Home > > Specials - СаЛуСа, August 6, 2013

СаЛуСа – 6 август 2013г.

Вашето ниво на вибрация се повишава експоненциално всеки ден и онези от вас, които се подготвят за още по-високи вибрации, вече чувстват вътрешната промяна. Вашата способност да абсорбирате в себе идващата Светлина силно се повиши и скоро ще се види също и навън. Още една вълна на почистване премина за вас и за Майката Земя и вие буквално можете да я усетите във въздуха. Светлината от вашето Слънце е по-ярка, защото сега вие сте в състояние да получите по-високи честоти в сравнение с когато и да било преди. Огледайте се около себе си и вижте сами и почувствайте свежата енергия, която е навсякъде. Старата енергия на страдание и тъга се заменя с новата, пълна с Любов и състрадание към абсолютно всеки. Колкото повече се изчиствате, толкова повече ще чувствате тази свежест и Любов наоколо, така че и за миг не се колебайте и довършете това, което започнахте преди дълго време и което беше много трудно и болезнено, но сега дори най-тежките проблеми могат да се изчистят с лекота, тъй като честотата нарасна в безброй пъти и разбира се, вие осъзнахте много добре този процес, като знаете вече кога нещо се нуждае от вниманието ви. Някои може да решат да игнорират това и е напълно ваш собствен избор с каква скорост да вървите, но ние искаме да ви напомним, че никога не е било лесно за вас напълно да стъпите в Светлината, както е сега.

Това са моментите на истинското ви пробуждане и ние сме много щастливи да сме с вас, затова оставете всичките си съмнения и просто почувствайте нашата енергия да тече към вас. Знаем, че искате да ни видите най-после да се приземим, все пак колкото повече се фокусирате върху нашата енергия, толкова повече ще привлечете тези неща като разкриване и приземявания към вас. Всяко от нашите съобщения е свързано с истинско усещане и свързване с нас без никакви тревоги по отношение на кога и как. Нека това да е нашето участие от общия ни план с вас и когато дойде точния момент, вярвайте ни, ние няма да „губим” дори минута и ще пристигнем по такъв красив повод, който все още е извън въображението ви, и много от вас, които са в синхрон с енергията ни, вече чувстват, че ние идваме.

Винаги слушайте вътрешното си напътствие, защото то не може да ви излъже и чувствайте привличането на по-висшите ви опити, които са на път да навлязат във вашата реалност. Подготовката за тях е много важна, ето защо ние чувстваме, че трябва често да ви напомняме за собствената ви готовност и за промените, които са необходими преди това да стане. Ние също така искаме да ви напомним, че след като сте видели цялата красота на това със собствените си очи и сте получили тези чудесни чувства в тялото си, ясно ще разберете защо се нуждаехте да бъдете подготвени точно за този период от време. Имате предвид, че когато встъпите в новата си реалност, ще имате много време за собствени удоволствия и няма да ви се наложи да се тревожите, че ще пропуснете нещо важно, тъй като не може да закъснеете, така че фокусирайте се върху визиите си относно това как ще изглежда животът ви и скоро ще осъзнаете, че сте изоставили илюзията за време и животът ви се е променил.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете целите, които си поставихте, и повечето от вас сега са наясно с това. Почувствайте енергията ни и оставете старите нереализирани фантазии, които някога имахте, тъй като те само ви задържат и ни чуйте, тъй като ние ви казваме, че идваме по най-красивия начин. Бъдете в синхрон със Сега, бъдете в синхрон с нас и наистина почувствайте тази чудесна енергия, която създава този синхрон. Обичаме ви всички.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno

Webpage: SaLuSa in Love and Light

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-06082013.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.