Home > > Sheldan Nidle - September 18, 2012

Sheldan Nidle, 18

Здравейте! Ето ни отново тук! Вашият свят продължава да е блокиран в конфликта между тъмния кабал и нашите земни сили. Ние използваме нашите ресурси, за да държим кабала в шах; тези хора обаче упорстват в преследването на редица намерения с цел да дестабилизират усилията на нашите съюзници или да подпалят още една голяма война. Така например те отново възпламениха Средния Изток и създадоха ситуации, които по-рано биха довели до сериозни дипломатически взаимодействия.

В центъра на тези процеси стоят американското правителство и неговите “приятели” по отношение на специалните интереси. Ние изпратихме дипломатически представители в Средния Изток и организирахме серия от срещи с американското правителство, за да подчертаем нашата политика на отказ от войни. Същото гарантираме при нашите срещи с регионалните сили в Средния Изток и те ще създадат политическите основи за разрешаването на кризата в Сирия.

Ние смятаме да започнем да разрешаваме тази ситуация, като изчистим сегашните проблеми и също така наблюдаваме трудностите в Иран. Когато скоро новите правителствени системи започнат да функционират, искаме да установим параметрите за нова ера на мир.

Мирът трябва да стане основата за новата финансова система и за разкриването. Целта на нашето официално пристигане е да сме в състояние открито да взаимодействаме с вашите правителства и с вас.

Серия от съобщения ще ви информира за необходимостта от промяна от свят, управляван от тъмния кабал, към свят, който е свободен от всички затруднения, които водят към война, омраза, разделение и икономика, основана на дълг и мизерия.

Вие навлизате в преходен период, в който започвате да приемате фундаменталните истини за вашата история, вашите корени и за вашето славно бъдеще в пълното съзнание. Ние идваме като небесни агенти на тази трансформация.

Нашият първи контакт с вас ще ви придвижи на пътя, който може буквално да ви преобрази в пълното съзнание.

За тази цел ние трябваше да се срещнем с вашите съседи в Агарта, за да определим път за постигане на нашите високи цели.

Това означава, че ние трябва отначало да действаме като главни играчи зад сцената, а после като открити партньори с вас в масивно преобразяване на вашето глобално общество.

Тези разнообразни операции са само половината от това, което трябва да направим тук. Другата част е да ви подготвим изцяло за вашата интеграция в Галактическата федерация на Светлината.

Сега Агартяните са единствените представители за тази Слънчева система в нашия Главен съвет на Федерацията – роля, която те имат, откакто тази слънчева система получи членство преди около 50 000 години.

Издигането на Атлантида и нейното разрушаване след това помрачи същността на това членство. Сега предстои повторно обединение на повърхността на вашата Земя с народите от Вътрешната Земя и това ще позволи на вашата Слънчева система да се върне отново в нейното някогашно положение и да създаде средствата за връщането на вашата звездна нация към нейната някогашна слава.

Тази възстановена звездна нация има специална серия от задачи, поставени й от Небето. Вие като население имате способността да фиксирате галактически мир и да предоставите чудесна сцена за нашите постоянни конференции с нашите многобройни интергалактически съседи. Много от нашите приятели, които живеят по-далече, са пристигнали тук от други галактики, за да станат свидетели на вашето завръщане към пълното съзнание.

Това, което правите, е много необичайно. През последните две десетилетия ние наблюдавахме израстването на вашето съзнание и сила. Не е лесно да се преодолее власт, която ви е владяла безмилостно толкова дълго време. Ние ви поздравяваме за вашия кураж и решителност и сега вашата натрупана мъдрост ви доведе до момента на огромен успех! Сега е ваш ред да използвате нашия опит и технология, за да довършите това, което почти свършихте сами.

Небето ясно разбира какви арогантни безумци са в действителност вашите господари – тъмният кабал. Необходим беше трудно постигнат респект и доказано технологично надмощие, за да се наложим над тези упорити хора и трябваше да приложим тези ресурси в голямо количество, когато беше необходимо. Нашите земни съюзници сега напълно разчитат на нас, за да завършат това, което толкова смело започнаха. Ние смятаме да използваме много техники, за да извоюваме официалната капитулация на тъмните сили. Настъпи Божественото време за придвижване на света на повърхността на Земята в неговата преходна фаза – напред към царството на мира, Любовта и благосъстоянието.

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Учители и идваме с още добри новини! Програмите за въвеждане на новата финансова система напредват навсякъде по света. Нашите съюзници са готови да разширят методите, с които елементите на тази нова система ще бъдат въведени публично за вас. Тези програми засягат създаването на система за благосъстояние и опрощаване на дълговете.

Ние тайно информирахме много правителства, които сега са под натиска на банковите институции от вашия свят, да бъдат търпеливи и да не отстъпват пред нарастващата принуда от страна на тъмния кабал. Тези тактики на “силната ръка” скоро ще престанат, когато бъде въведена новата система на твърда валута. Допълнително ние отделихме известни валутни ресурси, за да трансформираме вашия дълг в благоденствие. Необходимо е законът N.E.S.A.R.A. да бъде обявен в Америка и да се приложи по целия свят. Ние инструктирахме онези, които трябва да действат като административни правителства, да следват различните директиви на N.E.S.A.R.A.

Тези, които са натоварени да пазят глобалните депозити на благородни метали, подготвят програмите, които служат за обезпечаването на новата финансова система. Тази система се състои от много регионални валути, които ще служат като “главни средства за размяна”. Когато бъдат в обръщение, тези първични валути ще станат стабилизиращите инструменти, които ще гарантират края на масивната инфлация, която характеризира вашата сегашна система и която измъчва вашите общества от толкова дълго време.

Не забравяйте, че тази бъдеща финансова система е само преходно звено към обществото без използване на пари и към възхода на постоянното благосъстояние, защото нашето космическо семейство ще ни обзаведе с технологията, с която ще може да се произвежда храна, облекло и жилища за цялото население на планетата. Намерението е да се придвижим от сегашното състояние на голям недостиг към истинско духовно и физическо изобилие, защото това е важна стъпка от вашето духовно пътуване.

Нашите благословени същества на Небето подготвят също така глобалната сцена за серия от съобщения, които ще бъдат направени, когато бъдат установени новите правителства. Небето иска всеки да бъде в състояние на радост и мир с новите обстоятелства, които ще се проявят на вашето земно кълбо, защото тези дълбоки трансформации ще имат потенциала да бъдат шокиращи за мнозина.

Имайки предвид това, беше предложено специални серии от събития да предшестват тази нова епоха за човечеството. Беше постигнато съгласие за тази серия от събития и беше съставен каталог на тези събития. Също така инструктирахме нашите съюзници да извършват промените по “мек” и специфичен начин. Този сценарий сега влиза в сила и ние очакваме тези съобщения скоро да бъдат оповестени нашироко за вас.

Днес ние ви дадохме още подробности за това, което се подготвя да се разгърне пред очите ви. Ние всички се подготвяме за първия контакт и за събитията, които го предшестват. Краят на тази грегорианска година е само началото на събитията, които трябва да ви доведат до пълното съзнание. Времето за вашата нова реалност дойде! Знайте, скъпи приятели, че безкрайното изобилие и несвършващото благоденствие на Небето наистина ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Бъдете в радост!)

Превод: Лусесита

Website: Planetary Activation Organization

http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan04-09-12.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!