Home > > Крис Уон, March 3, 2012

СаЛуСа, March 3, 2012


Аз съм една от трите жени в групата. Името ми е Саша, а командирът на нашия космически кораб се нарича Умбро.

Саша от кораба ТУЛИЯ


Поздрав за всички наши братя и сестри на Майката Земя. Ние идваме от друга, повече или по-малко отдалечена планета; за някои тя може да ме много далече, за други ние на практика бихме могли да сме съседи. Как варират променливите в зависимост от гледната точка на наблюдателя! Всъщност, нищо не е сковано във Вселената; погледът върху вселената зависи от възприятието на наблюдателя, от неговите/нейните опит, животи, условия на живот и др.

Точно сега, ние сме седем човека, които ви посещаваме и които имаме един и същ произход. А аз казвам „човешки същества”, защото нашият външен вид е хуманоиден, като вашия (не мислите, че жителите на тази планета са единствените човешки същества в целия Космос, нали?)

Седемте от нас представляват екипажа на малкия космически кораб, в който пътуваме. Превозното ни средство е сравнително малко, но е удобно – човек би могъл да живее цял живот в него, без да се отегчи, защото имаме много средства за забавление, дори стая, където можем да пресъздадем чрез холографски звуци и изображения всяко място във Вселената, в което искаме да бъдем. Както можете да видите, няма начин да се отегчиш като имаш възможности като тази. Можем също така да пресъздадем моменти от нашето минало, в които сме били щастливи и които ни носят отново щастие и радост като ги преживяваме отново с подробности, както, ако биха се случили отново.

Аз съм една от трите жени в тази група. Името ми е Саша, а командирът на нашия космически кораб се нарича Умбро. Всичките ми спътници са необикновени същества, толкова любящи и готови да помогнат, че вие бихте искали да се срещнете с тях, сигурна съм.

Вероятно някои от вас биха искали да се свържат с нас; за да направите това, само трябва да отидете в изолирано и усамотено място, самостоятелно или в група, и да се свържете с нашия кораб. За тази цел, ще ви разкрия името на нашия кораб, което е име, същото като на групата ни и на мисията ни тук на Земята: ТУЛИЯ

Започнете с бавно и дълбоко дишане и след това умствено повтаряйте с шепот или на висок глас ТУЛИЯ няколко пъти с намерение да се свържете с нас. Също така е много важно да визуализирате кораба ни, летящ над повърхността или на земята. И веднъж, след като почувствате, че е осъществен контакт с нас, събитията ще говорят сами за себе си. Ние не ви казваме нищо друго предварително, а само да опитате това и да го изпитате за себе си.

Не знам дали тази покана е отправяна към вас, преди защото има много малки кораби като нашия, летящи над красивата ви планета, вече известна в цялата Вселена, (кораби) чийто екипаж са същества от доста различни планети или звезди, а аз не знам дали някой от тях ви е предлагал да осъществите директен контакт с тях.

Както и да е, ето я, нашата покана. Ако не сте преживяли това преди, вероятно това събитие ще е прелюдия на нова форма на контакт с нас по начин, който не е бил изпробван преди. А ако вече сте правили това с други братя и сестри от космоса, тогава ще го прибавите към предишния си опит и ще бъде по-обикновено, защото ще е по-малко ново за вас.

Какво щ кажете за това? Да опитаме ли?

Хайде тогава! Кой каза „страх”?


Източник: Саша от кораба ТУЛИЯ
Канал: Крис Уон
Превод :Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >


Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.