Home > > Sheldan Nidle - September 4, 2012

Sheldan Nidle,

Тази заблуда сега формира основата за тяхното поражение и води към възстановяването на свят на Светлината на планетата Земя. Небето знаеше, че ще се случи така и в началото на 1990-те години помоли нас, Галактическата федерация, да организираме мисия за първи контакт за Гея. Тази мисия ще ви запознае с истината за много неща, включително за основните причини за вашата бъдеща нова реалност.

Първият стадий на тази операция “от мрака към Светлината” е да се използва финансовата система за бързо повишаване на нестабилността на досегашната конструкция, защото несигурността на старата система накрая ще доведе до нейното рухване.

Съществен аспект на новата система е прозрачността и тя незабавно ще разобличи корупцията и широко разпространената практика за “украсени” счетоводни книги, които прилагат всички банки по света. Когато това излезе наяве, банките ще започнат да фалират с бързо темпо, докато старите хартиени валути ще бъдат надвити от появата на редица силни валути, обезпечени със злато.

Световната икономика ще се движи в свободно падане надолу и това ще наложи въвеждането на глобално опрощаване на дълговете. Хората изпитват неприязън към кризите и ще поискат арестуването на онези, които носят вина за корупцията и за тайните уговорки между правителства и финансови концерни; с тяхното отстраняване ще си заминат и правителствата, които са подчинени на тъмния кабал. Когато премине свързаната с това бъркотия, ще могат да започнат по-интересните неща!

Съществена точка от дневния ред са разкритията. От 40-те години на миналия век големите нации на вашия свят водят политика на отричане на нашето съществуване и на нашето доброжелателно поведение, докато тайно участваха в споразумения с някои тъмни членове на Съюза Анхара. В годините между 1940 и 1990 се стигна до тясно сътрудничество между фракции на Илюминатите, като резултат от подписването на серия от договори с различни тъмни членове на Съюза Анхара.

През периода 1994-95 обаче, когато възникна договорът “Анхара”, анунаките се присъединиха към редиците на Светлината и тъмно настроените извънземни се отказаха от техните проекти на Земята и се дистанцираха от договорите. Докато по този начин свързващият фактор между Илюминатите отпадна, Небето започна да прилага декретите, които беше издало по-рано, когато започна "времето на тъмните сили” преди около 13 хилядолетия. Сега Светлината се намира в състояние на надмощие и политиката за нашето изключване приключи. Следващата стъпка е насочена към обявяването на разкритията, които ще отворят вратата към някои шокиращи изявления.

За мнозина действително ще е шокиращо да научат, че основните концепции за реалността, които са им били внушавани от тяхното детство, не са верни. Разкритията въвеждат вашето колективно събуждане, за преминавене от ограниченото съзнание към пълното съзнание. Това е моментът, в който ще изоставите представите от детството си, които дълго са замъглявали вашия удивителен потенциал, и нашата роля е да ви помогнем да осъзнаете вашето преминаване към състоянието на зрели хора.

Тогава ще приемете вашите божествени дарове и ще откриете пътища за разгръщане на божествения план във вашия свят. Ние сме радостни, че ни е дадено небесното поръчение да завършим тази работа и да бъдем ваши наставници по време на вашата трансформация към напълно осъзнати Същества от Светлина. Гея също е радостна, че вашето дълго и мъчително пътуване през тъмните реалности най-после приключва.

Вашият скок в съзнанието твърде дълго беше забавян. Тъмните сили искаха да ви накарат да повярвате в “превъзходството на физическото” и ви забраниха да откриете вашата мощна духовна същност. Това са някои от нещата, с които ще бъдете запознати, когато поздравите многото членове на вашето семейство, включително тези от Вътрешната Земя.

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Учители! Ние идваме с още новини! Ние инструктирахме тайните свещени общества да се приготвят да излязат пред обществеността. След като бъдат направени първите съобщения по Разкриването, истинският духовен елемент на вашето земно кълбо трябва да разкрие своите много доктрини и учения. Ние предпочитаме да ви се представим едва след като тези съобщения бъдат прочетени и ви бъдат разяснени.

Тези разкрития засягат процес, в който много погрешни и изкуствено преиначени постулати ще бъдат обяснени. Тези обяснения ще образуват основата за това, което ние, Възнесените Учители, искаме да ви предадем. Нашите учения ще бъдат полезни за работата на персонала, който ще доведе във вашия свят екипа за Първия контакт, малко след като приключат многото съобщения.

Тази лавина от информации е съставна част от програма за наваксване, която трябва да ви подготви за вашето кратко пребиваване във вашите индивидуални Светлинни камери. Ние сме загрижени как може да се смекчи въздействието на всичко това, което ще трябва да научите. През хилядолетията анунаките изтъкаха за вас обезкуражаващ килим от полуистини и фалшиви интерпретации, на които трябваше да вярвате, докато реалността в действителност е съвсем друга. И тя е прекрасна!

За нашето космическо семейство и за нас е важно да се срещнем с вас, за да дискутираме подробно всички неща, които имаме да си споделим. Вашата прекрасна Майка Земя също желае вие да научите коя е тя и какво очаква от вас. Вие толкова дълго бяхте държани в тъмнина, защото анунаките криеха от вас повечето информация, а останалата част ви представяха във фалшив вид. Нашите информации ще ви позволят да видите себе си и вашия свят в напълно нова светлина и отново да придобиете тези сили, които ви бяха отнети преди 13 хилядолетия.

Силите, които тогава загубихте, бяха ключът към поддържането на вашето пълно съзнание и затова първите лекции ще съдържат указания как можете да си възвърнете тези сили. Те включват иницииращи молитви и ритуали, които ще задействат нещата, а останалата част ще бъде свършена във вашите Светлинни камери.

Заедно с Небето ние имаме задачата да ви подпомагаме по време на целия този чудесен процес и когато след това вие се събудите напълно осъзнати от вашия сън, членовете на вашето космическо семейство ще продължат и за около 10 дена ще играят съществена роля в тренировъчния период, в който ще се запознаете с етикета на пълното съзнание.

С вашето възстановено рождено право можете да станете активни членове, които играят съществена роля в огромната панорама на разгръщането на божествения творчески план – в Любов, Доброта и безкрайна Радост! Ние приветстваме идването на това време и знаем колко изключителни са душите, на които беше разрешено да се инкарнират на този свят в това уникално време от дългата история на Гея!

Днес ние продължихме нашата беседа за това, което предстои във вашия свят. Този многослоен процес на вашето освобождение от лапите на тъмнината сега се ускорява. Близо е моментът, в който всички ние ще се срещнем и ще отпразнуваме идването на новата, свободна реалност! Знайте, скъпи души, че безкрайните запаси и несвършващото благосъстояние на Небето в действителност ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!)

Превод: Лусесита

Website: Planetary Activation Organization

http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan04-09-12.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!