Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - September 7, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
September 7, 2011


Поздрави от Федерацията

Тъй като въпросите напредват много по-бързо от когато и да сме се надявали, чувстваме, че е необходимо за вас да получите това актуализиране сега. Два важни въпроса са дошли до главите на вашите общества. Първият е, че в банковия сектор са направили всички необходими обмени, за да променят монетарната система в новия ред. Група страни са взели от Илюминатите в това отношение и са форсирали концесията по-скоро от очакваното. Второ, измамните военни фракции от няколко от вашите държави изглежда, че са в съгласие с последните договорености, по този начин прокарвайки пътя за по-безопасни опити за Разкриване, отколкото наблюдавахме в близкото минало.

Искаме да подчертаем, че в миналото е имало много случаи, когато обстоятелствата са се променяли точно когато си мислехме, че всичко е наред, за да продължи, и в резултат на това отлагахме неизбежното за по-нататък. Не можем да кажем със сигурност дали тези нови развития ще гарантират Разкриването, което сме предвиждали. Само можем да кажем, че се предоставя друг прозорец на възможност за вашите лидери, от който да се възползват и да придвижат този процес напред.

Докато все още ще има много печално неподготвени за това, което предстои, ние вярваме, че вие имате достатъчно познания и решителност да видите тези индивиди в най-лошите от тези катаклизми. С това ние имаме предвид катаклизми в мисълта, психиката и ментално/емоционалното здраве, понеже вие се занимавате с „новото” познание за вашето по-голямо Галактическо Семейство.

Вярвайте в това, докато въпросите развиват всичко, което е било планирано от наша страна с помощта на велики духовни същества, които имат вашето добруване като своя най-голяма загриженост. Не участвайте в страха на онези, които в противен случай биха ви отклонили от целите ви. Всеки от вас има да изиграе специфична роля и доколкото може да не знаете каква е тя в детайли, или вероятно въобще да не знаете за нея, не позволявайте това да ви обезсърчава. Чувствата, които винаги сте имали, знанието, че нещо”голямо” щеше да се случва в живота ви и това, че вие трябваше да бъдете част от него, са истински чувства, които не могат да бъдат отхвърлени. Даже не приемайте какво ние казваме за това. Просто погледнете навътре и разпознайте тази истина за себе си. Нека това да бъде вашето напътствие, макар и да не можете да „повлияете” на точния план, в който ще бъдете част.

Вашите усилия до сега помогнаха в такава огромна степен този процес да се придвижи напред, че е трудно дори да си представите. Вашето посвещение на Истината и на Светлината е чудесно вдъхновение за нас, тук, тъй като работим за сближаването ни и нашето неизбежно обединение. Любовта е ключът. Време е да отворим вратата.

Останете с мир.


Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.