Home > > Specials - СаЛуСа, September 27, 2013

СаЛуСа – 27 септември 2013r.

Пречистването на Всичко, което се случва сега във вас и в Майката Земя, ви води право в по-висшата ви реалност на опит. Почувствайте промяната, която ви се случва в този момент, тъй като този момент отваря вратите, които преди не бяха видими за вас. На този етап някои от вас може да са „отведени” към определени моменти от многобройните ви животи само за да видите причината за вашето изчистване от проблем или повече проблеми, които си мислехте, че вече са изчистени. Това ви дава възможност да ги видите такива, каквито са, без да са налице по-ниски вибрации, включително и самоосъждане и сега можете да ги пуснете да си отидат и да се освободите напълно. Приемете това като по-дълбоко или ако можем така да се изразим, най-дълбоко изчистване и разберете, че това се случва, защото всичко несъзнателно става съзнателно и нищо не може да остане скрито, защото в по-висша реалност вие сте наясно с всички аспекти от себе си и това ви дава тази удивителна Свобода да изберете перфектният опит за вас. Сега вашите сънища може да се променят и това за вас е знак да разберете, че личното ви изчистване е към края си. Ние не можем да ви кажем как трябва да се променят сънищата ви, защото от вас зависи да откриете това, тъй като всички вие изпитвате различни реалности по време на сън, но вие със сигурност ще разберете.

Ние сме с вас през цялото време, онези, които желаят да са с нас, със сигурност чувстват това и ние сме готови да ви приветстваме в истинския ви дом. Онези, които не са сигурни все още или не искат да бъдат свързани с нас, ще имат достатъчно време да решат, но тъй като толкова много от вас се пробуждат за неизбежната истина, това време се съкращава, понеже колективният ви глас става много по-силен и изисква да се знае истината по всички въпроси – най-вече по отношение на вашата история, живот извън вашата собствена планета, духовност. Обикновено тяхното определение беше осмивано и преиначавано и някои от вас все още чувстват лек дискомфорт, когато чуват тези думи, които описват собствените ви опити на такава прекрасна промяна, която се случва на Всички. Ние искаме да ви съобщим, че виждаме много ясна промяна също и в естеството на информацията, която получавате ежедневно. Например повечето от вашите Лидери говорят открито и без скрити планове зад думите си. Те може да използват обикновените думи, но разликата може да се почувства, когато се фокусирате върху енергията зад тях.

Ние чувстваме, че вие свиквате с постоянния енергиен поток от по-висшите реалности и позволявате на телата си да приемат още повече, което ви позволява да приключите необходимите промени. Колкото повече енергия приемате, толкова повече ще можете да споделяте с Всички и също да облекчите процеса на изчистване от негативните енергии, които присъстват на Майката Земя. Фокусирайте се отново върху онези места и им изпратете целебната си енергия на Любов и Светлина, защото това е най-ценната помощ. Този енергиен трансфер ще доведе също до проявление на физическа помощ за онези, които са в състояние да я окажат, и не забравяйте, че хората, които живеят в такива региони, ще почувстват тази огромна изпратена им Любов и тя ще им помогне също и за собствената им трансформация. Всичко е перфектно планирано и проектирано и ние желаем вие да го видите също на вашия свят.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и не мога да изразя с думи колко красиво се чувствам точно сега. Въпреки всички препятствия, поставени пред вас, вие бяхте в състояние да се извисите и да изчистите всичко, което вече не ви служи по пътя ви. Ние сме с вас и правим всичко, което можем и което ни е разрешено да правим, за да ви помогнем да изпълните мечтите и сънищата си. Те стават ваша реалност и вие сте в състояние да виждате повече всеки миг, който преминава в настоящата ви реалност. Знайте, че моментът на финалната ви трансформация е много скоро. Наистина го почувствайте и го приемете, защото той ще ви успокои и вие ще сте в състояние да се отпуснете в новото.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-2792013.html





Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!





СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.