Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - February 18, 2012

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
February 18, 2012


Поздрави от Федерацията

Днес ние говорим за оживление, което се случва на всяко ниво на вашата реалност. Това не е „бързане „ на времето, каквото може да вярвате, че се случва. Понякога това е просто начин на вашите възприятия, а не на „реалността” на самото време. Напротив, ние говорим за оживление на всичко, което образува тъканта на реалността на вашия свят.

Във вашите небеса се чуха големи шумове. Те са истински, те се случват и са част от този животворящ процес. На тези във властта им става все по-ясно, че всичко, което са видели във времето си на технологии става реалност около тях. Тези шумове са друго ниво на напредък към процеса, който ще допринесе за трайните промени, които чакахте. Но тези промени няма да дойдат в големи квантови скокове. Те ще са постепенни, но неоспорими.

Съживяването също ще повлияе начина, по който се постига комуникация във вашата реалност на всяко ниво. Вие ще усещате повече и повече и ще се нуждаете от все по-малко реч, за да предавате смисъл. Вашите технологии, които ви помагат в комуникациите също преминават през собствени промени. Друга технология – „пробив” скоро ще бъде обявена, тя ще повлияе на начина, по който радиовълните комуникират по целия свят.

Създаването чрез мисъл във физическата реалност също е било повлияно от съживяването. Времето между създаването на мисъл-формата и нейното представяне в три-измерната реалност е станало по-кратко, така че сега ще сте в състояние да проявявате онези намерения в много по-ефективна степен. Това са някои от предимствата на съществуването в по-високите измерения, които идват на пътя ви.

И тъй като тези промени обхващат вашата реалност, а колективната ви мисловна нагласа става настроена към тях като „естествени” и „ежедневни” случки, ние можем да започнем нашия процес по Разкриване, разбира се. Много неща трябва да влязат в играта, за да се случат тези неща. Ние се подготвяме за следващата фаза на планираната си стратегия за разкриване. Това води до много повече неща, което могат да се обяснят тук. Въпреки това, вие може да очаквате по-личен подход към нашето съществуване, отколкото бяхте свикнали в миналото. Останалото ще се разгърне от само себе си.

Очаквайте голямо изявление във финансовите пазари, което първоначално ще изглежда несвързано с нищо, което сте следили. В крайна сметка то ще се докаже като известяващия вик, който започва първата от многото промени в основни области на вашата реалност в каскада от събития, които ще бъдат норма за идните месеци.

Поддържайте винаги сърцето и любовта си в челните редици. Изнасяйте ги напред и те ще се върнат, за да ви подхранят и защитават през тези времена на изпитания. Ние винаги оставаме в благоговение пред всички вас и вашите способности. Ние сме на една мисъл разстояние.

Бъдете в мир.


Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |