Home > > Specials - СаЛуСа, September 10, 2013

СаЛуСа – 10 септември 2013r.

 Скъпи мои, вие сега живеете в такива чудесни времена. Ние виждаме вълнението ви от толкова много изненади, които се случват в ежедневието ви и спомнете си, че те се случват, защото вие бяхте в състояние да се изчистите от старото, което чувстваме, че няма истинска власт над вас и ако има нещо, което понякога ви кара да се върнете назад, вие бързо се връщате отново към новото чудесно преживяване на Любов и Светлина. Ние сме така щастливи, че толкова много от вас откриват истинските си връзки със Себе си и с другите, които са вашите спътници по избрания ви път. Може да почувствате това в сърцето си и чрез сърцето си наистина ще знаете дали се чувствате привлечени от някого или не. Това е начинът на комуникация между вас, защото вие винаги знаете истинското намерение на другия, без значение какво казва той или тя, защото намерението носи енергия, която не може да бъде скрита зад думи или действия. Упражнявайте се така и ще видите, че става толкова лесно изведнъж и ще чувствате такъв комфорт като знаете, че никой не може да ви излъже и от друга страна вие не можете да ги излъжете, защото те също ще почувстват това. Това не означава, че вие винаги ще трябва да казвате „ всичко на всеки”, но искате да покажете начина, по който чувствате това и какви сте в действителност и няма нужда да се криете зад маската на това ” какво би си помислил за вас някой друг”. Няма никой, който да ви съди, и сега вие сте достатъчно мъдри, за да знаете дали някой се опитва да прави това, те обвиняват себе си, защото не чувстват достатъчно любов към себе си. Изпратете им любовта си и се опитайте да ги разберете и рано или късно те също ще стигнат до състояние на ума, когато могат да приемат себе си такива, каквито наистина са.

Ние ви чуваме постоянно да питате кога мечтите ви и виденията ви най-накрая ще се сбъднат и единственият отговор вече ви е толкова добре известен – в точния момент за всеки един от вас. Нека вашето сърце да ви го каже, защото ние знаем, че сте в състояние да го почувствате. Някои не го усещат и това означава, че те не са готови и че желаят да работят по въпроси, с които сега се занимават, някои чувстват това толкова силно в този момент и нищо друго няма в мислите им и това означава, че те са готови и изпращат това намерение много мощно, те ще видят, че то се случва Сега. Това е време на големи промени и ние започваме да играем следващата роля в общия ни план и тя е да ви помогнем да навлезете в по-висшата реалност, реалността, изпълнена с любов, радост, приятелство и Единство на Всичко Което Е. Почувствайте енергията зад тези думи и това ще ви помогне да визуализирате това, към което принадлежите и всичко, което е там за вас в по-висша реалност, която вие си създадохте за себе си. Почувствайте силата на собственото си творение и изследвайте всички възможности, които идват от него. Със сигурност ще почувствате силно привличане към една или още няколко от тях, така че фокусирайте се върху тях и направете това свое намерение. Помнете, че сега вие сте много силни, много скоро ще почувствате, че вървите право към тази възможност, която сте избрали.

Нека Любовта и Светлината да осветят пътя ви с цялата си сила и интензитет и веднага ще видите мирни и любящи енергии, които ви заобикалят във всеки момент от вашето съществуване. Това ще ви даде възможност да почувствате всички Същества от по-високите измерения толкова близко, че повече никакви съмнения няма да ви задържат по пътя ви. Всички те ви чакат, за да ви приветстват и ще ви помогнат да разберете всичко, което ви се случва. Помолете за помощ, говорете им и помощта и отговорите ще ви намерят и вие със сигурност ще знаете това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че всички ваши желания се изпълняват точно сега и всички ние сме така щастливи да видим Светлината ви огромно да нараства и всички от вас, които искат да ни срещнат, ще го направят, според желанието си и избора си на точния момент. Ние благославяме всички вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-10092013.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.