Home > > Montague Keen - May 27, 2012

27 май 2012


Тъй като светлината на истината става все по-ярка, тя разкрива всичко, което е било скрито. Вълнението е голямо, тъй като всички парчета от пъзела си идват на мястото. Много елементи са играли роля в тази мозайка, които са дошли от няколко места във вашия свят, всеки от които допринася за цялото. За съжаление, никой не може да направи нищо за да попречи на планетата да не изпусне оковите на контрола. Трудно е за някои хора да вярват, че те съществуват на планета затвор, тъй като те са напълно забравил за решетките, които са ги обградили. Ограничването на свобода и свободата на словото, налагането на закони, които ви притъпяват – както граждански, така и религиозни - всички те са предназначени да ограничат свободата ви и да ви попречат да откриете кой сте били всъщност.

Сега вие виждате как археолози и историци преразглеждат това, което вече е прието като установен факт, и за тяхно учудване, да открият, че той е пълна измислица. . . Така наречената "история" е написана и приета като факт. Сега виждате всичко такова каквото е: пълни лъжи. Толкова много добри човешки същества са били убити като са участвали във войни в защита на кауза, когато крайната цел е била винаги печеленето на пари и увеличаване на контрола. Такава беше цялата игра на тези, които контролират вашия свят. Премахването на тези паразити от вашия свят е от първостепенно значение за нас. За да могат оцелеят, те имат нужда от вашата подкрепа, вашето страдание и страх. В миналото, вие сте се подчинявали на техните команди и сте се пожертвали с готовност на бойните полета на живота.Всичко това ще приключи. Онези, които прилагаха строго ‘’закона " започват да се събуждат и да виждат светлината.

Не се увличайте по сатанински ритуали, открито извършвани от тези, които са били подведени да вярват, че това е почтен акт, в който трябва да се гордеят, че участват. Те са експерти в разпалването на вълнение, както и страх. Всичко това се прави, за да се отклонят вашите умове далече от действителната истина. В крайна сметка, вие започвате да виждате нещата, така както те ви казват да ги виждате, а не такива каквито са всъщност.

Време е да поемете отговорност за собствения си живот. Не следвай стадото като овце, както сте свикнали да го правите. Схемата на живота се променя бързо. Трябва да признаете този факт и да се подготвите да поеме пълна отговорност за собствения си живот. Изхвърлете оковите. Признайте още веднъж, че сте част от голямата Вселена. Не мислете за разликите, които ви разделят. Очаквайте голямото приключение, което ви очаква, докато изучавате вселената.

Казвал съм много пъти, " Ирландия е КЛЮЧЪТ, който ще разкрие всичко". Ако тези в правителството на Ирландия са взели този факт под внимание, тогава те няма да се продават на престъпните банкери. Ирландците са смела раса. Те са оцелели въпреки цялата бруталност нанесена върху тях както и Холокоста, замислен и направляван от Ватикана за намаляване на броя на населението, и т.н. Мозъците им са били промивани и са били малтретирани цели 2000 година, но те са оцелели въпреки всичко, което им беше сторено. Ирландия ще поведе света, тъй като тя се отваря към някогашното си велико минало. Тя ще разкрие своите тайни. Връзка на Ирландия с Египет и неговата роля в оформянето на вашия свят, трябва да бъдат признати.

За да успее кликата, Ирландия е трябвало да се потиска. Религия и налаганата бедност са държали хората в страх. Това е било тяхното най-продуктивно средство. То проработва всеки път. Г-н E Кени трябва да бъде смел, още веднъж. Той знае в сърцето си какво трябва да направи.

Скъпа моя, ние гарантираме, че всичкото необходимо ДОКАЗАТЕЛСТВО се разкрива, за да докаже убедително, какво е било сторено преди 2000 години, за да СЕСТИГНЕ до завземането на вашата планета и поробването на хората.Сега, виждате ли защо сте били карани да вярвате, че Ирландия е без значение и трябва да се пренебрегва. Толкова много усилия бяха вложени, за да гарантират, че никога няма да погледне сериозно на Ирландия. За съжаление, дори самите ирландци са приели тези лъжи.

Ще има опити да се убият много хора, за да ви отвлекат от пътя ви. Кликата чувства, че няма какво да загуби и така ще се опита да отмъкне колкото е възможно повече от вас. Кликата не може да оцелее.Тя има проблеми с приемането на този факт. Членовете и са паразити, съществуващи само защото по невнимание ги подкрепяте.

Време е да се каже "НЕ". Банките са проектирани да ви поробят и те са били много ефективни в това. Сега баланса е преобърнат и те нуждаят от вас, за да оцелеят! Тяхната игра приключи - те са имали добри попадения, но сега те трябва да се оттеглят. Гледайте на тях като на част от тъмното минало, което вече не е необходимо в Новата Ера, която се развива бавно, но сигурно. Всичко си идва прекрасно на мястото.

Много усилия се влагат в настояването за Разкриване на истината от страна на правителствата. Разберете, че това би означавало да разкрият връзката си с извънземни, от който са получили своята технология. "Сивите" са обучавали своите убийци и са подкрепяли кликата и нейните програми, да измислят "човек", който ще им служи без съмнение. Не гледайте към правителствата за тази информация. Тя няма да дойде от тях. Те никога няма да признаят вината си, тъй като имат твърде много за губене.

Еднакомислещите ще бъдат на ваша страна след като се отворите към пълното съзнание и свободата да изследвате вашата Вселена. Когато манипулацията спре и всички техни подли методи на контрол спрат, вие ще видите с нови очи колко прекрасна е планета Земя.

Ние трябва да направим много, мила моя. Аз винаги съм на ваша страна, като ви направлявам и като ви заобикалям с моята любов. Вие не вървите по този път сама.

Твоят любящ съпруг, Монти

Website: The Montague Keen Foundation
Превод: Helis

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!