Home > > Sheldan Nidle, July 17, 2012

Sheldan Nidle, July 17, 2012

13 Akbal, 16 Kumku, 8 Manik

Здравейте! Ето ни отново тук! Идваме с добри новини за всички! Процесът за връщане на вашия суверенитет започва да достига точката на неговото осъществяване. Ние използваме технология, която води до краха на тъмните сили и на тяхната империя и очакваме, че сме изцяло в състояние да ги отстраним от техните позиции на все по-отслабващата им власт. Нарастващата криза с 'Libor' (London interbank offered rate = междубанков лихвен процент) е знак, че досегашните икономически системи няма да функционират още дълго, защото вече навсякъде се разбра, че са напълно прогнили.

Трябва да се въведе нова система, на която може да се има доверие, и то бързо. Този извод вече се приема от повечето ваши икономисти. Дори сериозните печатни медии сега призовават към глобално извършване на арести на онези мошеници, които умишлено са предизвикали тази финансова криза. Досегашната система сега показа истинското си лице и докато кризата прераства в глобален хаос, същевременно тя може да предизвика разтварянето на тъмната сила. Това разрешение на проблема ще ни позволи да продължим напред и на основата на наскоро постигнатите специални съдебни разпореждания кабалите да бъдат отстранени и така да се извърши обрат към напълно нова икономическа система.

Повечето от онези, които преди почти две години подписаха в Европа серия от споразумения, чакат нетърпеливо да поставят вашия свят върху нов финансов фундамент. Автократичните големи банки ('too big to fail' = 'твърде големи, за да фалират') сега са достигнали до точката на масивния банкрут, а също и в рамките на Европейския съюз повечето банки също на нестабилни. Еврото се намира на ръба на краха, а същото важи и за американския долар.

Банката на Федералния резерв е известна с това, че бяга от проблемите. Размерът на глобалните дългове е толкова огромен, че заплашва да ескалира до внезапен световен валутен крах, с потенциала да доведе света до неразрешимо финансово руиниране. Единственото оставащо решение е нова парична система, която, както е записано в концепциите на проекта NESARA, издава всеобщо опрощаване на дълговете – като съставна част на напълно ново изграждане в банковата и фискална политика.

Същевременно това ще възвести нова система на държавно управление, която да замени разпадащия се стар ред. Оставки и арести ще се случат едновременно с официалните съобщения, които ще оповестят ново благоденствие, разкриването на присъствието на извънземните и представянето на нови технологии в глобален мащаб.

Тези извънредни събития бързо ще бъдат приветствани, защото на света ще бъдат обяснени същността и мащабът на новата действителност. Този преход към новото ще бъде съпроводен с подробни обяснения за това, как вашият свят досега е бил манипулиран от страна на преплетена глобална група, която до скоро беше владяна от извънземни с огромна власт и огромни способности. Комплексната история на анунаките и тяхното вмъкване във вашия свят ще бъдат обяснени и след това ще ви представим актуалното състояние на нещата.

Ние смятаме да ви разкрием истинската история за това, което е ставало във вашия свят от края на Втората световна война. Дори и ако тези информации за мнозина от вас може да бъдат шокиращи, целта е да ви се даде образование, което е необходимо за вашата подготовка за бъдещата ви “смяна на мястото” – навътре в чудесата на пълното съзнание. Други области на знанието, които също са важни за вас, са факти за това, кои сте в действителност и какво ви очаква според божествения план. В действителност на вас ви предстои ни повече, ни по-малко от нова, златна епоха!

Понеже вече вървим към изграждане на по-тясно отношение с вас, ние ще започнем с нашите собствени серии от съобщения, които ще ви въведат във вашия Пръв контакт с нас и ще ви запознаят с вашите братовчеди от Вътрешната земя. Искаме да ви запознаем с персонала на Галактическата федерация, който има професионални знания в много области и ще ви вземе на корабите на нашата космическа флота, за да ви демонстрира живата СВЕТЛИННА технология, която задвижва тези кораби.

Искаме да съставим план за пътуванията, който ще ви позволи да изживеете тази технология, и това ще ни помогне да я разпространим на глобална основа. СВЕТЛИННАТА технология функционира с използване на телепатия и вие бързо ще достигнете състояние да си възстановите тази способност, защото тя е част от вашите първоначални способности (преди анунаките да създадат ограничаващите системи на вярвания, които ви пречеха да използвате вашите висши способности).

В действителност тези технологии въз основа на присъщата ви природа могат да стимулират вашите латентни способности и да ви позволят да откриете напълно нова система от възгледи по отношение на природата на действителността и на съзнанието. Един възхитителен свят ще се открие пред вас, който ще ви разкрие истината за вашите чудесни таланти и способности!

Ние сме вашите възнесени учители! Благославяме всички ви! Ние идваме със специални съобщения от нашите съюзници и от нас самите. Вашият свят се клати от лошите новини, които се съобщават от всеки ъгъл на земното кълбо, защото многото срамни интриги на тъмните кабали все повече излизат на бял свят. Манипулациите с лихвените проценти е само последното разкритие за необузданата криминалност, практикувана от тези банки, за да постигнат колкото може повече печалби от тези сделки.

Тези и други нелегитимни практики сега започват да се разкриват и не само като материал за теми, които се публикуват в Интернет, но и като доказуема криминална дейност, за която се пише и в много реномирани финансови списания. Тези разкрития дадоха нов тласък на растящия импулс, който бързо ще помогне за постигане на нашите божествени цели. Дните на тези мошеници са преброени, защото сега трябва да стане ясно, че се търси отговорност и се въвежда нова, честна финансова система. Нашите съюзници се подготвят да отведат тези хора, които служат само на себе си, там, където те няма да могат да нанасят повече вреда.

Хората в свещените тайни общества, целият досегашен живот на които е бил в опасност поради тъмните сили, докато те полагаха усилия да съставят нова банкова система, сега са повече от готови, да отведат тези кабали на специалните места за изолация. Нашето галактическо семейство се съгласи за мястото, където те в изолация ще могат да размислят и да осъзнаят размера на това, което са причинили на всеки от вас. При това е важно и е съобразено с новата епоха, към която вървите, да си спомните, че прощаването е благословена реакция спрямо тези, които започват да се разкайват, след осъзнаване на техните злодеяния.

В действителност разкаянието е единственият искрен път за тези банкери и ние смятаме да им дадем шанса в благословена самота отново да намерят тяхното божествено равновесие. Всеки от нас е равен с всички други в това, че следва своя жизнен път, и всеки дава необходимото за една действителна промяна. Ние бихме искали всеки от вас да разбере, че тази изолация е една възможност за тези хора, че имат възможност за избор – че и те могат да следват път към Божественото.

Както можете да видите, прави се много за подготовка на вашия свят към голяма промяна, която води до връщането ви в пълното съзнание. По пътя към него ще има разкрития и многобройни съобщения, които ще променят света, какъвто го познавате, по един смел начин. И ние се радваме, че можем да вършим нашето служене на Бога по открит начин, защото имаме да ви съобщим множество свети информации.

Нашето служене към вас ще започне с обширни беседи, които ще ви подготвят за вашето пълно съзнание и включват серия от лечебни процеси, които демонстрират голямата сила, с която Създателят ви е снабдил. Пълното съзнание е придружено със свети отговорности, които вие постепенно ще разберете и оцените. Всеки от вас притежава почти безграничен потенциал, който сега започва да се проявява във вас!та сила, сот голямат лебви подготвят за пъормации. енят света, какъвто гопои до връшанеието. и и да ви позо

Днес ние ви предадохме още едно съобщение. Тези думи маркират началото на серия от събития, които скоро ще се случат при вас. Ние приветстваме всичко, което е разпоредил Създателят за нас! Приближава се времето, когато нашето присъствие ще бъде оповестено и ще се проявят възхитителни събития, които бързо водят към вашето връщане към пълното съзнание!

Знаете ли, скъпи души, че неизброимите запаси и никога несвършващото благосъстояние на Небето в действителност ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!)

Website: Planetary Activation Organization
Превод: Лусесита
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!