Home > > Montague Keen - July 29, 2012

29 юли 2012 г.

Вълнуващо е, мила моя, че толкова много хора от целия ??ваш свят се свързват с вас през този най-светъл период от време. Това става точно така, както е било планирано, преди завръщането ви на Земята, за това, че вие заедно ще възстановите вашата планета в посока към светлината на истината и справедливостта. Вие избрахте да навлезете в различни страни и раси, знаейки, без съмнение, че един ден всички ще се сплотят, ще се уважават взаимно и ще работят заедно, за да пробудят всички тези, които са изгубени в системата за контрол и са твърде изплашени, за да мислят за себе си.

2012 г. е годината, когато Трансформацията трябва, и ще се случи. Вие ще преодолеете препятствията, които Кликата ще постави по пътя ви. Гледайте на тях като на трамплин. Кликата няма да напредва лесно. Тя обича своя начин на живот свързан с контролирането на планетата Земя. Някои от нейните представители могат дори да се опитат да прегърнат Светлината, но повечето ще останат непокорни до края. Те все още се възприемат като по-висши създания в сравнение с останалата част от вас, но нищо не може да бъде по-далеч от истината. Повечето от тях сега са се събрали в Лондон, считайки, че ще постигнат желанието на сърцето си за Нов Световен Ред, с едно правителство за всички както и премахването на всички хора, които не са желани от тях. Това със сигурност няма да се случи.

Те все още се опитат да направят своята ФАЛШИВА ИЗВЪНЗЕМНА ИНВАЗИЯ, но както ви беше казано, ще има няколко приятелски, големи замаскирани кораби над по-големите местности за предотвратяване на всякакви щуротии по отношение на извънземни сценарии за инвазия. Светът на Духа и вашите приятели от други планети няма да позволят това да се случи. Ние сме ви дали тази информация през последните няколко години, така че тя да не дойде като изненада, когато чуете твърдението на правителството, че може да има извънземна инвазия, въпреки че то е настоявало, през годините, че извънземните не съществуват! Със сигурност хората не мога да повярват на това, което се казва по този въпрос.

Всеки ден, вълнуваща информация се предоставя на вашето внимание, която допълва картината. Вие бяхте изненадани да научите, че когато ирландския народ, който е представител на АРИЙСКАТА РАСА е по следвал Слънцето към Египет е създал връзка, която е очевидна за изследователите. При завръщането си в Ирландия, след като се скитали дълго в пустинята в опитите си да се върнат в родината си, ирландците срещнали трудности. Така че някои от тях се установили в земята, която сега е известна като ИРАН. Ще отриете някои от тях в древна Германия и Австрия, но само в далечните древни времена. Много от местните в Иран имат същата ДНК като тази на ирландците.

Вие с право питате защо всичко това е скривано от вас? Това беше направено, за да ви контролират, за да ви държат в неведение относно истинската си история. Изследвайте сами за себе си. Отговорите са там някъде. Време е да забравите за всичко, което са ви учили. Започнете отново с ясно съзнание, като децата. Пренебрегнете тези, които са ви лъгали по отношение на вашите религии и образователни системи. За тях истината е това, което са избрали за вярно в даден момент. Бъдете готови да се изправите пред истината, без значение колко шокиращо може да се окаже. Ние ви подготвяхме за това в продължение на много години. Вълнувайте се, защото вие сте на път да постигне това, за което сте дошли на Земята.

В продължение на 2,000 година, вие сте били лъгани и мамени. Сега истината нахлува от всички посоки, разкривайки корупцията. Те не могат повече да я крият. Ние сме доволни да видим как Ирландия е водеща отново. Първо, трябва да разобличим Ватикана, а и сега бяха арестувани топ банкерите. Ирландия стъпва на краката си, поемайки контрола и водачеството. Елате и се сплотете и ще възстановите Светлина без кръвопролития или насилие от всякакъв род. Проявете само твърдата решимост да постигнете справедливост за цялото човечество.

За Олимпиадата в Лондон, Кликата е използвала сатанински ритуал. Невинни хора вярват, че целият спектакъл е базиран само на спорта. Те трябва да разберат, че спортът е използван за създаване на Тъмната Енергия. Членовете на Кликата вече се опитват да правят сделки, като обещават да позволят истината да бъде разгласена. Те ви молят да пренебрегнете техните престъпления срещу човечеството, но това може да реши единствено то. Те не се опитват да се извинят за престъпленията си, тъй като нямат съвест или съпричастност към тези, които са използвали и мамели. Те са отговорни за толкова много злини замислени да държат човечеството под контрол. Те насърчаваха фармацевтичните компании да създадат лекарства, от които хората стават зависими. Други имаха различни отвратителни "странични ефекти", които разрушиха живота на човека. Те превръщаха хората в пациенти. Те използват ваксини, за да ги маркират. На кого се доверявате тези дни, защото информацията, която се подава е грешна. Зависи единствено от всеки един от вас, не само да приемате това, което ви се казва. Открийте истината сами за себе си.

Всичко във вашия свят трябва да бъде пречистено. Замърсяването на почвата, водата, и въздуха, ще бъде основния ни приоритети. Ти и аз говорихме за това, когато за първи път преминах към Духа и тъкмо когато преодолявах шока като виждах какво бе сторено на планетата. Скъпа моя, ти знаеш, че всички велики умове от миналото са подготвени и готови да ви посъветват как да възстановите планетата Земя. Ние сме взели всичко предвид. И сме готови.

Всичко това доведе до това, че няколко твърдо решени същества поеха контрола над вашия свят. Сега, си помислете, колко лесно ще бъде за тези 99% от съществата да поемат контрол. Много от тях са посветили мисълта и енергията си на това как да проучат и да се убедят, че има справедливост за всички и че никоя група от хора няма да управлява. През месец август ще има много разкрития. Тогава ще се реши бъдещето на вашата планета. Не се подавайте на номерата на Кликата, които тя се опитва да приложи. Вие няма от какво да се страхувате, така че бъдете силни и верни на себе си.

Ние сме щастливи да видим, че ирландците се пробуждат най-сетне. Когато те разбират важността на тази красива Духовна Страна и осъзнаят Свещената енергия, която умишлено е блокиран от Ватикана, тогава целият свят ще заживее в мир и хармония. Ирландия разполага с великолепни портали, които трябва да бъдат енергетизирани още веднъж. Вие сте извървяли дълъг път в процеса на пробуждане. Сега, вие ще изпитате радост и удовлетворение знаейки, че ви е била подадена ръка за осъществяването на Прехода, който превръща вашия свят от планета затвор в рай на Земята. Браво на постигнатото от всеки от вас!

Вълнуващи времена, любов моя. Завинаги твой обожаем съпруг, Монти.


Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация
Превод: Helis
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!