Home > > Specials - СаЛуСа, October 1, 2013

СаЛуСа – 1 октомври 2013г.

Как се чувствате сега? Има толкова много промени, които продължават във вас в този момент, че може да се чувствате объркани и може да се питате дали това е, което трябва да донесат енергиите на септември. Това объркване се дължи на вашето синхронизиране спрямо собствената ви по-висша честота и с по-висшата ви реалност на съществуване, в която навлизате сега. Приемете това объркване, тъй като то все пак ви показва върху какво да работите и с успешното изчистване на тези проблеми вие помагате не само на себе си, но също и на всички други. Вие може да не осъзнавате все още това, но сте водени от нас и от вашите Водачи към този момент, когато ще осъзнаете, че няма нищо за изчистване, нищо не ви причинява никакъв страх или съмнение и вие сте готови, готови сте да навлезете в по-висшата реалност от нови и любящи възможности. Казано с няколко думи, септември беше чудесен месец за вас, защото бяхте в състояние да превърнете всичко несъзнателно в съзнателно и да освободите толкова много проблеми, които ви задържаха назад, а това не беше лесна задача да се изпълни, като се има предвид естеството на опитите в третото измерение. Но вие успяхте с такава лекота, като не си позволихте да се върнете назад и за миг и постоянно приемахте факта, че именно това трябва да направите преди да навлезете във всички тези красиви реалности, които създадохте. Ние поздравяваме всички вас, които успешно извършиха този преход, и искаме да ви кажем, че много скоро е дори още по-скоро, отколкото някои от вас може да мислят.

С изчистването на страха от ежедневието ви и от мислите ви, вие сте в състояние да чувствате само любящи енергии и ще почувствате също и нашата енергия по-силно и ясно ще почувствате това, което споделяме с вас даже когато оставите ума си на спокойствие и не се нуждаете от превод в думи. Разбира се, ние използваме думи в нашата комуникация, но обичаме да изпращаме мислите си и идеите си в състояние на чиста енергия. В такъв „енергиен език” няма погрешно разбиране, тъй като единственият процесор на информация е сърцето ви и то изпраща превода към мозъка ви. Да си позволите да комуникирате по този начин ще ви достави огромна радост и много повече разбиране, защото нищо няма да стои между нас и ние знаем, че сега вие разбирате още една причина да изчистите ума си. Въпреки че това пречистване изглежда „безкрайно” за много от вас, ние искаме да ви кажем, че за онези, които са готови да се придвижат по-високо, това ще завърши напълно след няколко дни. Ще го почувствате като чудно блаженство, което ще навлезе в ума ви през сърцето, и със сигурност ще знаете, че цялата тази упорита работа си струваше.

Не забравяйте да слушате тялото си и да си почивате и спите достатъчно, защото това ще помогне да се изчистите по-лесно. Скоро няма да се нуждаете толкова много от съня си, защото енергията, която получавате, ще ви поддържа в свежо и отпочинало състояние през повечето време. Ще се радвате много на тази промяна, защото знаем, че сега нямате достатъчно време за собствените си удоволствия и забавления. Това също ще се промени вследствие от социалните промени, които се случват навсякъде, но не с такава скорост, каквато толкова много от вас биха желали. Не намаляйте усилията си в исканията си за промени, защото след като Човечеството като цяло достигне момента, когато достатъчно енергия за бърза промяна се изпрати към Силите за Създаване, вие ще видите промените да се случват една след друга, докато всички хора са в състояние ясно да видят избора на собствената си реалност без никаква илюзия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и в нашите съобщения ние сме в състояние да споделим толкова много повече информация с вас, което преди не беше възможно. Почувствайте как постоянно се придвижвате по-близо до по-висшата си реалност, разбира се всеки със своя собствена скорост, и почувствайте как нашата енергия, изпратена към вас, става повече от усещане в тялото ви. Радвайте се на тези мигове и си позволете да почувствате блаженството, което вече е във вас и около вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-1102013.html
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.