Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - September 5, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
September 5, 2011


С поздрави от Федерацията

Връщаме се, за да обсъдим с вас друг аспект от изплуващия процес на Разкриването.

Вие сте потопени в промените, които продължават сега по планетата ви. В ход е велико изместване в областта на икономиката и бизнеса, което създаде неудържими промени, доближаващи ни до Разкриването и нашата способност да ви научим на това, което знаем за вашия процес на Издигане в малкото оставащо време преди същото да дойде.

Вашият свят драстично ще се промени след Разкриването. В голяма степен, ще се промени, защото всеки един от вас ще има достъп до безплатна енергия и други технологични чудеса, за които сега само можете да мечтаете, но които съществуват на вашия свят сега. Това включва съоръжения за телепортиране, машини, които позволяват да наблюдавате минали събития в холографски формат, комуникационни технологии, които ви позволяват достъп до всеки, навсякъде и по всяко време. Страните от третия свят, най-значително ударени от алчността и играта на власт на Илюминатите, сега ще станат равни на всички други нации. Представете си неизползваните богатства на знанието, иновациите и таланта, които ще се отворят за цялото човечество, когото тези страни застанат наравно с всички останали и хората им могат да бъдат чути. Образованието ще стане световно разпространено и интерактивно, а не само местен лукс. С телепортирането, цели класни стаи ще могат да се местят до исторически забележителности, за да се види и преживее допълнително с използването на холографски технологии за наблюдение на историята в нейното развитие. Ще се преподава вашата истинска история и няма да има скрити теми от вас. Всички аспекти на изследване и експериментиране ще бъдат открити за вас с признатото намерение, че всяко откритие е за доброто на цялото човечество, а не само на неколцина.

Много от тези сценарии ви изглеждат като „пай в небето” или като хубава мечта, но нищо повече. Това обаче е далеч от истината. Представете си абсолютната свобода на духа с такива съоръжения. Сега разбирате защо тези технологии, това знание, тази история, бяха скривани от вас толкова дълго. Никой не може да стои над другия, когато осъзнаете, че всички вие сте едно.

Тези неща и много други идват при вас. Вече е в ход велико движение, което ще доведе до преразпределение на вашите блага, вашите системи за легализиране и начинът, по който правите бизнес. Необходимите протоколи за събитието Разкриване са вече на място. Ние се приближаваме все повече до неминуемото и продължаваме да сме така развълнувани, както винаги, че най-сетне ще сме заедно в открит и любящ контакт.

Тъй като въпросите напредват с експоненциална степен, ще бъдете изумени от скоростта, с която се разгръща този процес. Ние сме там, на всеки завой, за да уверим, че всичко върви по план. Бъдете Светлина от сърцето в идващите дни и ще бъдем в радост заедно по времето на нашата среща.


Превод: Tauno
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.