Home > > Sheldan Nidle - October 10, 2012

Sheldan Nidle, 10 октомври 2012

Послание на Галактическата федерация на Светлината и на Духовната Йерархия чрез Шелдън Найдъл

6 Manik, 15 Tzotz, 9 Eb

Здравейте! Ето ни отново тук! Много събития се подготвят, за да се случат много скоро. Вашият свят се намира в точка, където колапсът на вашата икономика е неизбежен. Състоянието на вашата глобална икономика зависи от нелегалния паричен поток от сметки, които бяха заграбени миналата година от Федералния Резерв. Тези сметки бяха използвани нелегално като част от процедури за мониторинг на замяна на фондове от една сметка към друга. Нашите съюзници сега пренасочват тези ежедневни международни потоци от големи валутни суми.

Тъй като тези фискални източници започват да пресъхват, “US-корпорацията” и нейните лакеи търсят отчаяно начин да се задържат да не потънат. Това внезапно намаляване на реалните “резерви в брой” предизвика паника сред централните банки на вашия свят. Това се случва на фона на серия от ултиматуми, пред които тези банки бяха изправени наскоро от нашите съюзници по отношение на големите планини от дългове, които трябва да бъдат върнати само в злато.

Този засега таен развой на събитията се очаква да създаде ситуация, която може да се нарече “ранен Хелоуин” за тъмния кабал. Междувременно различните държатели на известните и на “тъмните” запаси от злато в света продължават да увеличават техните общи количества. Тази изключително голяма загуба на злато и сребро още повече влошава опасните ситуации, пред които са изправени хартиените валути на света. Както вече беше споменато, огромните общи дългове на вашата нестабилна икономика сега са “призовани” и се изискват плащания със златни резерви с истинска стойност. Това трудно положение започва да предизвиква масов колапс на системата на хартиените пари.

Тези, които участват в това, разбират напълно последиците от такива драстични маневри. Но тези колосални дългове и прахосването на базираните на злато дългови книжа, които сега трябва да се изплащат обратно, се превръщат в двигателя за промяната в общественото управление и за въвеждането на новата глобална финансова система. Това предложено и основно подготвено решение на проблемите на света не може просто да бъде “заметено под килима” от тъмния кабал.

Тази планина от дългове е тяхно собствено творение и неизбежно води до техния крах. Глобалната фискална ситуация се влошава бързо, стопявайки фалшивия оптимизъм, който се основава на “фризирани” статистики на Запада. Гледано откъм положителната страна, това ускорено плъзгане надолу дава възможност новата система да бъде въведена внезапно от нашите свети съюзници.

Тези различни импулси вървят бързо към кулминация. На обществеността се представя фалшива фасада, която трябва да поддържа впечатлението, че всичко е “нормално” и че е възможно възстановяване в някаква форма. В действителност това е напълно невъзможно, по-скоро е вярно обратното.

Тези, които стоят на страната на Светлината и държат в ръцете си картите за промяната, сега активно ги играят и това се потвърждава от нашия наземен персонал, който продължава да съобщава, че колапсът наближава.
Тези, които работят по плана за заменяне на тъмните правителства с нови, са напълно убедени, че обявяването на тази промяна предстои. В съответствие с това ние призовахме нашите наземни екипи, които координират техните операции с нашите “братовчеди” от Агарта, да бъдат готови да съветват общностите, където живеят, да не се паникьосват, а да гледат с радост на това, което предстои да се случи.

Вашият свят трябва да се промени от реалност на измяна и спорове в реалност, в която общественото управление действително се грижи и работи за хората. Новата финансова система е проектирана да донесе за всички подкрепа и общо благоденствие. Но и това е само прелюдия към чудесните трансформации, които са запланувани, включително официалните съобщения за разкриване на нашето присъствие.

Ние сме убедени, че събитията в най-близко бъдеще най-после ще освободят вашия свят от хватката на тъмния кабал. Предпоставките, които могат да направят тази промяна неизбежна, започват да се утвърждават. Нашето намерение е да гарантираме, че тази промяна ще се извърши колкото може по-безпроблемно и гладко. Ние използвахме нашите способности и нашата технология, за да предотвратим опити да се попречи на това развитие на събитията. Тъмните сили разбират какво правим и знаят, че са безсилни и затова не могат повече да повлияят на крайния резултат.

Затова наистина не можем да разберем, защо тъмните сили все още продължават да играят тази стресираща игра на конфронтация. Нашият свързващ персонал съобщава от всяко ниво на организациите на тъмните сили за размера на страха и паниката, завладели онези, които са на ръководни позиции в тази реалност. Ние видяхме, че тези тъмни сили напразно коват техните интриги и заговори. И въпреки всичко те продължават в този дух. Техният страх без съмнение произлиза от дългата несигурна история, която те делят с анунаките – основана на техния опит с тях – те се страхуват от това, което включва очакваното възмездие за техните престъпления. Сега ние работим по това, да разпръснем преувеличените опасения.

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Учители! Ние идваме с новини. Вашият свят сега се намира в хватката на кулминираща битка между Светлината и тъмния кабал. Светите тайни общества, както и онези групи и лица, които искрено желаят да освободят света от мрака, обединиха техните сили и публикуваха серия от разпореждания за края на тази реалност.

Първите стъпки в тази посока бяха да се съберат редица свети старейшини от древните родове от Изтока и Запада, за да вземат решения от тяхно име. Тези решения създават юридически прецедент за отстраняване на тъмните сили. Вашата сегашна глобална правна система се базира основно на “римското право” и на древни племенни обичаи и те образуват основата за сегашната глобална система на писаните закони. Това означава, че тези, които са в основата на легалността на писаните закони, поддържат тази промяна на глобалното обществено управление.

Това вълнуващо развитие, заедно с неминуемия колапс на световната икономическа система, кара кабала да разбере, че тяхното протакащо се управление наистина върви към края си. Тъмните сили дълго време използваха гореспоменатите инструменти, за да постигнат легитимност за тяхното тъмно управление, също и чрез институцията на папата. В крайна сметка, тази основа, която дава легитимност за временното управление на папата, се отстранява. Наистина, всички временни решения, които са основата за национално-държавната легитимност, сега са в риск.

Тази изглеждаща лесна маневра е знак за тъмните сили, че е дошло времето за тяхното излизане от многобройните центрове на властта. Досега те се опитваха да игнорират това, но фактът за тази заплаха не е убягнал от вниманието им. Сега ние атакуваме кабала на много фронтове: икономически, финансов, юридически; и ние сме убедени, че нашата стратегия скоро ще доведе до края на господството на терора, което съществуваше във вашия свят в продължение на хилядолетия.

Вие виждате сега, че по цялото земно кълбо се провеждат многобройни съдебни процеси, отчасти в резултат на това, което сме направили. Фантастичната планина от дългове в крайна сметка стана екзекуторът на тъмните сили. В действителност тези дългове могат да бъдат анулирани по законен път, когато новата система за управление влезе в действие. Тъмните сили използват дълговете, за да сплашват нациите във вашия свят и да искат все по-строги мерки за ограничения, които да установят все по-непоносимо състояние на тиранията.

Свещените декрети на AEON винаги са потвърждавали, че е време за действия и за проявяването на нова реалност на Светлината. Това, което правим, е да осъществим това, което ни е възложило Небето. Нашите съюзници са събрали около себе си група вдъхновени личности, които разбиват тъмните сили и техните структури и ни подготвят да се придвижим в посока към пълното съзнание и към нова действителност за всички.

Днес ние продължихме да ви информираме толкова, колкото ни позволяват условията за дискретност, за процесите във вашия свят. Галактическата федерация дойде, за да помогне за придвижването напред на вашия свят на преход. Имайте предвид огромния обхват на това, което предстои, и подкрепете онези, които ви носят този нов ден за Гайа и за човечеството на повърхността на Земята! Знайте, скъпи души, че неизброимите ресурси и несвършващото благоденствие на Небето в действителност ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!)

Planetary Activation Organization
www.paoweb.com
Превод: Лусесита

http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan02-10-12.html

AEON: Това е най-високата реалност на Небето и областта около Трона на Създателя.

Lord Surea: Аспект на Майката/Бащата Бог, който изпълнява божествения план. Всички божествени служители на Небето следват неговите свети решения.
(Взети от речника на книгата на Шелдън Найдъл “Вашият Пръв контакт”)
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!