Home > > Specials - СаЛуСа, July 26, 2013

СаЛуСа – 26 юли 2013г.

Ние сме готови да започнем, готови ли сте да комуникирате с нас с новооткритата си или по-скоро възстановена способност? Ние чувстваме, че вълнението нараства сред вас и повярвайте ни, ние се чувстваме по същия начин. За някои това беше много дълъг процес на пробуждане, за някои то изглежда много бързо, но въпреки това, всичко се случва в подходящото време, защото така работи цялото Творение. Почувствайте как енергията тече и сияе около вас и и позволете да влезе във физическото ви тяло просто като я вдишате, или може да си представите, че тя влиза в тялото ви през кожата и помнете, че мислите ви са творения, така че позволете на въображението си напълно да навлезе в този процес. Дръжте обичайните тревоги и съмнения настрани и знайте, че някой ден те ще изчезнат и никога няма да се върнат, освен ако не пожелаете това. Моля помнете, че намеренията ви създават такова мощно енергийно поле около вас, на което Вселената отговаря със сигурност.

Ние наблюдаваме целия процес на трансформация на вашето общество и даваме напътствие на нашите съюзници, които получават силна подкрепа от всички онези, които фокусират мислите си върху тези промени, които ще ви отведат по-напред. Тъмните сили вече не са „тъмни”, тъй като толкова много Светлина им се изпраща, защото те все още живеят сред вас и също имат възможността да се издигнат от мрака. Бихме казали, че дори те нямат много власт, системата все още упорито върви и от вас зависи да я спрете и да я поставите на правилния път. Сега вие имате силата да направите това и с наша помощ всички препятствия ще са премахнати и нищо няма да стои на пътя на успешното пристигане в Новата Епоха. Вярвайте си, че всичко е възможно и не приемайте времето като фиксирано, защото скоро ще забравите вечното тиктакане на часовника и ще освободите всичко, което ви задържа в „старата ви реалност”. Ще откриете, че мечтите ви станаха ваш живот и няма нищо друго, освен любов навсякъде, където погледнете или отидете. Поддържайте мечтите си крайно високи и скоро ще осъзнаете, че всичко, за което сте мечтали, се материализира.

Хората около вас също се променят и дори ако това не е видимо веднага, вътрешно те също чувстват, че нещо се е променило. Позволете им да растат със своя собствена скорост и когато сте помолени, споделете с тях вашето знание и им помогнете да разберат всичко, което се случва. Скоро много повече информация ще е на разположение от много източници и за онези, които не са запознати с процеса на издигането, някои неща може да са объркващи, така че, моля, обяснете им търпеливо за какво става дума. Известна информация ще бъде изненадваща също и за вас, които сте пробудени, но знаете къде може да намерите помощ. Ние очакваме с нетърпение повече интензивна комуникация с вас, защото идваме по-близко. Ние сме повече от щастливи да отговаряме на въпросите ви, така че не се колебайте и ни повикайте, тъй като това е едно от най-важните неща, за които ние дойдохме тук. Помнете, че ние сме ЕДНО и че ние сме вашето Семейство, което иска да бъде с вас също толкова, колкото вие искате да бъдете с нас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние сме много радостни, че можем да споделим любовта си с вас и чувстваме, че сме привлечени още повече от вашите мисли и мечти. Очакваме с нетърпение тези моменти, които предстоят във вашето ежедневие и сме готови да видим и почувстваме безкрайната ви радост. Любовта ни винаги е с всички вас.

Канализирано чрез МАДАД
Превод: Tauno

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-26072013.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.