Home > > Specials - СаЛуСа, July 23, 2013

СаЛуСа – 23 юли 2013г.

Ние дойдохме от всички райони на Вселената, за да видим и да помогнем за прекрасната промяна, която се случва на възлюбената ви Майка Земя точно сега. Ние учим заедно с вас и въпреки че сега живеем много по-комфортно от вас, скоро ще откриете какво е да сте свободни от толкова много илюзии, които усложняват толкова много живота ви. Моля ви, винаги помнете, че вие сте създателите на собствената си съдба и именно вашата воля решава как да тече живота ви. Знаем, че е много по-лесно това да се каже, отколкото да се направи, но със силно намерение нищо не е невъзможно, защото сега дори е още по-лесно за тези, които току-що се пробуждат, отколкото за онези, които прокараха пътя. Това беше планът на Създателя от началото и вие би трябвало да се чувствате привилегировани да сте част от него. Тази и следващата седмица по-висши честоти от Светлина ще бъдат изпратени към вас, много по-висши, отколкото когато и да било преди и би било мъдро да сте подготвени за тях, тъй като колкото повече сте в състояние да приемете в съществото си, толкова по-мощни ще станат намеренията ви. Както толкова много пъти ви казвахме, нищо не може да остане скрито в Светлината, така че, ако чувствате, че все още има нещо, което изисква вашето внимание, изчистете го сега без никакъв страх или съмнения в себе си, помолете Водачите си, Ангелите, Висшия си Аз или нас да ви помогнем, ако не сте сигурни кой би бил най-добрият начин и със сигурност ще получите отговор.

Ние виждаме ясно, че това време на незнание какво се случва скоро ще приключи, тъй като с толкова много информация, която преди беше строго секретна, сега се разкрива от всеки край на вашия свят, обичайните новини от вашите медии не задоволяват вашето търсене на истината. Ние виждаме зад кулисите и сега можем да ви кажем, че времето на разпространение на вярна и неподправена информация дойде. Дълго време вие мечтаехте да се случи това и сега всички вие ще видите доста бърз поток на новини от всички източници. Неколцина все още ще се опитват да пазят тайна, докато други ще говорят свободно за промените, които идват, за да балансират света ви. Мир ще бъде думата на деня и вие вече можете да видите някои лидери, които изразяват желанието си да изоставят предишните проблеми и да започнат нови и приятелски отношения със съседите си.

Нещата се движат по-бързо, отколкото може да изглежда на пръв поглед, дори старата финансова система, която изглежда неразрушима, сега няма какво да направи освен да приеме новия начин на работа с финансите и техните производни, които скоро ще са остарели. Въпреки че вие ще продължите да използвате пари още няколко години, мнозина от вас сега усещат какво би било без тях и това създава основата за обществото на Златната ви Епоха, където не е нужен такъв обмен. Това време със сигурност ще дойде, защото е божествено планирано за вашата Земна Нация безопасно да достигне до този момент т вашата еволюция. Ние работим заедно с нашите съюзници и с вас върху този Велик План и чувстваме, че отбелязахме голям успех до сега. Не усещате ли същото?

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги изпращам любовта си към всички вас. Почувствайте радостта от всичко, което се случва, защото тя ви води към красивото и мирно бъдеще, за което мечтаете. Почувствайте любовта, която ви изпращаме във всички наше съобщения и бъдете готови за новината.

Канализирано чрез МАДАД
Превод: Tauno

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-19072013.html

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.