Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 14, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 14, 2011


С поздрави от Федерацията:

Отново сме тук, за да дискутираме развитието с вас. Първо, искаме да подчертаем, че усещаме спад във вярата чрез много от вас, които от дълго време се занимават с тези въпроси. Лесно е да изгубиш вяра и е съвсем разбираемо. Понякога за вас е много трудно да определите кое е истина и кое не, особено за тези, които нямат възможност за директен контакт с нас. Използвайте сърцето си, за да разпознаете истината, да определите дали сме тук и дали това, което сме казали, се изпълнява. Само вие самите можете да разпознаете Истината за това, което се случва. Само вие можете да направите избора дали да продължите. Ние сме с вас въпреки всичко и независимо от всичко, тези процеси ще се проявят.

Определено има по-спокойна енергия, която се е установила над вашия свят в последните няколко дни, а опитите на Илюминатите за пробив са по-малко и незначителни. Видяхме безбройни слуги на Илюминатите да се обръщат към Светлината, или поради неразбиране на процеса, или поради признаването, че възмездието ще дойде. Тази позиция е сходна с нацистката от края на Втората световна война, когато те осъзнаха, че ще бъдат държани отговорни за зверствата си. Същото чувство сега прониква в слугите на Илюминатите и все повече от тях отказват да изпълняват заповедите, надявайки се на някаква милост, когато дойдат неизбежните процеси.

Вашата планета буквално е обградена от кораби от всички части на Вселената, тъй като всички Същества се стремят да бъдат в първите редове за най-великото шоу в галактиката. Вашият свят от дълго време е бил високо оценен като едно от най-добрите духовни училища във Вселената и влизането в този Университет е много полезно след това. Сега вие сте на прага на завършването и сте център на внимание на семейството, което се е събрало от всички части на Вселената, за да присъства на церемонията по завършването.

Разберете, че ако вашите лидери не се съобразят скоро със съобщенията за Разкриването, ние ще го направим от тяхно име, тъй като времето за адаптацията ви към промените, необходими за Издигането, става все по-кратко с всеки изминал ден. Ще бъдете осведомени за Истината и ще я разберете за себе си. Вашата работа като Служители на Светлината ще бъде да разпространите съобщението колкото може по-далече, така че всички да могат да узнаят Истината и да разсеят страха, който неизбежно ще се появи след нашето разкриване.

В цялостната времева рамка, както разбирате, това е само кратко изчакване преди процесът да започне. Продължавайте да поддържате вярата си в нас, както ние поддържаме нашата във вас. Продължавайте вашето посвещение на Светлината, на Любовта и един към друг. Вие наистина сте истински и могъщи Духовни Същества.

Останете с мир


Превод: Tauno

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.