Home > > Specials - СаЛуСа, July 12, 2013

СаЛуСа – 12 юли 2013г.

Моментите, които чакахте, са тук за всеки един от вас, който избра да следва своето вътрешно напътствие и изостави старите методи. Моля ви да се отдадете дълбоко на вътрешното си аз и да откриете повече. Това са времената, когато енергията на тялото ви се издига и честотата е много по-висока, отколкото когато и да било преди във вашата Земна история. Почувствайте привличането на Любовта, с която сте обградени, и чуйте насочващия вътрешен глас и не позволявайте на ума да ви обърква по отношение на истинската ви реалност. Всеки има своя собствен път, който следва по отношение на процеса на Издигането, и след като се направи още една стъпка, вие просто ще се обедините и ще създадете обещаната земя с наша помощ. Моля ви знайте, че всичко ще си дойде на мястото след като ясно сте решили да изоставите старото и да последвате новото, което ви призовава с все по-голяма сила.

Виждате ни да летим в небесата ви и чувстваме мислите ви, които през по-голямата част от времето са любящи и всички вие питате кога ще се случи Разкриването. Казваме ви, че то вече се случва, може би не точно както си мислехте, че ще стане това, но моля ви, дайте възможност и на тези, които току-що се пробуждат и си спомнете как вие за пръв път открихте, че ние съществуваме. Всичко е според нашите планове и моля имайте предвид, че те постоянно се променят и ако сега Разкриването върви бавно, утре би било възможно вашите лидери да разкрият всички факти, които са били скривани в продължение на много години. Не си позволявайте да бъдете задържани в този страх и съмнения, защото те ви забавят по пътя. Освободете ги по най-комфортния за вас начин, по който сте свикнали, и се концентрирайте изцяло върху красивото бъдеще, което е вече там и ви очаква.

Чувстваме, че това не е лесна задача, но ви виждаме като чудесни и мощни същества от Светлина, които стоят стабилно зад всички промени, които се случват, и трансформират вашата реалност в тази Мечта, която имат всички по определен начин. Ние ви напътстваме и за нас е най-голямо удоволствие да сме с вас, защото ние също следваме нашите пътища и правим всичко, което можем, за да стигнем по-близо до вас. Въпреки че някои все още се оставят да вярват, че не са способни да комуникират директно с нас, ние чакаме търпеливо докато те решат, че е време да пробват, защото всички имат тази способност, но просто избират да не правят това точно сега. Ние не можем да се намесим в този избор, тъй като това би било намеса в свободната ви воля. Това са Вселенските Закони, които всички ние сме длъжни да спазваме, но с това ние приветстваме всички, които искат да комуникират с нас просто да намерят тихо място и да мислят за нас и ако сте готови, със сигурност ще чуете или почувствате топлия ни поздрав.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение да откриете, че вашите способности се подобриха далеч повече , отколкото сте си мислили. Това са времена на промени и всички, които са в съответствие с течението, ще видят истински чудеса да се случват по пътя им за Дома. Обичаме всички вас и с повишаващите се вибрации ние сме в състояние да ви изпратим повече от нашата Любов. Почувствайте я.

Канализирано чрез МАДАД
Превод: Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-12072013.html


Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.