Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 22, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 22, 2011


С поздрави от Федерацията:

Интервалите между прозорците с възможности за Разкриването стават все по-кратки всеки път, когато преминаваме през следващия момент. Както времето, в което сме способни да ви приспособим към Издигането намалява, така и се скъсяват тези интервали. Все пак има още един прозорец за възможност, който ще се появи скоро. Дали вашите лидери ще се възползват от това предимство, зависи изцяло от тях. Обаче, те не могат повече да продължават да прахосват възможностите, които им се предоставят от нашите представители, работещи сред вас.

Ние претърсихме целия ви свят и мракът продължава да става все по-глух, понеже все повече Светлина достига до вашия свят от енергийните източници от всички страни. Ние регистрирахме само някои отделни случаи на употреба на Кемтрейлс, технологии за промяна на климата, както и други устройства на Илюминатите, през последните няколко седмици. Убедени сме, че вашите лидери трябва да се възползват от тези моменти да действат подходящо за официалното оповестяване, което ще ви придвижи към нова епоха на съществуване.

Светът няма да се промени за една нощ чрез оповестяването. Това е просто прагът, който ще бъде прекрачен, и ще е вашето уверение, че цялата ви дейност, вярата ви в мисията на Любовта не са били напразни. Първоначално много малко неща ще се променят драстично, но след това ще има увеличаване в циклите на промяна на всички нива, които ще произлязат от оповестяването.

Ние ще продължим да се фокусираме върху стъпките към Разкриването и ще оставим за другите ученията, разглеждащи това главно събитие в човешката история, вашето издигане с Майката Земя в по-високите измерения на съществуване. И докато в близкото минало по въпроса за Издигането е имало доста тишина, ние усещаме конкретен прозорец на възможност, който се отваря и бихме желали да ви подготвим, още веднъж, за тази възможност.

Ние познаваме умората на цикъла на подготовка, вълнението, предчувствието и разочарованието, понеже забелязвате, че това, което трябва да дойде, отново не се случва. Обаче, това е неизбежно. Единствената особеност е как вие измервате времето за постигането на това. За нас изглежда като наносекунда в огромния период от време, който е довел до този момент. За вас всяка секунда е като час или ден. Вие сте били поставени в условия от Илюминатите да търсите незабавно удовлетворение за всичко. Разбираме тези чувства. Но също разбираме и се възхищаваме от огромната ви гъвкавост в циклите, на които сте били подложени, и вашата продължаваща вяра в този процес. Имате нашата най-голяма почит и уважение.

Ние уважаваме вас и вашата мисия и сме в готовност да помагаме, когато настъпи времето. Продължавайте да настоявате за Разкриването чрез Любов и целенасочена мисъл към тези лидери, способни да реализират оповестяването, което ще ви подтикне да преминете прага. Приятно преминаване през процеса, и продължавайте да се обичате безусловно.

Останете с мир.


Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.