Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - April 14, 2012

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик, Aприл 14, 2012


Поздрави от Федерацията

Голямо чувство на надежда се развива по света ви днес, тъй като колективните ви мисли са фокусирани върху ареста на Илюминатите и реструктурирането на финансовите ви системи. Това е както беше предопределено. Това се играе в цял свят по дирижиран начин, който би ви изумил в стратегическото си развитие, ако можехте да знаете дълбочината и дъха му. Ние сме тук, за да говорим за това, което можем, без да застрашаваме дейности, които вече са в игра и които вие ще видите да се осъществяват през следващите седмици.

Подгответе се за големи движения на информация навсякъде по света, която ще се съсредоточи върху тези, които не са в унисон с това, което вие досега правехте. Това ще бъде следващото и най-великото до сега масово пробуждане на лица, които бяха заспали през целия процес до сега. Тази информация ще дойде от много източници, включително и от вашите медии, които едва сега започнаха да разнищват контрола на Илюминатите над това. Истината се разпростира над тези, които се противопоставят и онези, които винаги искаха тази информация да излезе, сега не виждат никаква пречка за действията си, за да го осъществят. Тази тънка струйка сега ще стане извора на информация, който е предшественик на разкриването.

Всъщност, ние имахме намеса в стартирането на ракетата от скорошните новини и сега е пределно ясно, че не може да има репресивни мерки от нелоялни военни операции на нашите действия по света. Докато разпалването на страха би накарало мнозина да се фокусират върху ядрените оръжия и тяхната потенциална употреба в терористични дейности, ние казваме, както винаги сме съветвали, че няма нищо, от което да се страхувате въобще.

Нацията ви от Исландия се използва като тестово поле за изпробване на финансови стратегии за доброто на вашата планета. Би било разумно да проследите техния напредък в това отношение, тъй като това ще е съдбата на всички нации след много кратък период от време. Ние винаги сме ви съветвали, че такова действие никога не би излязло от по-големите сили и нации по света, но те ще следват в идентичен марш след като тези действия започнат своя домино-ефект.

Времето на съмнението свърши. Започна времето на надеждата. Сега вие ще започнете да виждате, че се случва реална промяна, доловима и видима от всички. Тези неща ще дойдат толкова бързо, че ще ви се завърти главата. Дръжте се. И тъй като тези промени идват, Гая ще отговори на вашата надежда и любов. Тя вече прави промени, които ще са от полза за всички. Все още има да се случат няколко по-големи земетресения, всички с минимални щети спрямо живота, тъй като тези промени продължават.

Ние винаги сме с вас, нашето семейство. Очакваме с нетърпение нашата среща и възможността да споделим с вас нашата любов и вълнение за вашето бъдеще.

Бъдете в мир.
Чрез Небесен Пътешественик

Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!