Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - January 4, 2012

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
January 4, 2012


Поздрави от Федерацията

Има много неща „в ход”, както гласи изразът, във вашия свят днес. Наглеждайте топката, защото онези, които изглежда са от Светлина може и да не са, а онези, които изглежда служат на Илюминатите, всъщност може да ви изненадат. Ние разширихме защитата си над онези, които най-много се нуждаят от нея сега и спряхме масивните опити на Илюминатите да започнат голям конфликт в люлката на вашата цивилизация. Ние не можем да позволим това да се случи, тъй като плановете трябва да продължат напред към това, което е необратимо.

На нашите събрания, ние доведохме онези хора, с които сме били в контакт чрез различните фракции на Федерацията, за да дискутират тяхната гледна точка върху това как най-добре да се постигнат различните неща, с които сега са се ангажирали Служителите на Светлината. Те ни предоставиха тяхното знание и мисли и ние ги асимилирахме в нашия цялостен план.

Много от вашите лидери в политиката са били подведени да мислят, че все още имат „билет на лодката”, когато „времената на края”, както са били карани да мислят, настъпят. Никой не ги е информирал, че резерватите им са били унищожени, така че те продължават да прокарват законодателство, разрушително за самото им семейство, в блажно неведение, че последиците от техните действия ще бъдат персонални. Те погрешно вярват, че ще има къде да отидат. Когато научат фактите, те ще страдат заедно с масите, изумлението им относно поддържаната измама над тях ще рефлектира върху онези, които я създадоха и ще видите развалянето на много от погрешните неща, започнати от точно тази класа от хора.

Интензитетът на драмата, разгръщаща се на вашия свят ще се увеличи експоненциално през идващите месеци. Това, което си мислехте, че е невероятно разкритие днес, ще е „фъстъци” в сравнение с това, което ще се случи утре и по силата на събитието, и по интензитета на последиците. Нещата се разгръщат с несравнимо темпо и всички са по план.

Все още дискутираме сред нас различните технологии, които ще ви бъдат разкрити по време на Издигането и в каква последователност те да бъдат разкривани. Докато това изглежда маловажно на някои от вас, наистина е важно да се разбере взаимната връзка на технологиите, които ние притежаваме и как те ви влияят в крайна сметка. Дали да разкрием технологии, които дават достъп до това, което вие наричате „ Акашик записи” преди да разкрием устройства за телепортиране или да ги разкрием заедно с машините репликатори, това не е малък въпрос за нас. Както ви казахме много пъти преди, това, което е планирано за вас е извършено до най-дребния детайл и по тези причини, в основната си част, ще стане очевидно след Разкриването.

Казваме ви, издигнете духа си, бъдете от Светлина и Радост, защото всички вие заслужавате тези чувства. Ние вечно благоговеем пред способността ви да отскочите от най-мрачните места, в които ви води реалността на вашето измерение. Това е ценен подвиг за вашия статут сред нас. За нас вие сте кралски особи. Вие сте ни симпатични, поради вашата скромност в това отношение. Желаем ви само Любов и Радост, тъй като очаквате тези последни мигове преди необратимото.

Останете с мир


Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |