Home > > Specials - СаЛуСа, November 22, 2013

СаЛуСа – 22 ноември 2013г.

Това време на вашата година обикновено беше време, когато започвахте да мислите за другите по по-любящ начин и изпитвахте по-малко стресиращи мигове, докато отново започвахте нова година с надежди и мечти, които бавно се стопяваха с изминаването на годината. Краят на тази година за много от вас няма да е същият и ние знаем, че вие вече го чувствате. Във вас няма желание да подарявате обичайните подаръци и да очаквате подобни в замяна. Вие осъзнахте, че най-големият подарък, който можете да дадете на всички от настоящите членове на семейството ви и на всички останали, е вашата Любов, безусловно течаща към сърцата им и помагаща им по техния път. Мнозина от вас чувстват, че повече няма нужда да се придържат към старите начини на празнуване, тъй като Любовта присъства във вас и около вас. Тези, които са готови, ще празнуват и ще изразяват благодарността си по нов начин с встъпването си в по-висшите си реалности и с изпращането на още повече Любов към всички, които са готови да я получат, и това ще отвори много повече възможности, от които другите да избират.

С тези възможности, които присъстват в колективния ум на цялото Човечество, онези, които ще се пробудят или ще завършат процеса си на пробуждане по-късно във вашето време, ще изберат от тях най-добрия начин и ще прибавят собствените си желания към това според целта на живота си, така че всеки ще изпита уникално издигане. Всички ще усещат силна вътрешна напътстваща сила, която ще ги насочи към изпълнение на собствените им избори и желания. Няма да е необходимо да се следват другите, освен ако това не е техен избор на опит, и всички хора ще почувстват огромна сила, която ще донесе свободата, а това ще донесе голямото разбиране, че никой друг не им е отговорен за жизнените опити, освен самите те, а вината, хвърлена върху другите, повече няма да я има и повече няма да създава омраза и гняв между хората. Хармония и мир ще се възцарят във вътрешния и също и във външния свят, който ще бъде понесен в колективния опит от по-висша реалност със силната воля на цялото Човечество.

Този процес на колективни промени изисква известно количество от вашето време, както вече знаете, и все пак всичките необходими промени започнаха преди много години, а сега те са ускорявани благодарение на нарасналата сила на желанието ви да видите света, който ви даде толкова много ценни опити, превърнати в мъдрост, свободен и балансиран и обединен. Със собственото ви извисяване, другите могат да намерят пътя си и собствения си начин лесно, тъй като енергията на Любовта създава онова необходимо привличане към това, което се търси, по същия начин, по който вие сте привлечени към всички по-висши енергии. Волята на Създателя е да изпита такава силна промяна в този свят и да последва промяна на всички по-големи части от цялото Творение, в което съществуваме всички ние. Помнете, че вие сте част от Създателя и вие носите това желание в себе си и му давате собственото си желание и избор, което е равно на свободната ви воля и създавате пътя, който ще ви отведе към опита на крайното Единство с Творческата Сила.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да осъзнаете силата на избора си да споделите Любовта с всички други. Можете да ги извисите от собственото им творение на страданието просто с усмивка или любящи мисли или думи, които им изпращате. Вие няма да им помогнете да се придържат към собствените си чувства, но ще им помогнете с чувство на Любов, която присъства навсякъде, защото не можете да ги спасите, от тях зависи да намерят свой начин и място във Всичко Което Е.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-22112013.html


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.