Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - March 14, 2012

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
March 14, 2012


Поздрави от Федерацията,

Какво повече може да се каже за всичко, което се случва на планетата ви днес. Ние ви казахме за тези идващи събития и как те ще дойдат бързо и успешно. Вие едва сега започвате да виждате домино-ефекта на всичко, което ще се случи.

Накратко, лидерите на много нации ще се срещнат тайно, за да обсъдят отново въпроса за разкриването, който беше оставен в близкото минало, за да изчака други теми и събития, считани за по-наложителни от тези лица и техните национални интереси. Сега, обаче, разкриването отново е на „предна линия” и ще бъде обсъдено по-агресивно сред тези участници. Ние обаче не смятаме, че действията им ще са равни на някаква промяна, тъй като ги видяхме да „влачат крака” (се бавят) в миналото. Няколко причини за безпокойство ги доведоха отново до обсъждането.

Един от тези въпроси е откриването на аномалии в и около Слънцето, които не могат да бъдат обяснени от вашите учени. В залите на властта се вярва, че това е пряк знак за намеса на Федерацията в земните дела върху по-директна основа, така че темата отново излезе на преден план.

Друг въпрос, който възникна, е прекият контакт, осъществен от Федерацията с трети държави по света, който предизвика голяма загриженост у Илюминатите. Те виждат това като голяма промяна в баланса на силите и заедно с тяхната загуба на позиция и сила във финансовите пазари и надигащата се буря на високо организирана и мощна опозиция спрямо тях по света, те са в паника в техния в противен случай методичен подход към установяването в действие на техния „край на играта” за създаване на тяхно световно правителство.

Имате много неща да очаквате с нетърпение в тези идващи дни, тъй като повече и повече домино падат с много по-голямо и ускоряващо се темпо. Вече вие започвате да виждате обрата на съдбата, случващ се на финансовия фронт. Това бързо ще бъде последвано от медиите, където мнозина ще започнат да плащат за престъпленията си и много повече ще се обърнат към открита, честна и разследваща журналистика. Това на свой ред ще бъде последвано от преминаване към „чиста къща” спрямо политическите ви лидери и излизане напред на онези, които съзнателно започнаха да се пробуждат в залите на властта на много от вашите правителства, за да установят директно ролята си като настойници на обществото.

Това е време, когато правосъдието ще бъде чуто и безнадеждността ще се отстрани. Това става и това е гледка, за да се види. Ние наблюдаваме това в пълно удивление от този процес и не можем да сдържим собственото си вълнение от това, което идва за всички и за доброто на цялата вселена.

По-категорично доказателство за съществуването ни за вас има в строителството и повече от това ще бъде разкрито в следващите седмици. Можете, разбира се, да очаквате все повече гледки по цял свят. Ние напоследък се концентрирахме върху специфични държави от третия свят като част от плана, който имаме, за пряка комуникация с тези региони. Сега, обаче, ние връщаме фокуса си отново към онези държави, които могат да отбележат напредък в процеса на разкриването. Очаквайте, че огромни и вдъхновяващи показвания сега ще се случват все по-често.

Ние сме с вас повече от всякога в тези най-вълнуващи времена. Това е, за което живяхте животи наред, което планирахте до най-малкия детайл и това е, което сега преживявате. Това е ваше заслужено право. Ние сме с вас в любов, уважение и в благоговение от невероятните ви способности.

Останете с мир.


Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!