Home > > Specials - СаЛуСа, July 5, 2013

СаЛуСа – 5 юли 2013г.

Моля, бъдете наясно с новите промени, идващи във вашия свят, тъй като те дълго време бяха скривани от погледа ви благодарение на тъмните сили, които играеха своята игра на контрол върху вас и тъй като вие съзнателно ги подкрепяхте, те имаха достатъчно власт да поддържат толкова време нещата по този начин. Сега те разбират, че времето им свърши и всичко, което им остана, е сянката на предишната им власт и повече не са в състояние да се намесват във вашите и в нашите планове за обединение. Въпреки, че е нужно „време”, за да се направят всички необходими промени, тук и сега е времето да встъпите в силата си и да ги осъществите. Не се съмнявайте в себе си, тъй като вие ставате все по-силни с всеки изминал ден и с всяка минута. Това „време”, каквото вие го познавате, също е променяно с вашите по-висши възприятия и визии, а дните стават толкова кратки, че вие почти усещате, че не е възможно да направите дори половината от нещата в сравнение с преди. Това е още един знак за вас, че се променяте и вече не е толкова важно дали изпълнявате всички домашни задължения, които извършвахте преди за един ден. В много близко бъдеще вие ще имате „цялото време на света „ за себе си и все още имате достатъчно „време”да направите всичко необходимо. Не забравяйте да отделяте малко от това „време” за тихи моменти за себе си, защото те са много важни и ви поддържат балансирани.

4 юли е много важна дата във вашата история и ние чувстваме, че вие очаквате да се случат много неща точно сега. Както Бащите създадоха основни принципи с Конституцията, новите водачи сега се изправят, за да ви подпомогнат в създаването на Новата Епоха на вашата възлюбена Майка Земя. Тези лидери бяха старателно избрани и са наясно с това какво се очаква от тях и носят любящи вибрации с най-чистия интерес да ви помогнат да се извисите до нивото, на което бяхте преди падането на Атлантис. Те се чувстват привилегировани и задължени да са от помощ по същия начин, по който се чувствате вие Служителите на Светлината, знаейки, че имате способността за правите това и да сте от жизненоважна помощ в еволюцията на Човечеството.

Някои се чувстват така, сякаш дълго са били държани от много стара скръб или проблем, който все още продължава да снижава вибрацията ви. Това може да е скрито от буквално хиляди години в подсъзнанието ви и сега, когато израствате толкова силни и могъщи, то ви моли да бъде освободено и излекувано. Осъзнайте как се справяте с други неудобни въпроси и освободете също и тези проблеми. От значение е единствено приемането, че всичко, което сте направили, беше точният опит, от който се нуждаехте за своята еволюция. Сега, когато разбирате силата на прошката, би трябвало да е много по-лесно за вас да се справите с тях, тъй като те не биха излезли за изчистване, ако не бяхте готови или не бихте били в състояние да се справите с тях. Почувствайте любовта към себе си и не позволявайте в ума ви да навлизат съмнения, защото когато усещате вечно течащата любов в сърцето си, нищо не може да ви попречи да се извисите още повече, ако искате да направите това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и моля ви, намерете комфорт през предстоящите дни, тъй като те ще са изпълнени с дългоочакваните промени и ще сте помолени да разпространите знанието и мислите за мир към всички, които ще се нуждаят от тях. Почувствайте радостта, че можете да помогнете на ближните си по този начин и да споделите красивата и сияйната си любов където и да отидете и моля, помнете, че няма нужда да падате отново в старите си начини на поведение по никакъв повод, тъй като това е пътят, който вие сте избрали да следвате. Ние сме с вас винаги и изпращаме на всички вас нашата любов.

Канализирано чрез МАДАД

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.