Home > > Montague Keen - August 5, 2012

5 август 2012 г.

 "САМО НИ ПОГЛЕДНЕТЕ, ВСИЧКО ВЪРВИ НАОПАКИ, ВСИЧКО Е С ГЛАВАТА НАДОЛУ.
ЛЕКАРИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЗДРАВЕТО НИ, АДВОКАТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ПРАВОСЪДИЕТО, УНИВЕРСИТЕТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЗНАНИЕТО, ПРАВИТЕЛСТВАТА УНИЩОЖАВАТ СВОБОДАТА, ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ УНИЩОЖАВАТ ИНФОРМАЦИЯТА И РЕЛИГИИТЕ УНИЩОЖАВАТ ДУХОВНОСТТА. "

Майкъл Елнър


Тези думи наистина отекват в теб, мила. Винаги съм казвал, че нищо не е такова, каквото изглежда. Умишлено са ви учили в точно обратното на това, което е вярно. Това се отнася за всичко - от раждането до смъртта. Вие сте били лъгани. Сега трябва да поемете отговорност за собствения си живот. Винаги се стремете към това, което е естествено и чисто. То няма да ви навреди. Имаме планове да ви запознаем с естествени методи за производство на храна, чиста вода и чист въздух за дишане. Нагърбили сме се с голямата задача да спасим човечеството. Ние сме уверени, че можем да го направим, след като всичко вече се разкрива и хората се събудиха от хипнотичен си състояние. Веднага след като сте достигнали пълното съзнание не може да бъдете лъгани или да бъдете заблуждавани във фалшиви системи от вярвания.

В момента, Лондон е центъра на вземането на решения. Има разногласия сред тези, които планираха тотално превземане на вашия свят чрез налагането на Нов Световен Ред. Един или двама са изпълнени със страх, защото много от вас са се пробудили и са готови да се откажат да се съобразят. Те гледаха на Олимпиадата в Лондон като перфектния сценарий за драматичното превземане планирано от тях. Това също така щеше да им предостави отлична възможност да премахнат голяма част от вас от Земята. Те са планирали да използват страха, в резултат на създалата се суматоха, за да ви принудят да приеме плановете им за превземането на вашата планета. Трябва сериозно да помислите върху това и да се подготвите да се подкрепяте взаимно. Тези хора са ви лъгали в продължение на 2, 000 години. Те са експерти в манипулирането. Вижте докъде ви доведоха техните обещания в миналото. Очевидно е, че не трябва никога да им се има доверие. Те работят с лица, които биха ви ужасили, ако някога ги срещнете. В крайна сметка, те нямат уважение към теб и вас. Те гледат на вас като на по-низши същества. Знам, че те произвеждат хубави думи и обещания, когато е необходимо, но вие знаете в душата си, че не можете да им се доверите. Те са създали свят измислица. Холивуд е бил използван, за да внуши един мит, който да ви заблуждава, да приемете едно измамно чувство на сигурност.

Има някои, които бяха достатъчно далновидни, за да се подготвят за бъдещето след Прехода. Вероника разговаря с един такъв човек, тази седмица. Той любезно се съгласи да бъде интервюиран от нея. Тя ще ви представи невероятния му труд. Целият свят трябва да се увери, че никога повече отново една група от хора или семейства няма да властват над човечеството. Мирът и справедливостта, както и споделянето на знания, ще бъдат на дневен ред. Човекът никога няма отново да живее на Планета Затвор. Всъщност, вие сте много далече от пътя към дома. Като достигнете истината, вие ще видите вашата планета с очи неограничавани от религия или политика. Вие ще се запознаете с ваши сродни същества от други планети. Вие също така ще се радвате да се запознаете с всичко, скривано от вас. Времето на просветлението ви очаква. Толкова много има да научите, толкова много да изследвате. Времето на престоя ви на Земята е невероятно. Бъдещето на вашата планета е във вашите ръце.

Войната и Ватиканът са унищожили толкова много от Земните звездни портали, за да попречат на връзката със света на духа и други планети. Сериозно трябва да се обърне внимание на възстановяването на тези звездни портали, свещените кладенци и свети места. Кликата се старае да прекъсне връзката ви с вселената и дори други страни по Земята. Има унищожаване на древни артефакти, когато армии нахлуват в страни, тъй като те са инструктирани да унищожат всичко, което може да има древна история. Това е престъпление срещу човечеството. Изказването: "Ние само следвахме заповеди", няма да бъде приемано като извинение. Те ще бъдат накарани да разберат чудовищността на престъплението си. Всеки е отговорен за своите действия. Трябва да уважаваме другите и тяхната история. Протегнете ръка на тези, които са били брутално малтретирана от корумпираната ви система.

Вашата планета е на път да направи гигантски скок в бъдещето. 2012 е предопределена да бъде годината, в която ще бъдат премахнати корумпираните елементи и така светлината на мира и справедливостта ще победят, за да се създаде едно бъдеще, където всички хора са равни. Този процес ще бъде като излизане от мрака на слънце. Други планети се готвят да ви подкрепят и да бъдат там с вас. Те ще предоставят каквато и помощ ви е нужна, за да ви помогнат да се адаптирате към новия ви начин на живот. Те ще спомогнат в създаването на центрове, които ще ви предоставят каквито искате насоки или необходима помощ, за да ви съдействат в приспособяването към новия ви живот. Тези центрове ще бъдат разположени из целия свят и са внимателно планирани от тази страна на живия свят. Ние правим всичко възможно, за да направим Прехода, толкова плавен, приятен и вълнуващ, колкото е възможно повече. Погледнете към бъдещето и оставете всички несправедливости от близкото минало в миналото, тъй като те нямат място в бъдещето ви.

Единствено, когато се вгледате в древните времена, вие ще научите истина за това: кои сте, и защо вашата страна е заплаха за Кликата, както и защо тя я е унищожила, за да попречи на древното знание да излезе на бял свят, така както наскоро стана в Ирак. Вие всички сте граждани на планетата Земя. Няма граждани втора категория. Корупцията в банковия свят скоро ще бъде забравена. Никога няма да бъде позволено това да се случи отново, тъй като парите няма да съществуват. Всъщност, други планети щастливо съществуват без пари. Това е просто още един механизъм за контрол. Здравето на всички като по чудо ще се подобри, когато всички отрови се отстранят от вашата храна, въздух и вода. Вашите правителства умишлено отровиха водните системи. Това е престъпление срещу човечеството и трябва да бъде спряно. Попитайте кои са истинските причини за това грозно деяние и искайте честни отговори. Попитайте защо се очаква да им плащате, за да ви тровят. Вие заслужавате да знаете защо!

Бъдете сигурни, вие не сте сами. Толкова много души са се събрали да ви преведат през Прехода към по-висше измерение. Гледайте на това като едно голямо приключение за нов живот, където царува мир. Любовта, без страх, ще блесне в очите на вашите съграждани. Време е да придобиете обратно силата си. Имате златно бъдеще пред себе си. Отпуснете се и се наслаждавайте на пътуването до него.

Това са натоварени времената за теб, любов моя. Аз ще помагам толкова, колкото съм в състояние. Аз никога няма да те напусна. Твой обожаем съпруг, Монти.


Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация
Превод: Helis
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!