Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - December 4, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
December 4, 2011


Поздрави от Федерацията

Бяхме на съвет от последните съвети, обсъждайки вашата човешка ситуация. Вие знаете, че ние не сме перфектни, както и вие. Ние не сме богове. От време на време се затрудняваме да разберем вашите човешки чувства и емоции. Ние ги чувстваме все пак. Познаваме вашето отчаяние, защото то е и наше. Обсъдихме как най-добре да достигнем до вашето неодобрение и гнева и отчаянието, които ви доведоха до тази пропаст. Достигнахме до трудни решения. Следователно ние се съгласихме, че най-доброто доближаване е просто да ви позволим да работите за себе си, където искате да сте сега и за в бъдеще. Вашата мисловна нагласа си е ваша собствена и няма нищо, което ние можем или ще направим, което би променило това. Вашите решения трябва да са ваши собствени.

Ние ще дойдем независимо от вашите мисли, вашите емоции или чувства към нас. Това е част от нашия договор не с вас, а с божественото. Ние имаме споразумение, според което ние не можем да се махнем. За разлика от вас, ние не можем да упражняваме избор на свободна воля за нашия призив. Това е, което ние сме дали в замяна на връзката с божествения източник. Това е част от по-висш порядък на съществуване. Ние ще дойдем въпреки всичко. А това е толкова много.

Има много сред вас, които решиха да се присмеят и да се отвърнат от всичко, което сме дискутирали от толкова дълго време. Някои от вас правят това, за да „балансират загубата в залога” срещу това, което чувствате, че ще бъде равно на „срам” заради това, в което сте избрали да вярвате в сравнение с онези, които съществуват в „реалния свят” на всекидневния живот – плащащи сметки, припечелващи, за да живеят, ядат, пият и са в обществото. Противно на това, ние сме „извън играта” и всичко, което отстояваме, ви поставя в категория „луд”. Ние признаваме тази стигма и сме се възхищавали от дълго време на вашето желание да поемете този товар за това, което за вас е само вяра. Огромното мнозинство от вас не са имали контакт с нас, не са виждали нашите кораби, нямат начин да знаят дали това е вярно, но е ваше убеждение. Едва напоследък вие се събудихте за способността си да разпознавате от сърцето вместо от главата.

Сега ние дойдохме също така на собствения ви кръстопът. Нашата божествена мисия стои на пропастта на реалността. И докато ние не сме от вашето време, ние познаваме вашето време. Ние разбираме условията, че сте се разочаровали от това, което ние сме използвали от дълго време. Ние ви казваме, че това беше използвано, за да повиши честотите на вибрациите ви, защото е много по-лесно за нас да комуникираме с вас лично в тези условия. Вашата плътност от друга страна е твърде трудна за нас да я приемем. Не толкова, че ние не можем да „преминем „ до вас, колкото е болезнено за нас да бъдем в присъствието на това ниво на разконцентрирани мисли и негативност, дори в малък диапазон. Такива са предпочитанията на по-високите измерения на съществуване. Ние се опитахме да ви обясним това, но вие избрахте да го интерпретирате в трето – измерни понятия, а това не може да ви даде вярна картина на нивото на тази трудност.

Проблемът за вас съществува в очакването на масивни промени в съзнанието, в условията на вашата реалност, и във всички аспекти на вашия живот, сякаш ние ще „се спуснем надолу” и размахаме магическа пръчица. Промените са постепенни и понякога е трудно да се видят, но те продължават около вас през цялото време дори когато четете тези думи. Това, което ние възнамеряваме, са промените, за които ви говорихме. Очаквайте ги в малки дози и може да не сте толкова разочаровани.

Нашето време заедно наближава, уверяваме ни. Дръжте се здраво за своите принципи и убеждения. И знайте, че ние сме с вас в любов и признателност за нашия взаимен съюз.

Останете с мир.


Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |