Home > > Sheldan Nidle - Относно Духовната Йерархия и Галактическата Федерация., January 24, 2012

Sheldan Nidle, January 24, 2012

8 Muluc, 2 Yax, 8 Manik

Dratzo! Ние се върнахме. В продължение на няколко седмици наблюдавахме трудностите, които възникнаха сред тези, които отдавна служат на кликата (световното правителство), във времето, когато от тях се изискваше да действат поновому. Нашите земни съюзници имат голямо желание да доведат вашият свят до нова реалност и продължават да търсят начини за възстановяване на древните господари. Ние наистина сме учудени от този застой. Мъже и жени, работещи за тази безжалостна клика (световното правителство), довели света до гибел и сега продължават да следват този разрушителен път. Ето защо ние смятаме, че единственият изход за тях е изгнанието. Ние постоянно напомняме на нашите земни съюзници за продължителните и постоянни страдания във вашия свят. Настъпи времето за изгонване на тези негодници, за да бъде сътворен един свят, благодатен за всички. Но ни се струва, че групата земни съюзници не чува тези призиви. Едновременно с това, тайните общества не споделят тази снизходителна гледна точка. За тях, кликата се държи отвратително по отношение на всички хора и те искат колкото се може по бързо да бъдат хванати (негодниците) и арестувани. Това е групата, с която ние работим най-лесно.

Тъй като тази група води преговорите за новия финансов ред, ние помолихме тайните общества да поемат организирането на новите временни правителства. Възнесените Владици са съгласни и молят да се засили тяхното участие, касаещо многочислените планове, които вече са съгласувани. Ние смятаме незабавно да осъществим тези планове и да сложим край на властта на кликата (световното правителство). Отчитайки, че нашите земни съюзници напълно осъзнават криминалната същност на световното правителство, ние сме озадачени от тяхната нерешителност. Политическите партии в различните страни са толкова корумпирани, че тяхната нетърпимост по отношение на собствените си граждани става все по-очевидна, което предизвиква протести в целия свят. Новата власт автоматически ще спре целият автократически сговор и ще направи така, че властите да съответстват на нуждите на гражданите. Ето първите стъпки, които бихме искали да предприемем: да ви разкажем за галактическата цивилизация. Ръстът на съзнанието на вашата цивилизация изисква промяна в организацията на вашето общество.

Вашето съвременно управление не включва в себе си нито новите технологии, нито новото съзнание. И тази форма на управление не се стреми да се съобразява с вашите интереси. Тя се стреми към корупция и присвояване на властта от мощни заинтересовани групи, ръководени от дисидентска идеология. В резултат, истината остава скрита за вас зад димна завеса, която не ви позволява да узнаете това, което е нужно за обезпечаване на основните ви нужди. За да бъде прекратено частното финансиране на кандидатите за изборите и за да се попречи на приемането на закони отразяващи техните интереси (на финансистите), властите трябва да бъдат сменени. Получаването на пълномощия във властта означава особена чест за избраният, който действително е способен да отразява интересите на своите граждани. Помнете, че тези мерки са само временни, тъй като е нужен много по-ефективен модел на управление, за да можете бързо да се включите в парадигмата на новите технологии, което ще позволи гражданите по-пълноценно да участват в избирателният и управленски процес.

Именно така ние управляваме галактическото общество. Управлението се осъществява благодарение на участието на всички граждани на нацията. Недостатъците на интерактивните технологии и вашето ниво на образование, и информираност не ви позволяват да претворите в живота си тази система на виждане. Ние искаме да ви помогнем да развиете подобна комплексна технология и да я претворите в живота си. Разбира се това не може да се направи преди да ви се представим официално. Само след това, ние ще можем да започнем да ви предаваме серия от послания, подробно обясняващи това, което са скривали от вас. Това ще ви позволи да сформирате социална среда, която да отговаря на променящите се изисквания на напълно осъзнатите същества. Модела на управление трябва да се промени от авторитарен, на контролиращ внедряването на творчески решения. Именно така е организиран живота на звездните нации. В центъра на такава организация се намира волята на народа, а социалните структури трябва да са сигурни, че всеки човек ще бъде чут и уважен.

Намасте! Ние Възнесените Владици! Ние накратко ви разказахме какво се случва сега. Ние използваме многобройни тайни организации, за да водим преговори за серия от директиви, които ще позволят да бъде създадена вашата нова реалност. Монопола на властите и огромните богатства предназначени да ви контролират в тъмните времена са разсредоточени благодарение на нашите тайни общества. Ние предупредихме кликата (световното правителство), че Войните на Светлината имат възможността да сложат край на това, което са сътворили техните древни господари – Анунаките, преди 13 хилядолетия. Въоръжени със специални Небесни декрети и богатства натрупани в продължение на столетия, нашите групи разголват корпорацията на кликата и внедряват в нея възможности за премахване на контрола създаден от тъмните сили. Това означава, че при съдействието на жителите на Агарта и на семействата от Вътрешната Земя, тези специални инструменти на Светлината са готови да се проявят в нова реалност.

Раждането на новата реалност е предизвикателство, за което ние отдавна говорим. Независимо от всичко, ние сме готови да обявим нашата победа. Всички ние заедно, успешно можахме да противостоим на кликата (световното правителство) и на опасностите които тя създава, без значение, че за това изразходвахме много време. Нашата цел е: да ви освободим и да предоставим на всички вас благополучие. Това ни позволява също своевременно да ви обясним Божествената мъдрост и да ви покажем пътя към Пълното Съзнание. Вие ще се присъдените към нас за да създадете на Майката Земя забележителното царство на петото измерение, което ще ви позволи да се обедините с вътрешното царство Агарта. Ние заедно ще образуваме общество, което ще разкрие това, което световното правителство е скривало от вас. Това, което ще се случи с вас, ще ви удиви и ще ви изпълни с вълшебство, и радост.

Да ви ръководим по пътя на Светлината ни донесе голямо удовлетворение. А сега ще ви представим вашето голямо семейство, което ще ви помогне да завършите вашето свещено пътешествие. Жителите на Агарта ви наблюдават и търпеливо очакват възможността да се разкрият пред вас и да ви покажат възможностите си. През следващият етап от вашата история, новите знания ще променят задръстените ви убеждения. Вие ще узнаете за притежаваните от вас физическите способности, които сте смятали за невъзможни и които ще ви позволят да създадете нова наука, и да възстановите древната си история, която е била сериозно изкривена. Ние, това сме всички пришълци, които е трябвало да се адаптираме към вашия плътния план на повърхността на планетата, който сега вече постепенно изчезва. А, тези които са отговорни за това(за лъжите) ще си отидат.

Днес ние говорихме за промените, които ви доведоха до издигането на прага на проявяването на вашата нова реалност. Това стремително ще ви свърже с нас и с вашето духовно космическо семейство, за да ви насочи към Пълното Осъзнаване. Дойде време за проявяването на наистина удивителни неща. Знайте, Скъпи мои, че безбройните Ресурси и безкрайното Благополучие на Небето ви принадлежат. Да бъде. Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Единни! Бъдете Радостни).

Website: Planetary Activation Organization
Превод: Георги

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >


Share |