Home > > Sheldan Nidle - Относно Духовната Йерархия и Галактическата Федерация., February 7, 2012

Sheldan Nidle, February 7, 2012

9 Акбал, 16 Якс, 8 Маник

Драцо! Пак сме тук! Искаме да те информираме че Земните секретни свещенни общества са много близо до успех. Както Източните така и Западните филиали на тези общества подписаха много документи подвърждавайки че тъмнината повече няма възможността да решава въпросите относно бъдещето на световните финанси. В момента се решават многобройните детайли. Това означава че тъмнината вече не е непреодолима пречка в промените, и че Светлината, в пълно превъзходство регулира какво ще се случва в света ви. В момента ние наблюдаваме консултациите които секретните свещенни общества приемат от подходящите Възвишени Учители относно момента във времето за вашите следващи стъпки към цялостно съзнание. Текущата ви реалност ще бъде изхвърлена, според божествените декрети издадени от Божественият Свят, и това неизбежно притисна тъмнината, че в крайна сметка съпротивата е безсмилена. Въпреки това, всеки индивид е все още внушен с форма на лудост която се стреми към предоставен външен обект на благоговение. Време е да се разбере от всички че в тази реалност е необходим нов похват в отношения и функциониране.

Светлината провъзгласи издадената преди години наредба от Духовната Йерархия на Гайа. Наредбата подчертава нуждата да се реконфигурира връзката между човечеството живеещо на повърхността на Гайа спрямо нейните екоситеми. Тази радикална промяна в разбиранията на човечеството спрямо Майката Природа ще настъпи след като новите правителства са налице. Хиляди изобретения ще бъдат освободени, което ще преустанови замърсяването на въздуха, водата и почвата, както и ще елиминира енергийната криза изкована през последните векове от алчността и екплоатациата на земята от тъмните сили. Ще ви бъдат доверени факти от миналото които най вероятно ще разгнвят. Бихме искали да ви кажем да предадете на новите си правителства само да установят правомерните наказания към бившите ласкатели на тъмнината, по важната ви задача ще бъде да внедрите благоденствието и новите технологий в пробразяването на света си в нещо наистина великолепно което ще усмихне Майката Природа! Както казвате, добрите времена предстоят! Това включва разбулването на факта за първият контакт както и благородната натура на тази флота.

Нашата пръв контакт флота наблюдава процеса и консултира съмишлениците ни на Земята и секретните свещенни общества на Възвишените Учители,че един божестен план е в действие. Божественият Свят ни е оторизирал да помогнем в промените. Както споменахме по горе, тъмнината знае че силата им е почти изчезнала, и почти единственото което им остава е нарочно да провокират и съботират множествените движения за свобода по света. Също така е налице, величественият им план да нападнат Иран, което е планувано за края на зимата или в началото на пролетта. Ние наблюдаваме от много близо силите решителни в намерениата си да изпълнят този отчаян ход в защита и страх от Светлината. Ние също така, ръководим арестите на длъжнистите лица отговорни за оставащите подземни секретни бази, и ги пращаме в същите онези постойки използвани за задържането на бившите им работодатели. Тези индивиди са в процес на разглеждане и определяне на типа и величината на престъпленията им.

Така да се каже, нашата задача тук бе морфирана в нещо по обширно от просто "галактическа възможност". Ние ръководим глобалната посока на цивилизациата в излизането и от крепостта на тъмнината и промяната и в кооперативна мрежа от култури базирани на свобода и благоденствие. Както виждате това не е малка задача. Нашият афилииран персонал трябва да осигури коректните стъпки, започвайки с масивното морфиране към новата глобална финансова система, която ще е напулно подкрепена от световен суюз от нови грижовни правителства. Секретните свещенни общества на Изтока и Запада вече са започнали тази огромна първа стъпка, по точно вземането на контрола върху няколко огромни финансови корпораций, което ще бъде последвано от изобилни доставки и начало на промените в правителствата. Всичко това вече е започнало. Ние работим отблизо с нашите Земни връзки в зъздаването на новите правителства следвано от известяването на многобройните възобновяващи и поразителни промени във вашата глобална реалност.

Нашето простарнство както и фамилийте на Вътрешната Земя ще предоставяме необходимата защита около предстоящите събития, както и ще ви посъветваме относно какво и как да се направи в интерес всички да са се предвижат напред към пълно и цялостно съзнание. Нова технология е готова която ще усили просперитета и свободата изпълваща живота ви. Широкообширна егида ще ви бъде представена, обхващаща всяка сфера на живота ви и изкачвайки ви в ера на безпрецедентен мир и благоденствие. Войните ще приключат и една нова форма на филантропична (човеколюбива, благотворителена) форма на правителство ще бъде силно насърчено. Ние ще ви се разкрием, и желаем да ви кажем да следвате основен морал поддържащ свободата и суверенитета на всеки индивид. Уважавайте се и нека в божествена служба зеадно да спрем покъртителните количества боклук които замърсяват свещенната ни живееща планета, Майката Земя.

Съществува едно свещенно знание, което е небходимо да се разпространи помежду ви. Заедно, ние можем да вземем тези неразредени, универсални Истини и да ги внедрим навсякъде по вашият свят. Много от вашите свещенни книги са били пренаписани, и в тази доста резредена форма са използвани от богатите и властеливите да наранят обществата и да нахъсат нация срещу нация. Време е тези рани и отношения да бъдат излекувани за да се създаде атмосферата за глобална общност. Единство е нашето изтинното състояние. Ние сме свещенните проявлениа на Създателя! Нека в едиство впрегнем нашият огромен капацитет за Любов и Светлина за да засияе красотата лежаща във всеки от нас. Време е просперитета и универсалната хармония да засиаят. Време е за всеки да съдеиства със специфичните си таланти и прозрения. Нека тази великолепна енергия освети последната права в пътя ни обратно към Цялостно Съзнание. Нека покажем на Небесата на какво сме способни.

Днес, продължихме с дискусията си относно прехода ви към Цялостно Съзнание. Локанлната ви Духовна Йерархия, нацията на Вътрешната Земя и Галактическата Федерация на Светлината асистират в тази операция. Моментът на първият контакт наближава. Нека поздравим този момент и с радост да празнуваме завръщането ви в групата на съзнанието. Знайте мили мои, че безкрайната Обилност и непрекъсващото Благоденствие на Небеста наистина са ваши! Нека бъде! Селмат Гаджун! Селмат Джа! ( Сириус да бъде Единност! И в радост!)*

* От преводача: на Английски - Sirian for Be One - Сириус да бъде Единност, е пример за превод по догатен смисъл. Очевидно е мантра идваща от Сириус, надявам се че превода е подходящ.

Website: Planetary Activation Organization
Превод: Boril

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |