Home > > Sheldan Nidle - Относно Духовната Йерархия и Галактическата Федерация., July 10, 2012

Sheldan Nidle, 10 юли 2012 г

7 Caban, 10 Kumku, 8 Manik


Здравейте! Идваме да ви кажем много неща! Понастоящем нашите съюзници се приготвят за събитията, които вече ви описахме. Тъмните кабали отстъпват, след някои тежки обвинения, които достигат до главните медии в редица европейски нации. Тези съобщения за престъпления включват и ежедневните измами, свързани с определянето на лихвите в по-голямата част на вашия свят. Но тези разкрития са само началото на това, което ще последва. Вашият свят се залива от вълна от постоянно нарастващи дългове, които са резултат от тези дейности, които служат само на кликата, и по тези и много други причини тъмните сили достигнаха края на тяхното продължително господство върху вашия свят. Те от дълго време скриваха от вас голям брой напреднали технологии и съответните устройства и нашите съюзници настояха, че едно от първите действия на новите правителства трябва да е представянето на тези открития. Тези технологии могат да помогнат на вашето общество да направи скок напред – до точка, в която “първият контакт” ще има повече смисъл. Прибавено към нашата собствена технология, вашите досега засекретявани устройства могат да ви разкрият как най-добре можете да служите на вашата планета и на човечеството.

Тази промяна на съзнанието по същество е свързана със служене на божественото. Ние, хората, сме физически Ангели, чиято главна цел е да служим на множеството живи звезди и планети, от които се състои нашата галактика - Млечният път. Ние идваме тук от много отдалечени светове, за да подготвим сцената за “Първи контакт” с вас, което ще се извърши, когато вие се трансформирате обратно в същества с пълно съзнание. Само тогава можете да започнете да разбирате защо изобщо сте паднали в ограничено съзнание и как мъдростта, която получихте по този начин, може да ви помогне да създадете Светлинни тела за жителите на някогашните тъмни империи на Анхара. Това е една почетна задача, която изисква вашата уникална мъдрост и вашите безкрайни резервоари от ЛЮБОВ. Агартяните си представят, че щом вие се върнете към пълното съзнание, ще има много неща, на които можете да ги научите, и те очакват с нетърпение да се срещнат с вас, за да образувате голяма звездна нация. Тази нова единица ще осигури галактически мир и ще позволи почти половината галактика да се придвижи в Светлината. Това ще е време, в което ще се осъществят божествени пророчества!

Тези сегашни моменти водят до серия събития, които ще променят вашия свят завинаги. Тези, които трябва да арестуват определени индивиди във вашето общество, се подготвят с помощта на различни процедури, които достигат своя официален завършек. На лидерите на много западни нации се дава възможност да осъзнаят, че техните оставки се очакват в скоро време, и ние сме в готовност да използваме нашата технология, за да гарантираме, че тези арести се извършват точно както е планирано. Целта на тези арести е да се отделят тъмните кабали от техните позиции във властта и така да се даде възможност за реформиране на корумпираните банкови и финансови институции. Това ще се придружава от общо опрощаване на дълговете. Постоянно нарастващите дългове на повечето нации са резултат от масивни разходи, причинени от политическите и фискални стратегии на Кабала. Необходим е начин това да се коригира и опрощаването на дълговете може да извърши това. Това подготвя и сцената за всеобщото благоденствие, което бързо ще последва.

Това благоденствие е финансов двигател от първостепенно значение. Необходимо е да се повишат очакванията на свят, който твърде дълго е вярвал в превъзходството на едно малцинство и в непреодолимата бедност на мнозинството. Тази нагласа трябва да се смени с нова. Няма нужда човек да е беден или да приема недостига и ограниченията като нещо “дадено”. По-скоро трябва да разберете, че осигуряването на благоденствие и свобода е единствено подходящият трамплин към ново ниво на Съществуване. По-високите нива на съзнание разбират как да създават и използват пари и изобилието разкрива тази възможност за всички.

Богатството слага край на бедността, но не и на мисленето, характерно за бедността. Затова трябва да се погрижим вашите нови правителства да ви изяснят необходимостта да преосмислите вашата нагласа спрямо богатството и благосъстоянието, и факта, че парите са само преходно средство между вашето сегашно съществуване и новото съществуване, което е готово да се прояви. Вие ще видите, че парите като такива скоро трябва да изчезнат, защото новите технологии ще позволят на всички да си набавят основното за комфортен живот. Освен това вие ще се придвижите от живот, ориентиран към работа, към живот, ориентиран към страст за творчество.

Бъдете благословени! Ние сме вашите Възнесени Учители! Ние идваме при вас с информация за постигнатия напредък. Важно е тъмните кабали и техните безбройни слуги да бъдат изолирани от вас. Преди това да бъде постигнато, е почти невъзможно вашите фондове за благоденствие да ви бъдат предоставени без неприятни последици. Ето защо започнахме да реализираме план за изолирането на кабалите и, когато това бъде свършено, те да бъдат арестувани. Вие съвсем определено имате нужда от подходящо физическо отделяне от онези, които все още искат да ви причиняват вреди. На всеки, чието име се появява в един много дълъг списък с индивиди за арестуване, полето на аурата е “маркирано” и това временно ги възпира да продължат да нанасят сериозни вреди на планетата или на вас. Но тези тъмни личности трябва и физически да бъдат задържани от компетентните органи. Сега ние завършваме процедурите, които могат да осъществят това, което е необходимо. Ние ви молим да прибавите вашите силни енергии на ЛЮБОВТА към това, което правим ние, защото времето за вашето освобождение е близо!

Наистина, благословените вълни от ангели и местните Административни Съвети на Небето активно действат за осъществяване на вашето освобождение. От еони тъмните сили подкрепяха група от нефизически тъмни енергии, които населяваха реалността на Земята и причиняваха всякакви видове злини. Тези енергии са концентрирани в определени места по вашето земно кълбо и нашите галактически приятели отстраняват тази негативност, което разчиства пътя за всички към Светлината. Ние помагаме и заедно с нашето семейство от Вътрешната Земя, за да помогнем за освобождението на Гайя от този шлам. Можем да съобщим, че почти сме завършили тази задача. Кабалите разбират, че техните сили отслабват и идва времето този великолепен свят отново да бъде трансформиран във фар на Светлината, какъвто беше, когато преди около 900 000 години беше основана Лемурия.

Всеки от нас знае за необходимостта да бъде завършено освобождението на населението на повърхността на Земята в точното божествено време. Ние помолихме нашето галактическо семейство и семейството от Вътрешната Земя да направят това, което се смята за необходимо, за да бъдете освободени от робството на мрака. Хората в различните свещени общества, които живеят разпръснати по нашата планета, също правят всичко, което могат, с божествена интелигентност, за да завършат техните проекти в рамките на точното божествено време. Небето и Светлината запазват ръководството. Божественото време, в което се намирате сега, колабира в сингулярна времева реалност, и тази реалност е изцяло от Светлина. Тъмните сили напълно разбират какво се случва и само могат да забавят това за кратък срок от космическото време. Вие сте непосредствено пред момента на преход, когато този контролиран от тъмнината свят на повърхността ще се превърне в реалност на Светлината, Изобилието и пълното съзнание! Затова тъмните сили знаят, че времето на тяхното господство над вас наистина е свършило.

Днес ние направихме преглед на дейностите, които водят вашата реалност към Светлината. Време е също така за разкриване и за първи контакт. Бъдете готови за колосални промени и за съобщения, които ще променят към по-добро начина, по който гледате на живота на планетата Земя. Скоро ще имаме чудесен празник! Знаете ли, скъпи души, че неизброимите запаси и безкрайното благоденствие на Небето наистина ви принадлежи! Така да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja! (На сириански: Бъдете Едно! Бъдете в Радост!)

Ченълинг на Шелдън Найдъл


Website: Planetary Activation Organization
Превод: Лусесита
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!