Home > > Kris Won, November 10, 2011

Kris Won, November 10, 2011
Какво означава всички съществуващи портали за Земята да са отворени и какво ще бъде влиянието върху всички нас?


Поздравления от Космическия Кораб Алфа!

Навлизаме в нов етап в процеса на Издигането на човешката раса на тази планета. Ние бихме казали, без да имаме намерение да преувеличаваме, че времето, в което сте, конкретно този момент, е от огромно значение и като такова, ще отбележи „преди и сега” в историята на вашата цивилизация.

Прочетохме някои от материалите, канализирани за вас, както и някои не-канализирани статии онлайн и мислим, че не е отдадено достатъчно значение на този момент, в който се намирате точно сега. Те ви подтикват да проведете обща медитация на 11.11.11 в различни часове, например в 11 или от 9 до 10 вечерта, с мисълта, че всички от вас ще са приключили работа и ще са по домовете си, свободни да са на разположение за тази световна медитация. Това е много хубаво.

Тази медитация или тези световни медитации са много полезни и позволяват определени космически енергии да достигнат до земите и океаните на планетата по гладък и хармоничен начин, без да предизвикват смущения на земята или за живите същества, които живеят на и в повърхността на Гайя.

Но ние бихме искали да скицираме набързо какво показва и предвещава денят 11.11.11 от известно време насам и да дадем по-широка представа за това, което се случва и това, което ще се случи по това време.

Цифрата 11 сама по себе си е такава, носеща качеството да отваря врати. Космосът е пълен с милиарди такива портали, които са разпръснати в пространството, не от каприз, а защото всеки от порталите запечатва вход към определено пространство различно от това, което е около вас. Веднъж след като този портал е активиран и отворен мъдро, той ще даде достъп на всички същества, които знаят вашето местонахождение, да преминат и да пресекат други части на времепространството, което би могло да бъде отдалечена галактика на милиони светлинни години, от където вие бихте могли да откриете преминаващи същества.

В близкото ви минало някои портали бяха отваряни на определени дати, но не всички от тях. Денят 11.11.11 е дата, която съдържа цифрата 11 три пъти, така че бе избрана от Нас като идеалната дата да се отворят всичките портали, които бяха останали затворени.

Какво означава всички съществуващи портали за Земята да са отворени и какво ще бъде влиянието върху всички нас?

Това означава, че някои енергии, действащи от външното пространство, които още не са пристигнали, ще направят това в тяхната цялост на датата 11.11.11 в 11 часа във всяка местна зона на планетата. Което означава, че независимо дали сте в Европа, Америка или всеки друг континент, в момента, в който настъпи 11 часа във вашата страна, вие ще получите всички космически енергии, които пристигат през всичките отворени портали.

Много е важно вие да сте спокойни и много хармонизирани на този ден, особено точно преди това време. Моята препоръка е, ако не работите, отидете в планината или на брега и бъдете в по-директен контакт с Майката Земя, което ще ви помогне естествено да абсорбирате тези нови енергии, които ще се излеят в сърцето ви.

Ако работите, не пропускайте възможността да получите и да прегърнете тези енергии от съзнателна форма, тъй като вероятно може да знаете как да се извините за момент в този час, излизайки на терасата за малко или прекарвайки известно време в стаята за почивка. Нали така?

Вижте себе си като клетки от това голямо същество, което е Гайя, защото това е, което сте, нейните малки клетки, всеки един от вас. Приемете тези енергии от съзнателна форма, визуализирайки себе си като малка част от целостта на планетата, давайки цялата светлина и любов, която можете да дадете в тези моменти, а след това да бъдете благодарни, че сте заслужили този дар, с който Създателят на всичко и всички ви е надарил.

По този начин вие ще допринесете за процеса на отварянето на всичките енергийни портали да бъде изпълнен по най-добрия възможен начин, а същевременно вие самите, като личности, ще се радвате на допълнителен тласък за вашата лична еволюция.

Вижте го, след това като медитация, която ще ви помогне да се синхронизирате с всички останали, които са се присъединили към тази универсална мрежа от светлина, за да си помогнете като индивидуални искри от Бог в еволюционния си процес.

Мир и Любов Командир Сохин
Канал: Крис Уон


Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!previous message > | next message >


Share |First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.