Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - August 10, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - August 10, 2011


С поздрави от Федерацията,

Видяхме, че влиянието на Илюминатите намалява значително в хода на оставащото малко време, а това е окуражаващо за обявяването на Разкриването. Ние забелязваме, че последните „ крепости” са всъщност диви военни операции от няколко ваши правителства, които не искат да се откажат от властта, която са сграбчили. Някои от тях са фундаменталистки религиозни убеждения, така че ние сме разглеждани като голяма заплаха за тях, вместо като съюзници на човечеството. Тези групи, сега разединени и действащи поотделно, наблюдават тези ченълинги, за да решат какви предимства може да извлекат от нас. Те дори не могат да си представят степента и естеството на нашите технологии. Те са били приемници на технологии, с които са ги хранели различни егоистично настроени видове в продължение на години и вярват, че тези технологии са „остриетата” на това, което е там отвън между различните раси и същества в тази вселена. В тази представа те жестоко грешат. Дадени са им били само малко количество изкълчени технологии за собствена защита на тези видове. Това дори не докосва върха на айсберга на нивото на нашите технологични възможности.

Както дискутирахме с вас, всички събития, които някога са се случили, могат да бъдат достъпни чрез нашите технологии. Тази технология всъщност е достъпна за мошенически групи и понастоящем се използва от тях. Ние знаем всяко движение, което правят тези групи, къде възнамеряват да действат и какви са техните крайни планове. Вече ви демонстрирахме колко лесно е за нас да изключим ядрените ви оръжия, да деактивираме ракетна техника, предназначена за доставянето им, която в противен случай би предизвикала пробив към военни действия. Посочваме ви тези неща не за да възхваляваме силата си над вас, а за да ви позволим да знаете, че по всяко време бихме могли да превземем планетата ви със сила, ако изберем да направим това. Това не е наше намерение. Ние сме тук от Любов и загриженост за вас, нашите братя и сестри. Докато някои от вас „схващат това”, други, като тези групи измамници, имат идеологии, които ги заслепяват за истината.

Когато тези измамнически елементи седнат на масата, за да бъдат част от преговорите, които толкова много други от Илюминати вече са претърпели, тогава ние ще сметнем, че е безопасно да се разкрием. Част от това продължаващо забавяне на Разкриването се дължи на това задържане н нещата. Наши дипломатически екипи са влизали в контакт с представители на тези групи, но е трудно да се дискутират тези въпроси с тях.

Колкото повече безпокойство расте по света ви, тревогата и страхът ще стават преобладаващи модели на мислене за много хора. Тази доминираща мисъл ще превземе вашата планета, освен, ако вие, които сте били подготвяни дълго време не разрушите тези емоции с Любов и Състрадание. Ваша е отговорността да донесете тези истини на колкото може повече хора. Предлагаме да говорите естествено по тези въпроси, така сякаш всички вече знаят за тях. По този начин, ледът е разчупен и детайлното обсъждане на тези теми може да започне като начин за преодоляване на страха чрез знание.

С всеки ден остава по-малко време. Ако тези измамни елементи не постигнат съгласие с нашите емисари скоро, нямаме друг избор, освен да ги подминем в процеса на приготовленията. Ние сме разумно уверени, че вашите лидери и много от бившите Илюминати ще прокарат пътя за колкото може по-гладка трансформация, въпреки отсъствието на тези групи в съглашението.

Знайте, че ние сме с вас по всяко време и никога няма да ви изоставим на методите на стария ред. Вашето време да станете Граждани на Космоса е пред вас. Знаем, че напредвате в задачата и ние с вълнение чакаме вашето приемане на поканата ни.

Останете с мир.


Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.