Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 21, 2012

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
21 юли 2012г


Поздрави от Федерацията,

Въпреки че може и да не вярвате, че е така, много неща се случват във вашия свят към резултатите, които Божественият план очакваше от дълго време. Ние сме тук, за да ви видим през тези времена на съмнение и да ви помогнем във вашата мисия. Ние разбираме трудностите, които ви донесоха загубата на спомена кои сте и от къде дойдохте. Ние се грижим и сме тук. Вие може и да не разбирате всички действия и без-действия, които бяха разиграни на световната сцена, ние ви казваме, че всичко върви според плана, който беше установен отдавна и всички вие сте на път.

Скоро ще дойдат докладите във вашите медии за мащабна промяна в енергийните модели на вашия свят, които са измерени и наблюдавани от вашите учени. Тези промени са част от все по-разширяващото се разпростиране на енергията, издигаща вашия свят от неговото задръстване. Обърнете особено внимание на степента, в която бяха забелязани тези промени, и ще разберете масивните ефекти, които тази енергия оказва върху вашия свят днес.

Както винаги сме ви казвали, промените, които виждате във вашия свят, не идват като Холивудски филм, а като постепенен набор от обстоятелства, които достигат кулминация в желаната промяна, която планът се стреми да постигне. Вие очаквахте да видите масови промени в структурите на вашите правителства, банковите и бизнес общностите, но това разстройване би било твърде голямо за вашите народи, за да се справят с него. Тези промени, като всички необходими промени, по природа са постепенни и понякога на пръв поглед незабележими. И все пак те са тук и са в ход. Не сте ли забелязали малката, но много мощна промяна във възприемането на вашите народи на банковите картели? Не станахте ли свидетели на забавянето на природите бедствия на Гая? Не почувствахте ли промяната в мисленето на световните лидери спрямо онези въпроси и събития, които са ориентирани към хората и не са единствено в полза на корпоративни интереси? Тези фини промени са именно това, което е свързано с движенията, действията и дейностите зад кулисите.

Напоследък, ние се срещнахме отново в галактически мащаб, за да преценим докъде сме стигнали в процеса и какво още трябва да се направи, за да напреднем към неизбежните цели, желани от плана. Тази среща, отново се провежда на един от нашите големи кораби, доведе до някои интересни съглашения относно общата ни ситуация. Тази среща включваше онези делегати от вашия свят, както и представител на Федерацията. Вашите хора бяха чути и чувствата ви бяха разгледани преди всичко в съглашението. Сега ние сериозно започнахме да предприемаме първата от стъпките на това съглашение. Вие ще видите тази първа стъпка под формата на преобладаващо наше присъствие във вашите небеса през идните дни. Първият ход на основната програма е в ход.

Вашите хора започнаха прехода към разбирането на хватката на Илюминатите на света. Онези, които още са във властта с възможността да сложат край на това, осъзнаха, че пътят за тях е чист да продължат и че съпротивата от страна на тайните е намаляла до степен, която дава основание за действие сега. С тези смели ходове от страна на собствените ви герои и първите, предприети от нас в серия от стъпки в тази следваща фаза на плана, ние се надяваме да повишим енергията във вашия свят достатъчно, за да постигнем следващото ниво и прилагането на следващата фаза, необходима към целта.

Вие сте изключителни човешки същества. Вие учихте упорито и дълго в това, най-голямото от галактическите духовни училища и сте на път да завършите Университета на образователните институции. Вашите услуги са крайно необходими из вселената и вие ще сте посрещнати с отворени обятия и голяма почит заради това, което сте и заради това, което сте постигнали. Останете в любов и решителност за положителен резултат. Ние от своя страна ще останем завинаги в благоговение от вашите способности, вашите таланти и вашата неподправена духовна мощ.

Останете с мир.

Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >