престъпление. Всяка помощ ще бъде достъпна за вас, за да се възстанови вашата планета и човечество. Както Кликата си е съставила планове да унищожи човечеството, така ние също сме си поставили за цел да възстановим живота на Земята до качеството му съществувало някога в древни времена, когато животът е живян в пълна степен. Любовта е надделявала и всички са се ползвали от свободата.

Аз ви уверявам, че нещата се придвижат напред. Кликата обаче никога няма да признае това. Тя иска да ви държи на тъмно и под свой контрол до последния възможен момент. Някои от техните представители се стремят да се отдалечат от мрака. Те започват да се виджат колко пъклени са техните планове и искат да бъдат спасени. Много от тях са изпълнени с толкова зло, че хвърля мракобесна сянка, навсякъде където и да отидат. Те вече не могат да крият своите пъклени намерения. Това ставе все по-очевидно всеки ден, и те срещат трудности при тяхното следване, тъй като все повече от вас осъзнават това и се противопоставят.

Човечеството трябва да се пребори с толкова много неща. Структурата му се променяла, неговата история е била манипулирана и променяна извън рамките на всякакво уважение. То се е лутало в пустинята на объркване в продължение ан 2, 000 година, но Е ОЦЕЛЯЛО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, КОЕТО МУ Е БИЛО СТОРЕНО И ВСЕ ПАК Е СТАНАЛО ПО-СИЛНО ЗА ДА СЕ БОРИ. НОВОПРИДОБИТИТЕ ПОЗНАНИЯ ГО ПРАВЯТ БЕЗСТРАШНО. Перспективате, че 99% от човечеството ще се съберат заедно в хармония, за да се движи напред в бъдещето, може да бъде само мечта в този момент.

Ние изминахме дълъг път, откакто аз се съединих с Висшия Дух през 2004 г. Ние обитаващи Духа, виждаме в пълна степен голямото пробуждане. Наистина е това е голяма радост да се наблюдава. Нашите дълбоки благодарните към всички, които са ни подпомагали, тъй като всички усилия са важни в голямата схема на нещата. Важно е огромното усилие на отбора. Заедно можем да премести планини, и ние ще го направим. . . и нищо не може да ни спре сега.

Бих искал да изразя мойте дълбоки благодарности към всички, които са направили дарение на фондация Монтаги Кийн. Вероника е правила разходи в продължение на осем години. Сега, се очаква повече от нея. Тя трябва да пътува, да вземат участие в различни събития и да посещава и други организации, и т.н. Важно е, че съобщението излиза и е достъпно за всички. Това ще облекчи натоварване на ума и в тези трудни, но вълнуващи времена.

Погледнете към бъдещето. Има прекрасно бъдеще пред вас. Простете на онези, намиращи се на по-ниско вибрационно ниво, които са създали хаос в живота си. Те са за съжаление, тъй като никога не са изпитвали радостта от любовта или прекрасното чувство за принадлежност, че любовта единствено, носи живот. "Правете любов, не война" трябва да бъде нашето мото!

Ние вървим напред и нагоре, любов моя, на най-вълнуващото пътешествие в историята на Вселената.

Завинаги, твой обожаем съпруг, Монти.Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация
Превод: Helis
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!