Home > > Specials - СаЛуСа, August 2, 2013

СаЛуСа – 2 август 2013г.

Ние започваме нова фаза на взаимоотношения с вас и някои вече усещат това. Ние ви подготвяме за нашето идване и искаме да сме сигурни, че разбирате какво означава това за вас лично и за всички вас заедно като общество. Ние правим това стъпка по стъпка без намерение да ви претоварим или да ви изплашим. Зависи от вашия план на живот кога и как ще се случи това. Онези от вас, които са готови да продължат и достигнаха определено ниво на съзнание, може да се изненадат от това колко бързо нещата ще се променят към красивия им опит, за който са мечтали от много дълго време. Ние отново ви молим да се фокусирате върху изчистването си, защото то е най-важно за способността ви да се издигнете още по-високо. Не се колебайте да помолите за помощ, защото сте обградени от толкова много Същества от Светлина, които са нетърпеливи да ви помогнат така, както никога не сте били подпомагани преди. Почувствайте тази Любов, която се излива във вас и и позволете да отиде във всяка една клетка на вашето тяло и не позволявайте на тревоги или съмнения да ви спрат. Светлината и Любовта са най-силните инструменти за вашата вътрешна трансформация и вие ще започнете да я виждате също и отвън. Вярвайте си, защото единственото нещо, което забавя собствения ви процес на промяна, е притеснението, че може би не сте в състояние да я осъществите.

Ние ви уверяваме, че наближава финалната си линия също и трансформацията на вашите финансови и правителствени системи и с нарастващото ви съзнание, вие сте по-способни да приемете всичките промени, които са необходими, за да завършите успешно този „маратон”. Не става дума, а и никога не е ставало дума за това да сме първите, а да донесем до финала колкото може повече хора с нас. Живейте в Сега и ще видите, че всичко се случва толкова чудесно и мирно от гледна точка на вашия спокоен и центриран вътрешен аз. Изпратете Любовта и Светлината към всички места по вашата възлюбена Майка Земя, за които чувствате, че се нуждаят от това и вижте колко сте силни, защото само с любящите си мисли можете да помогнете за облекчаването на страданията на толкова много хора. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите съюзници за разрешаването на тези проблеми, но все пак не можем да окажем натиск върху никого, защото има свободна воля, която действа. Това не означава, че ситуацията на нещастните Хора няма да се промени или никой няма да им помогне, а напротив, тъй като правителствата ви вече прилагат нови промени в предишните програми за подпомагане на бедните хора по вашия свят, които предишни програми се оказаха в много случаи безполезни и неефективни. Вие вече може да намерите информация за тези промени във вашия интернет и също и в други медии.

Поддържайте се в спокойно състояние на ума, защото както много от вас откриха, това е най-добрият начин да разрешите всички проблеми, които възникват в ежедневието ви без нужда от гневна или обвиняваща реакция към себе си или другите. Не се обвинявайте, ако това се случи, вие не сте перфектни и никой не очаква от вас да сте такива, просто помислете върху това и ние и много от вас вече знаят, че следващият път, когато се сблъскате с подобна ситуация, ще реагирате по-спокойно и с разбирането, че говорите на друга любяща душа, която може би вижда нещата различно от вас, все пак няма нужда да спорите или да се наранявате взаимно. Гледайте на всички други като на себе си, тъй като вие също имахте „мрачните си дни”и споделете любовта си с тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги ние изпращаме любовта си на всички вас. Позволете я във вашите същества и почувствайте колко чудесно „говори „ тя на Душата ви. Помнете, че сте обичани отвъд въображението си и като знаете това, оставете всичко старо зад себе си и ни приветствайте с добре дошли като ваше истинско Семейство.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno
Webpage: SaLuSa in Love and Light
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/salusa-02082013.html


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.