Home > > Specials - СаЛуСа, September 6, 2013

СаЛуСа – 6 септември 2013r.

След като започнем да пристигаме във вашата реалност, всички съмнения, които вие все още може би сте имали, ще изчезнат в забвение. Ние знаем, че работите много упорито за привеждането си в съответствие с „новия” начин на мислене и след това, което изглеждаше като дълъг период от време, сега можете да видите и да усетите промяната в мислите ви. Те са по-нежни, по-позитивни, по-любящи и ви дават чудесно чувство на щастие и удовлетворение, което вие най-сетне постигнахте чрез объркването, което тази промяна донесе със себе си. Почувствайте радостта от всяка красива мисъл, която идва в ума ви, а когато поради някаква причина нелюбяща или по-ниска енергия-мисъл навлезе в ума ви, не забравяйте да я приемете и да я освободите, тъй като те просто имат нужда да ви напуснат, защото няма място за тях, когато всички мисли идват от любящото ви сърце, право в мозъка ви. Тези дни много от вас чувстват, че „много неща се случват в главите им” и искаме да ви уверим, че ние и вашите Водачи и Ангели внимателно наблюдават този процес и нежно ви придвижват към желаната от вас промяна. Скоростта на тези промени винаги зависи от желанието ви и следователно, приемете, че не всички пробудени чувстват същото в този момент. Чувствайте се комфортно в знанието, че всичко се случва в точно този и единствено правилен момент и ви дава най-удовлетворяващото преживяване за него.

Промените във вашето общество започват да набират скорост и вие може да ги видите навсякъде. Вие като колектив от души живеете заедно като Нация от планетата Земя, решили, че искате да се придвижите отново напред и не желаете да останете в предишната позиция от негативни чувства и неразбиране на истинската си реалност и произход. Ние сме готови да ви покажем вашата история, такава, каквато тя се случи, тъй като чувстваме, че това е основната точка във вашето пробуждане, а натискът върху вашите Лидери да освободят цялата информация, която трябва да се даде във връзка с тези разкрития, е огромен. Бъдете сигурни, че когато усетим, че е дошъл точният момент, ще бъдете удивени от цялата информация, изтичаща от много източници и потвърждаваща ви това, което вие вече чувствате, че е истината. Вие веднага ще го почувствате, защото сега със сигурност знаете какъв тип енергия носи всяка информация, така че никой не може да ви подведе с фалш и скрити негативи зад красиви думи. Разбирате, че вие също имахте нужда да израснете в този момент, тъй като много дълго време старата система се опитваше да сведе истинските ви чувства до минималното възможно състояние на съществуване, като не ви позволи да почувствате, че това бе направено единствено, за да обслужва господарите си.

Сега вашата Светлина свети толкова ярко, не е възможно да задържат всички вас в такива обстоятелства и да ви казват обичайните лъжи. Сега вие сте толкова мъдри, че истината няма да издигне никакви негативни чувства във вас, защото разбирате, че това не би ви помогнало и то е старият начин на мислене, който вие сега заменяте или вече сте заменили с новия любящ начин. Ще почувствате такова щастие най-сетне да знаете как се случи наистина всичко това, как еволюирахте, как ние дойдохме при вас и какви роли играхме ние във вашата еволюция, че няма да имате „време” за връщане към тези стари чувства на яд и омраза, които може да имате в началото на вашето пробуждане. Тази истина пристига при вас, защото вие мечтаехте за нея и ние сме много щастливи да кажем, че вие сте готови за нея.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам поздрави от името на цялата Галактичека Федерация на Светлината, където всички ние сме готови и подготвени за предстоящите дни, които ще са изпълнени с огромна радост, която ще ни доближи много близо до всички вас, по-близо, отколкото някога сме били в състояние да стигнем. Почувствайте връзката ни с вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-06092013.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.