Home > > Specials - СаЛуСа, July 9, 2013

СаЛуСа – 9 юли 2013г.

Ние чакаме точния момент да ви се представим и това ще е голям празник в цялата Вселена. Дойдохме тук преди дълго време и следим внимателно всеки един детайл от това събитие перфектно да се вписва в цялото. Радостни сме, че това събитие е на прага на случването си и се чувстваме силно отговорни за успеха на мисията си. Понякога от ваша гледна точка нищо не се случва по „правилния „ начин, но ние ви уверяваме отново, че ние също имаме наши времеви планове и чакаме перфектния момент да се присъединим към вас. Чуваме силния ви призив ясно и отговаряме на него всеки път като ви изпращаме повече от любовта си. Този призив също влияе върху вашите лидери, които не могат да продължат да скриват повече нашето присъствие, тъй като повече хора искат да знаят истината и не забравяйте колко мощни са мислите ви.

Сега всички вие виждате в себе си как мракът е изчистен със Светлината, която е изпратена към вас, и същото се случва и със света. Всичко е извадено от сенките и е изчистено с Любов и Светлина. Колкото повече е изпратено от Любов и Светлина, толкова повече мрак може да бъде разкрит. В личен план много от вас откриват, че много стари проблеми излизат за изчистване и са изненадани, че това може да е от хиляди години назад във времето, дори от времето на Атлантида. Най-старите проблеми са обикновено най-трудни за изчистване, но и за миг не се съмнявайте в себе си, защото, ако не бихте били в състояние да ги изчистите, те не биха и не могат да излязат за изчистване. Знанието за това би трябвало да направи намерението ви още по-силно, тъй като тези, които искат да се изчистят, получават цялата помощ от техните Водачи и Ангели. Онези от вас, чието бъдеще е с нас, със сигурност чувстват присъствието ни и напътствието ни в съобщенията, които ви изпращаме, или са в телепатична комуникация с нас. Моля ви, спомнете си, че всички вие сте в състояние да комуникирате по този начин, просто трябва да се фокусирате и да се приведете в баланс в любящото поле, с което е обграден всеки един от вас. Ние сме много щастливи, че повече от вас искат да говорят с нас, тъй като ние сме вашето семейство и както много от вас усещат, ние сме в много тясна връзка с вас. Така че, ако искате, отворете се за тази комуникация и ние с радост и любов ще отговорим, защото ставаме по-близки. Моля, освободете всички съмнения по отношение на кога и как и позволете на всичко да се разгърне така красиво във вашата реалност. Помнете, че това е Планът на Създателя за всички нас в тази Вселена и колкото по-малко съмнения имате, толкова по-скоро вие всички ще се присъедините към тази нова изпълнена със Светлина реалност.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се присъединявам към вас в мечтите ви и в създаването на Новата Земя и моля не позволявайте на съмненията да ви задържат назад, тъй като щом веднъж ги освободите, по-висшата реалност, която сте чакали, ще се отвори за вас. Винаги споделяйте Любовта и Светлината си с всички и с Майката Земя и това ще се върне десетократно към вас.

Канализирано чрез МАДАД


http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-972013.html

Любопитен въпрос относно значението на името СаЛуСа

Здравейте,
Името СаЛуСа означава „ приятел от звездите”, както посочва СаЛуСа

С Любов и Светлина
МАДАД


Webpage: SaLuSa in Love and Light

Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.