Home > > Montague Keen - June 10, 2012

10 юни, 2012 г.


ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИСТОРИЯТА Е ЗАБЛУДИЛО МНОГО ПОВЕЧЕ ХОРАТА, ОТКОЛКОТО ВСЯКО ДРУГО НЕЩО, ИЗВЕСТНО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Pусо

Истината на това твърдение не може да се изтъкне достатъчно. Аз се опитвам, от момент на моето преминаване отвъд, да ви насърча да проверите верността на това, кои сте. Тъй като това остава неразрито, вие ще останетe под контрола на тези, който започнаха да вземат от вас и да ви използват като роби, и които се стремят да ви заслепяват с този факт. Казах ви, преди осем години, когато преминах към Духа, че Кликата планира да създаде рецесия, че тя ще използват това положение, за да се сдобие с пълен контрол над вашата планета. Малкото страни, които бяха без дълг към банките трябваше да бъдат подчинени от изпратените наемници, които да създават катаклизъм и размирици и така да се престорят, че възбуждат недоволство и бунт, като по този начин се създава едно извинение, за да нахлуят и да свалят тези страни на колене. Нашествията се случват само в СТРАНИ БЕЗ ДЪЛГОВЕ. Всичко бе хладнокръвно планирано и изчислено така, че да гарантира, че банковите престъпници придобиват контрол. Фактът, че толкова много хора загубиха живота си е без значение за тях. Техният план е да намалят населението с две трети.

При положение, че най-вярната истина е била скривана от вас, е разбираемо, че сте объркани. Всичко, в което сте вярвали, по отношение на вашата история и религия, е пълна лъжа. Целият ви свят бе преобърнат наопаки, за да бъдат те сигурни, че вие никога няма да разберете, кои сте, и по-важното, КОИ СА ТЕ. Те създадоха една илюзия. Вие покорно приемахте това, което ви се представя. Единствено чрез историята вие ще схванете цялостната картина. Всичко е някъде там и чака да бъде открито. Неволното ви съучастие спомогна за създаването на затвора, в който живеете сега. Но в този момент, вие сте в състояние да отвори вратите на затвора и да навлезете в Светлината.

Те използват сатанински ритуали в опитите си да ви държат под контрол. Вие гледахте с ужас сатанинските ритуали, които се разгърнаха миналата седмица. Лондон е мястото на мрака, където е концентрирана голяма част от контрола. Спрете да бъдете овце и да вярвате в това, което ви се казва да вярвате. Помислете сами за себе си за промяна.

Хората, които контролират вашите банки са същите хора, които управляват вашите медии, вашите правителства и религии. Те сьщо успяха да контролират живота ви. Те дори смятат, че имат правото да контролират вашата планета. Факт е, че те нямат право да бъдат на вашата планета.

Те откраднаха историята си от Ирландия. Повече доказателства в подкрепа на този факт се излагат всеки ден от Египет. Има учени, изследващи това из целия свят и те остават много развълнуван от това, което разкриват. Те си задават въпроса как биха могли да бъдат подведени от фалшивата история, която им е била наложена. Вие няма да намерите истината в своите училища или университети или в някоя от официалните "историческите книги". Даровитите хора, от време на време, следват интуицията си и разкриват истината. Всичко е там някъде, стига да отделите време, за да го потърсите. Трябва да ги разобличите с разкритията си - те свършиха достатъчно добра работа, за да скрият всичко. Те съчиниха Библията и така се увериха, че стоят над всички останали. Те са създадоха пари, за да поробят масите и да са сигурни, че хората винаги ще имат дълг към тях. Те притежават и контролират фармацевтичните компании, за да се гарантира, че получавате медикаменти, с които човешки тела не могат да се справят. Те слагат флуор във водата, за да ви правят покорни и податливи на обработка.Ако само можехте да видите, така както ние виждаме, как се контролира живота си, вие ще бъдете ужасени. Вие сте родени в този живот, така че го приемате като норма. Но аз ви казвам, ТОВА НЕ Е ТАКА.

Вие се пробуждате за факта, че сте могъщи същества от светлина. Вие виждате корупцията за първи път и сте готови да направи каквото е необходимо, за да я премахнете. Невинни хора страдат в ръцете на тези коварни същества, които се нуждаят от ЖИВОТВОРЯЩАТА ДОЗА енергия, генерирана от вашите страдания и кръвопролития, с цел те да оцелеят. Спрете и помислете за момент, че това, как би изглеждал вашия свят, когато прогоните тези същества от лицето на Земята. Престъпленията, които те извършиха срещу вас, ще остане в историята като един урок за бъдещите поколения, да внимават да не попаднат неволно в такъв коварен капан.

Ирландия. Земята на Фараоните от Андрю Пауър, е чудесен пример за това как един човек следва интуицията си и разкрива много повече, отколкото той някога е очаквал. Той е написал откритията си по такъв начин, че е обрисувал картина на истината, която не оставя никакво съмнение у вас за истинската история на онова време. Сърцата и умовете на хората се пробуждат. Те търсят истината. Познанията на древните ирландци е отвъд всичко, което съществува във вашия свят днес. Те са разбирали Вселената. Те са били в контакт с други планети. Те знаели, че Земята е кръгла, и вследствие на това са плавали навсякъде из нея, уверени в знанието си, че няма да паднат от нейния ръб. Те са изградили структури, които са издържали теста на времето и са свидетелство за техните познания и опит. Заради всичко, което е била откраднато от Ирландия и преместено в друга част на света се е създала илюзията, че сте били в капан за 2, 000 години.

Ето защо тя трябва да се започне от Ирландия. "Ирландия е ключът, който ще разкрие всичко". Винаги помнете това. Там, ФАЛШИВИЯТ СВЯТ може да бъде разрушен завинаги. Сега е времето да се гарантира, че това започва да се случва.

Те се намесиха в живота на човечеството и почти са го унищожили. Ние не можем да позволим това да се случи. Плановете им да убият хиляди хора на Олимпийските игри в Лондон са безсрамно изложени на техните уеб сайтове. Те се чувстват толкова сигурни в себе си и своя контрол над вас. Сега е времето, да съберете смелост и да кажeте: "НЕ. Ние отказваме да ви дадем разрешение да жертвате нашите хора!" Твърде много вече бяха принесени в жертва в техните незаконни войни и бомбени атентати.

Липсващите елементи във вашия свят днес са ЛЮБОВ и СЪСТРАДАНИЕ. Когато имате любов в живота си, не може да убивате или да навредите на другите. Ще се виждате в другите и ще ги уважавате. Вие сте били лъгани толкова дълго време и сега сте се пробудили и няма да позволите да затънете отново в подобни лъжи. Очите ви вече са отворени. Вашият свят се променя към по-добро. Тяхната сатанинска играта вече не поражда резултатите, които те искат. Те са вече лишени от мощ.

Вие сте права, мила моя - космически кораби се приближават все по-близо. Те показват подкрепата си за вас. Ще бъде добре да се събере отново с по-голямото си семейство. Оглеждайте се по време на слънцестоенето за някои изненади. Всичко си идва на мястото, така както е обещано.Това беше трудна седмица за вас, но независимо от това, което сипят по вас, вие никога няма да се откажете. Така е моето момиче.

Ваш винаги обожаем съпруг, Монти.


Website: The Montague Keen Foundation
Превод: Helis

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!