Home > > Specials - СаЛуСа, October 4, 2013

СаЛуСа – 4 октомври 2013г.

Знаем, че вече почувствахте онези блажени моменти на безстрашие и на гледане право в по-висшата ви реалност. Това, което сега се случва на всички онези, които искат да са в по-висшата си реалност в този момент на Сега, е, че постоянно ще чувствате това блаженство и свобода от всичко в илюзията, защото освобождавате последните капки от онова, което някога течеше в съществото ви като река от безкраен страх и съмнения. Ние чувстваме, че няма повече страхове във вас и когато изчистите тези малки фрагменти от стари спомени и мисли, които все още понякога излизат, съзнанието ще ви отведе в онзи момент във вашата нова реалност. Този опит ще е толкова мощен и вие ще запазите спомена за него в продължение на много животи. Фокусирайте се върху този опит и се почувствайте уверени, че сте в състояние да осъществите този преход с лекота, защото сте много добре подготвени. Имаше много планове за това как бихме могли най-добре да ви помогнем и ние ги споделяхме с вас и въпреки че някои от тях трябваше да бъдат променени благодарение на колективното ви желание, тази трансформация на онези, които са готови, не може да бъде променена или спряна, защото това е ваш собствен избор и ние вече нагласихме плановете си и ви включихме в тях.

Това сътрудничество и връзка помежду ни беше винаги свързано с всички наши планове, тъй като ние уважаваме свободната ви воля и въпреки факта, че много хора все още не приемат нашето присъствие и намеренията ни, онези, които са готови и подготвени да бъдат с нас, не могат да бъдат задържани, защото естеството на техните опити и избор, направен преди това въплъщение, са от жизнена важност в целия този процес на Издигане. И с встъпването си в тяхната по-висша реалност те ще са в състояние да споделят толкова много повече от Светлината и Любовта с всички други и ще дадат възможност този процес да стане много по-лесен за други, благодарение на споделяне на тяхното собствено знание с колективното съзнание на цялото Човечество. Ние ви чуваме да питате как ще споделите опита си с другите и как ще работи връзката от вашето по-високо състояние на съзнанието към по-ниското. Не искаме да се впускаме в подробности, защото това е част от удивителните ви опити, през които трябва да преминете, и всеки един от вас ще има своя собствен опит, но ние можем да ви кажем, че целият този обмен на информация ще се осъществи като енергиен трансфер в съзнанието ви и вие като Същество от Светлина ще сте в състояние да я изпращате и да я получавате според нуждите си.

Вашето придвижване в по-висшата реалност силно ще помогне при всички промени, които се случват, тъй като все повече и повече хора ще бъдат повлияни от енергиите на Любов и Светлина и ще осъзнаят, че няма нужда да страдат от страха и съмненията на тяхното съществуване и ще откриват мирни и любящи опити все по-лесно и по-лесно ще освобождават старото, предишното състояние на ума. Това влияние също ще помогне за разпространението на повече вярна информация от всички източници, защото всички хора ще започнат да чувстват, че има много повече неща в житейския опит и съществуването, отколкото сегашните медии разпространяват като цялата истина. Те ще разберат, че чувствата и енергиите, които са в телата им, носят всичко, което е необходимо за създаването на щастлив живот и ще се отвърнат от илюзията, която повече няма да ги удовлетворява. Някои ще искат да останат в по-ниските вибрации и нищо няма да промени намерението им, а всички ние трябва да уважаваме избора им. Те ще продължат да виждат по-ниската реалност толкова, колкото им е необходимо.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние се радваме на тези моменти , защото знаем, че вие наистина знаете какво се случва с вас. Все пак ще има много учене в по-висшата реалност, но ще е чудесен опит за всички нас. Моля почувствайте нашето приветствие към всички вас и се отпуснете отново в спокойствието на ума си и си позволете да приключите цялата необходима подготовка с приемане и любящо чувство, което тече безкрайно чрез сърцето ви.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-4102013.html
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.