Home > > Montague Keen - June 3, 2012

June 3, 2012


Обещах от известно време насам, че най-вярната истина, ще бъдат изложена, когато смелите мъже намерят смелост да я поискат. Ватиканът е отговорен за престъпните заговори и за най-отвратителни престъпления срещу човечеството. Хората трябва да поискат компенсация за жертвите. Толкова много страни страдат от ръката на тази варварска институция.
Ирландия е предприела първата стъпка за прогонване на тиранията на Ватикана от острова на Ирландия. Тогава хората ще могат да си възвърнат истинското наследство. Ватиканът е не само отговорен за изнасилването на деца, а също така и за изнасилването на страната на Ирландия и пренаписването на нейната историята. Когато пълната истина излезе наяве, светът ще бъде свободен от тиранията на злите правила, скрити зад така наречената догма.
Светлината на истината разкрива всичко, което е било скрито. Вие никога не сте очаквали в живота си да видите престъпленията на Ватикана да бъдат разкрити. Това, скъпа моя, е само първата стъпка към премахването на контрола на злото. Има нещо много повече, което трябва да бъде разкрито. Хората са го казали. Ватикана ще рухне като къщичка от карти. Такава е истината, защото той не може да съществува без подкрепата на хората.

Вие не трябва да се подчинявате на заповедите на Кликата. Отново казвам: "Нищо не е такова, каквото изглежда". Вие все повече започвате да осъзнават е този факт и да виждате нещата такива каквито са, както никога преди. Кликата успя да ви държи под контрол – винаги в услуга на нейните желания за 2000 години, което не е малко постижение по всички стандарти!! Сега трябва да се събуди м и да си вземем обратно всичко, което е наше по право. Всичко, от което се нуждаем е волята да го направим. Вие сте постигнали всичко наполовина. Погледни вътре в себе си, това е мястото, където ще намерите истината.

Толкова много информация е била изпратена до вас, че е трудно да се справим с нея. P.W. е чудесен източник на сила. Неговата жажда за знание и истински факти, са непобедима комбинация. Той е човек с голяма мъдрост. Ние сме привилегировани да го има всред нас.
Злите планове на Кликата се разкриват всеки ден. Техните тайни срещи, вече не са толкова скрити. Те ще отговарят за това, което са сторили на човечеството. Това, което планират да направят, и това, което ще им бъде разрешено да направят, ще бъде съвсем различно. Те са се поставили над всички други, но сега вече са се разкрили пред всички, за да видят колко абсурдни са те всъщност . Истинската сила се е прехвърлила в хората, които вече няма да живеят като овце.

Вашата мисия е да върнете здравия разум във вашия свят. Да премахнете всичко, което е порочно, и да спрете да се подчинявате на заповедите на Кликата. Няма повече да се убива! Хората от всяка страна имат право да живеят в достойнство и мир, а не да има пагубни елементи, които създават толкова ужасни ситуации, че да карат човека на улицата да призовава към действие. Попитайте себе си колко страни са имали този същия сценарий да се разиграва в тях, така че да започнат война. Не позволявайте на подпалвачите на война, да продължават да ви мамят пред очите ви. Те убиват хиляди хора без да се замислят втори път. Всичко това е част от тяхната играта. Те нямат уважение към човечеството.

Те не са като вас. Вие сте топлокръвни човешки същества, които имат пълното право да живеят на планетата Земя. Те са студенокръвни, незаинтересовани и безчувствени; които само се интересуват да контролират и от създаването на техния Нов Световен Ред, в който ще бъдете третирани и се очаква да живеете като роби, само за да им служите. Това ли е това, което искате за себе си и за бъдещите поколения? Нуждаете се от решение, което трябва да вземете сега, защото времето е от съществено значение. Не забравяйте, че като не правите нищо, вие давате вашето съгласие.

Вие ще бъде напълно подкрепено при възстановяването на справедливостта и мира за цялото човечество. Когато се върнете при Духа, ще видите сами, че е възможно да се живее без изкуствени ограничения създадени от човека, които в момента понасят е на Земята. Имайте смелост и повярвайте в себе си - вие знаете, че можете да го направите. Тези, които действат в рамките на Кликата се плашат. Вижте всички набързо скалъпени закони, които тайно се прокарват, като по този начин създават още повече ограничения в живота ви. Те нямат съгласието на хората , за да създават свой Нов Световен Ред. Не навлизайте в него със сляпа вяра. Излезте от хипнотично състояние, в което сте били държани в продължение на толкова дълго време. Вие ще загубите всичко, ако останете в това състояние. Вашето решение ще се отрази на човечеството за поколения напред. Времето за действие е СЕГА!
Трябва да преодолеете всички пречки, които са поставени на вашия път и всички спортни дейности, които се използват, за да се отклони вашия поглед от това, което всъщност се прави. Кликата се опитва отчаяно да изпълнява своите планове преди да е изтекло времето. Те не могат да направят това без теб. . . И така, който държи силата?

Заедно, в любов и светлина, ще успеете да възстановите мира във вашия свят. Разходи за храна, жилище, облекло както и за хората в неравностойно положение. Всъщност, всички хора са еднакви. Те влизат и излизат във вашия свят по абсолютно един и същи начин. Вие сте позволили на истерията на Холивуд, да наруши вашата представа за реалността. Това бе умишлено направено, за да се гарантира, че вие следвате едно фалшиво чувство за реалност. Нищо не се случва случайно. Всичко бе внимателно планиранано. Вашият свят, днес, се опитва да се измъкне от плановете, които бяха направени от Съвета на Никея, преди 2000 години. Вярвало се е, че тези планове ще се осъществят през 2012 година. Дали те наистина са вярвали, че човечеството ще бъде изоставено и , че Света на Духа и ближните ви братя от Вселената няма да успеят да ви спасят?Всеки един от вас е ценен като фар от светлина в света на тъмнината. Светлината носи бързо преодоляване на тъмнината. Ние ще успеем. Истината ви очаква.

Опитайте се да си вземете малко почивка, мила моя. Знам, че е вълнуващо, когато хората представят проучвания, които хвърля светлина върху това какво се случва. Наскоро се разкри, че най-големите умове от миналото са оставили много следи в техните писания, които сега идват на бял свят. Това е перфектния момент. Всичко си идва прекрасно на мястото, мила моя.

Ваш обожаем съпруг, Монти.

Website: The Montague Keen Foundation
Превод: Helis

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!