Home > > Sheldan Nidle - November 6, 2012

Sheldan Nidle, 6 ноември 2012

Послание от Галактическата федерация и от Духовната йерархия (чрез Шелдън Найдъл)

8 Men, 3 Xul, 9 Eb

Здравейте! Ние се върнахме! По цялата ваша планета групите, създадени от специалната коалиция на нашите свещени съюзници, Агартяните и нашия персонал за връзка, готвят голяма изненада! Сегашната реалност започва да изпитва трудности, защото много времеви линии, които определят нейното функциониране, сега се свиват.

Тази масивна промяна на времето заставя тъмния кабал да разбере, че сегашната конструкция не може да издържи повече. Ние наблюдаваме как тези кабалисти упорито отказват всички предложения да излязат в оставка и да позволят на вашата божествено провъзгласена свобода да се прояви.

Те очевидно все още вярват, че някакво “събитие” може някак си да обърне техните трудности и да ги задържи на власт. Такова просто няма да се случи! Указите на Създателя постановяват, че времето за новото съзнание на човечеството е настъпило.

Тъмният кабал трябва да отстъпи и да ни позволи да направим това, което предписва божественият план. Нашата роля в този момент беше съкратена до използване на нашите възможности да изведем тази ситуация напред и ние правим това, извършвайки финалните процедури, които трябва да съборят угнетяващите и остарели структури на властта във вашия свят.

Тези процедури сега са в действие и ние вече съобщихме на кабалистите, че настъпи времето за ново управление и за включване на новата икономическа система, основана на процъфтяване и на глобално опростяване на дълговете. Тази нова глобална постановка е готова за използване, но тъмният кабал продължава да създава пречки.

Затова ние подготвихме редица укази и по съответния начин информирахме тези упорити и самонадеяни стари мъже и жени за тази стъпка. Вашият свят се намира в процес на създаване на нови решетки и нови реалности, а сегашните начини на функциониране на вашите общества са в разрез с намеренията на Майката Земя.

Използването на нефт и на много други видове изкопаеми горива за получаване на енергия във вашата глобална икономика приключва. Човечеството трябва да започне да прилага тези открития, които използват безграничните естествени енергии на физическия свят.

В същност, вашият свят се намира на кръстопът, който засяга не само съзнанието, но и енергията.Вие не можете повече да живеете на повърхността на Земята по неразумния начин, както досега. Необходими са нови отношения на основата на ново разбиране и информация, за да преминете в новата епоха, предопределена от Небесата.


Това не е просто въпрос на оцеляване, който се диктува от законите на физическия свят. Ние пресякохме цялата галактика, за да ви подготвим за първи контакт и за да не станем свидетели на вашето изчезване!

По нашите божествени укази трябва да придвижим този мандат до завършване, ако не сме в състояние след достатъчно количество време да достигнем нашия минимален набор от цели. Ние не приближаваме към тази магическа точка на незавръщане.


Ние трябва да дадем на нашите множество съюзници време да извършат легален преврат и да променят вашите сегашни правителства; но за нас бързо се приближава времето за предприемане на действия.

Понастоящем има множество съдебни дела в съдилищата по целия свят, които се водят с цел да бъдат арестувани виновните за пропадането в общото тресавище, които са отговорни за редица климатични и геофизически катастрофи една след друга (както виждате). Ние смятаме бързо да решим тази екологична нестабилност, щом нашите партньори дойдат на власт.

За да направим това, ние смятаме да им помогнем да дойдат на власт, за да може най-необходимите промени да бъдат извършени по цялото земно кълбо. Вашият свят е в такова бедствено положение, което не може да продължава повече така. Необходими са ви начини, които да ви издигнат и да ви насочат в ново направление!

Нашата технология е способна да реши всички текущи проблеми незабавно. Въпросът е само в това, как Небето смята да ни направлява.

В последно време ние получихме много “зелени светлини”, но после те бяха спрени. Нашето желание не е да отстраним тъмния кабал по какъвто и да било начин; по-скоро въпросът е в това, как Небето вижда изхода от сегашната задънена улица.

Ето как работим ние: ние оставяме Небето да каже последната дума по всеки един въпрос.

Ние не осъждаме и не правим нито една крачка, която не би отговаряла на тази политика. Съществува определен набор от процедури, които се основават на това, как колективният жизнен договор на човечеството трябва да бъде преобразуват от Небето, и това установява божественото разписание, което ние трябва да следваме.

Небето използва това разписание като основна директива за определяне на това как вие ще се срещнете лице в лице с нас в глобален мащаб.

Крайните времена са установени и ние очакваме, че вие скоро ще получите няколко грандиозни исторически съобщения. Ние ви съветваме да гледате не тези изненади като на парад на чудесата, който сега е готов да се разгърне пред вас! Ние сме все по-близо до масовия първи контакт с вас!

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Учители! Днес ние идваме с някои важни новини за предстоящо събитие. Нашите свещени съюзници завършват редица проекти, които ще доведат до падането на тъмния кабал. Тези проекти понастоящем създадоха основите на новата парична система; оформиха основите на новата световна финансова система и конкретизираха основите на новата международна епоха на глобален мир и сътрудничество.

Тези неща са само тънкият край на клина. Много тъмни правителства от вашия свят сега разбират, че благословиите на Светлината не само много думи, но и мощна реалност. Очаквайки тези съобщения, които ще преобразят вашия свят, ние радостно наблюдаваме как нашите съюзници подават многочислени съдебни искове и готвят доказателства за съдебни дела, които трябва да свалят тъмния кабал от власт. Времето за нашата грандиозна победа настъпва!

Агартяните внасят своя принос в това, което се случва, като ни дават средства в борбата с тъмния кабал – за легално отричане на техните претенции за легитимност. Властта на кабала произтича от набор от структури, чиято легитимност сега се намира под въпрос. Не по-малко важно е, че ние създадохме основата за нов закон, чиято структура се корени в Светлината.

Това дава на всеки от вас вашия даден от Създателя личен суверенитет, просперитет и основите за завръщане към пълното съзнание. Тези документи скоро ще могат да бъдат представени за обсъждане с вас, когато вашите нови правителства пристъпят към работа. Този ден бързо наближава. Свива се както времето на тази реалност, така и властта на тъмния кабал, която продължи толкова дълго над вас.

Естественото развитие на тази слънчева система води до създаване на нова реалност, която се основава и е посветена на Светлината. Тук ще се проявят благословените укази на Небето, но тази конфигурация на новия свят не може да поддържа тъмнината и нейните творения.

В съответствие с това повишване на нивото Небето извърши през последното десетилетие редица настройки, които подготвят вашите тела, разум и Дух за пълното съзнание.

В този режим вие ставате още едно славно проявление на Небето. Нашето благословено пътешествие ни води към това.

Независимо от голямата съпротива от страна на тъмните сили, ние поддържаме този режим на пълно осъзнаване, поради нашите благословени задължения към Светлината. Нашата песен и нашите обединени енергии създадоха този път и сега вие вървите по него към своето собствено възнесение. Ние сме готови в пълната слава на Светлината да ви приветстваме за вашето завръщане към чудесата, които ние преживяваме ежедневно. Слава на Бог!

Земле! Знайте, Дорогие, что бесконечный источник и нескончаемое Процветание Небес действительно Ваши! Да Будет Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сирианское: Будь Целым! Будь в Радости!)

Днес ние засегнахме това, което се случва на вашата планета. Ние се радваме на това, което нашите свещени тайни съюзници правят, за да доведат новата реалност, и сме благодарни за това, което ни съобщават ежедневно нашите свързващи звена. Новата реалност, с пълно разкриване, е готова да се прояви на тази Земя!

Знайте, скъпи души, че безкрайните ресурси и несвършващото благоденствие на Небето наистина ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Бъдете в Радост!)

Website: Planetary Activation Organization

Превод: Лусесита

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!