Home > > Sheldan Nidle - November 13, 2012

Sheldan Nidle, 13 ноември 2012

Послание от Галактическата федерация и от Духовната йерархия (чрез Шелдън Найдъл)

2 Ik, 10 Xul, 9 Eb

Selamat Jarin! Ние идваме с някои интересни новини. В последно време засилването на юридическата дейност и редица съглашения, касаещи новото управление, подготвиха почвата за разрешение от нашите небесни съветници за окончателен преход към започване на проявлението на вашата нова реалност.

Тези, които управляваха вашия свят толкова дълго, продължават да водят своите владения към редица мащабни икономически и дипломатически бедствия. За нас това е признак за това, че е дошло време за по-сериозна намеса от наша страна.

За тази цел ние инструктирахме нашите групи от посредници, те да информират земните си колеги колко време остава, докато ние бъдем принудени обхватно да се заемем с вашата глобална ситуация, за да не се допусне крах. Вашите форми на управление и характеристиките на вашите икономически и финансови системи са в основата на вашите най-големи проблеми и е разбираемо, че тези сфери на дейност трябва да бъдат обновени срочно.

Европа се намира близо до точката на краха, който ще разруши почти изцяло Първата и Втората Световни икономики. Сега положението е такова, че няма отговор за тази перспектива, освен неизразима световна икономическа катастрофа. Това само потвърждава необходимостта от нашата директна намеса.

Ние сме дълбоко загрижени, защото времето, което се изисква за осъществяване на необходимите мерки, продължава да превишава предложените срокове. Нашият опит във вашия свят показва, че “неочакваните” проблеми винаги изплуват внезапно за забавяне на прогнозата на събитията, дадена за всички вас.

Споменаваме това само предвид на позитивните резултати, постигнати от нашите небесни съветници въпреки тези забавяния и ние разбираме тяхната мъдрост и разсъдителност. Все пак, сериозността на вашата обстановка сега изисква по-решителен подход. Вашият свят заслужава нещо по-добро.

Възложената ни цел е първи контакт с вас и има морални и правни предпоставки за това събитие, за които ние носим отговорност. Ние не идваме да отнемем вашите права, а да помогнем за вашето връщане към свободата, личния суверенитет и преди всичко към пълното съзнание.

Това означава, че ние ще действаме само след като сме напълно наясно за въздействието и последиците от тези действия върху вашия свят. По тази причина, намесата от наша страна ще бъде предприета в атмосфера на доброжелателно и спокойно изясняване на всяка наша стъпка и намерение.

Бързо приближава много специален момент във вашата история, това е завършването на разпада на времевия аспект на вашата реалност. Това трябва да се придружава от напълно ново ниво на осмисляне на природата на реалността, в която живеете. Повишаването на вашето съзнание изисква също така разширен поглед върху природата на тази жива реалност.

В действителност, вашата научна парадигма е такова предизвикателство, както и вашата финансова парадигма! Това отчасти обяснява голямото смущение на тези, които не могат да разберат природата и обхвата на “аномалните” промени, които се случват по целия ви свят. Нова конструкция на реалността заменя вашата стара, бързо изчезваща парадигма и вашите експерти са все по-объркани.

В края на декември тези промени в конструкцията на вашата реалност ще започнат най-сериозно. Това е добър повод програмата на нашите свещени съюзници да започне да се проявява много преди тази дата. Степента, в която вашият свят се клати на ръба на катастрофата, не може да се подценява и ние естествено сме загрижени. Ние наблюдаваме този развой и искаме бързо да бъдем освободени от нашите временни, наложени от Небесата ограничения.

Като колектив вие сега започвате да разбирате сериозността на вашата ситуация. Вашите световни икономики се готвят да рухнат като къща от карти, което може да ви хвърли в немислима бездна, с тежки последствия за всички. Ние искаме да създадем условия, които да предотвратят този наближаващ крах, и които да дадат на нашите Земни съюзници шанс да постигнат успех в това, за което работят от толкова дълго време.

Техните планове са готови за реализация и ще подобрят вашия живот с помощта на нова икономика, ново управление и разкриване. В тази по-открита среда на изобилие ние можем да започнем да ви просвещаваме в много направления, включително за нов поглед върху вашата история, за вашето разбиране на Духа и неговото значение за по-компетентно тълкуване на науката. Вие сте обременени с концепции, които се нуждаят или от преразглеждане, или от пълно отменяне. Очаква ви невероятен нов свят на свобода и идеи и това съставлява важна част от нашите съобщения преди първия контакт.

Бъдете благословени! Ние сме вашите Възнесени майстори! Ние идваме да ви донесем някои чудесни новини! Ние сме на една крачка по-близо до завършване на нашата част от огромен многоаспектен сценарий за развитие на събитията, който е предназначен да ви донесе нова реалност. Нашите свещени съюзници делово изграждат основата за арестуването и съдебното преследване на десетки хиляди от тези, чиято отговорност е ежедневното управление на финансовата и корпоративно-държавната машина на тъмния кабал. Този добре смазан глобална чудовищна машина е настроена така, че да ви държи в робство.

Тези арести ще разрушат този незаконно създаден глобален лабиринт и ще позволят на новата система буквално да се плъзне на неговото място, защото много неща вече са готови и чакат. Ние разширяваме нашите благословии към Небесата и към нашите многочислени партньори за тяхната любезна подкрепа. Ние смятаме да създадем в света на повърхността на Земята място, където Светлината ще може да сияе отново и където всеки ще може да живее в блаженство със свещените истини на Създателя и с правилата на благословения, божествен план.

Нашата главна свещена задача в продължение на хилядолетия беше да поддържаме Светлината и, когато това е възможно, да предаваме на всички чудесната сила на Светлината. Тази мисия е готова да преодолее тъмнината, обхващайки тази обичана реалност, и да донесе нов начин, който да ви насочи към точката, където ясно ще можете да определите за себе си вашите следващи стъпки по пътя, който ще ви върне към великолепието на пълното съзнание.

Нашите молитви постигнаха целта си и с разрешение от Небето пристигна огромна флота от кораби, за да завършат това, което направихме нашите партньори и ние, за да ви освободим от тъмнината, която ви бе наложена от Анунаките и техните земни слуги преди около 13 000 години. Вие скоро ще приключите вашето време като хора от този свят и ще се върнете към прекрасните земи на Агарта! Вие сте тук, за да възстановите вашите естествени способности и заедно с вашите братовчеди от Агарта да изградите нова звездна нация.

Вашата нова звездна нация трябва да бъде благословена от местната Духовна Йерархия и да получи редица божествени мисии от AEON*. Вие ще бъдете почетени за вашата постигната с труд мъдрост, и вашите чудесни способности ще бъдат нужни за възсъединяването и изцеляването на фрагментирана и измъчена от войни галактика.

Нашата задача е да ви помагаме като наставници и да използваме нашата собствена благословена мъдрост за да ви водим при изграждането на вашата нова звездна реалност. Ние се радваме, че нашата сегашна задача за поддържане на открит път към Светлината през хилядолетията най-накрая достигна до прага, където може да започне нашата нова мисия!

Много отдавна ние помолихме Небето да ни възложи тази специална задача и бяхме удостоени с нашия сегашен статус. Всеки от нас се е посветил да доведе всеки от вас до порталите на пълното съзнание и да помагаме на нашите духовни и космически семейства в свещените задачи за преобразуване на самата същност на вашата тъмна реалност.

Сегодня мы говорили о некоторых ситуациях, которые затрагивают нас всех. Великие события устанавливаются на место, которые преобразуют ваш мир и, таким образом, отвратят его от ужасов тьмы к радости и благодати Света. Знайте, Дорогие, что бесконечный источник и нескончаемое Процветание Небес действительно Ваши! Да Будет Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сирианское: Будь Целым! Будь в Радости!)

Днес ние говорихме за някои ситуации, които засягат всички нас. Назряват велики събития, които ще преобразят вашия свят и по този начин ще го отклонят от ужасите на тъмнината и ще го насочат към радостта и благодатта на Светлината. Знайте, скъпи души, че безкрайните ресурси и несвършващото благоденствие на Небето действително ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Бъдете в Радост!)
*АEON: Това е най-висшето царство на Небето и областта около нашия Създател.

Website: Planetary Activation Organization

Превод: Лусесита

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!