Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - August 17, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - August 17, 2011


С поздрави от Федерацията,

Имаме важна новина за вас днес. Оказва се, че за пръв път всичките съответни легални документи, договори и поръчки, планове и споразумения, между всички нации, които участват в процеса на Разкриването, са приключили. Последните пречки за провеждането на тези планове са заглушени. Това не означава, че няма да се предприемат други планове от Илюминатите, които да се опитат да отклонят крайния акт на Разкриването, но в този момент ние виждаме само „зелената светлина” да действаме. Докато няма разписание за този процес и докато ние не ви предлагаме нищо в този период, бихме искали да се подготвяте за задачите и за целите, за които се подготвяхте толкова дълго и на такава цена.

В близкото минало ние бяхме загрижени за това, което възприемахме като покачване на нивото на дейностите, контролирани от Илюминатите, особено там, където бяха замесени Кем Трейлс и задкулисни правителствени смущения на силите на страните от Третия свят. Оказва се, че тази тенденция напоследък е намаляла и ние се намираме пак на пътя за перспективата за Разкриването и Първия Контакт.

От гледна точка на тези, които не разбират този процес въобще, би изглеждало малко вероятно тези действия да бъдат предприети. Действително, и на някои от вас ви се струва така. Разбираме вашата умора в пътуването с влакчето в увеселителния парк, което върви към този процес на Разкриването. Ние чувстваме, че е необходимо да ви държим уведомени относно всички развития в процеса на случването им, понеже вие сте в авангарда на този процес. Това, за съжаление, означава, че вие споделяте нашите разочарования, когато процесът не върви по план или е отведен в глуха линия от едно или друго развитие на нещата. Ние лесно бихме скрили всичко това от вас и просто бихме могли да ви кажем след факта какво е било в ход. Но вашето участие в този процес е ключът. Вашето намерение помага да се създаде самата реалност, в която по настоящем се намирате, реалност, доста близка до Разкриването и всичко, което то ще донесе на Човечеството.

Разкриването е храбра и невероятна стъпка за всеки съвременен лидер днес. Последиците са потресаващи. Вашето общество напълно ще се промени, но вие ще се адаптирате, защото това е природата на вашата устойчивост. Вие сте уникални в космоса и в това отношение, особено след като ви е дадена най-плътната ви форма и състояние на амнезия. Това действително е чудо, на което ние никога няма да спрем да се удивяваме. Вие действително те велики и мощни Духовни Същества. А ние се радваме за времето, когато ще разберете това от първа ръка, без завесата на забравата, когато всички ние можем да се изправим заедно като братя в нашата галактическа компания.

Винаги се подготвяйте така, тъй като Разкриването предстои така или иначе. Вашите действия, вашето намерение, ще оформят бъдещето ви. Ние стоим в готовност с вас за този финал. Не спестявайте на никого даването на любовта си, сърцето си и свещеното си благородство.

Останете с мир.


Превод: Tauno


Световна визуализация за Пробив - Моля, присъединете се към нас!
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.