Home > > Specials - СаЛуСа, August 9, 2013

СаЛуСа – 9 август 2013г.

Ние виждаме как Светлината нараства всеки ден на вашата планета и също така чувстваме как вие навлизате все повече и повече в единение с нея, което позволява на Майката Земя да изчисти остатъците от негативни енергии. Ще има някои необходими промени на времето, но със сигурност без катастрофи, в които някои все още искат вие да вярвате. Фокусирайте се върху позитивните енергии, които идват към вас и оставете всички съмнения да бъдат изчистени и да си отидат, тъй като всеки е на точното място и в точния момент, за да изпита това, което е планирал преди да дойде в този живот. Всичко е както трябва да бъде и обвиняването или укоряването на другите не би помогнало на никого, особено на онези, които се справят с такъв опит. Вместо това изпратете Любов и Светлина на тях или на местата, където се случват тези промени и със сигурност веднага ще видите ефекта. Поддържайте фокуса си върху безусловната Любов, защото това е енергията, която ви носи напред. Вие имахте достатъчно опити с гняв и омраза, така че сега сте в състояние да видите разликата в ефекта.

Ние сме само на мисъл разстояние и винаги сме с вас. Виждаме, че някои от вас все още се борят с това кога и как ще дойдем и ние ви казваме отново, че ще дойдем в подходящия момент и вие трябва да изоставите всички тревоги. Това е моментът и всичко е подготвено и готово и вие само трябва да позволите то да се материализира във вашата реалност. Съмненията, разбира се, не са много полезни в този процес, така че позволете си наистина да почувствате красотата и величието на това, което идва. Позволете на ума си да гледа в бъдещето за няколко минути в натоварения ви ден и ние знаем, че ще го почувствате толкова близко, че то ще ви накара да се усмихнете. Радвайте се на тези моменти, тъй като ще ги запомните за много дълго време като най-красиви преживявания в продължение на много животи.

Подгответе се за следващата част от процеса ви на Издигане, защото животът ви ще се променя бързо без никакво ненужно спиране, разбира се, ако не пожелаете това. Това ще е невероятно пътуване нагоре към състоянието на пълно съзнание и към състоянието на блажено съществуване, за което ние говорихме толкова много пъти. Помнете всичко, което ви казахме и продължаваме да ви казваме и ние чувстваме, че вие чувствате вълнението да сте част от това. Скоро ние ще говорим директно с вас, не се съмнявайте, тъй като знаем колко е важна информацията за вас. Вярвайте си, че направихте такъв скок напред и сега сте готови да получите много повече информация, без да се тревожите. Тези, които не искат да я получат, просто ще я игнорират, както и всяка друга подобна информация, докато станат готови за нея. Не се тревожете за никого, защото те избраха да останат за още опит в по-ниските вибрации и не биха се чувствали удобно в по-високите, но любовта винаги ще остане и вие им помагате с по-високите си вибрации да разберат изборите си, също така и когато сякаш те са затворили напълно умовете си да приемат това. Просто продължете да им изпращате Любовта си и знайте, че това им помага в собственото им учене.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние споделяме вълнението си от това, което предстои. Изпращаме на всички вас Любовта си и сме толкова радостни, че я усещате и изпращате Любов към нас.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno

Webpage: SaLuSa in Love and Light

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-09082013.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.