Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - October 25, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
October 25, 2011


С поздрави от Федерацията

Връщаме се с повече новини за вас в тези намаляващи дни към Разкриването. Вече има велико раздвижване за вашата земя във всички аспекти на процеса по Издигането. Все повече и повече личности се пробуждат. Някои все още са малко „сънени” и виждат само началото на истината. Други, които сега се отърсват от последните остатъци на съня, виждат по-ясно какво се е случило в живота им поради силите, които сега бързо се предават на Светлината. Издигането ще ви понесе към невероятни висоти и най-сетне вие ще станете великите и мощни духовни същества, които бяхте предназначени да бъдете.

Забележете как мислите ви сега са се преместили от съмнението за самото ни присъствие към концентрацията в многото аспекти на това движение, което вече е започнало и за което ние ви информирахме през тези дълги години. Това е знак, че повече няма да има никакъв момент на съмнение. Има сравнително достатъчно време да оцените мащабите на това, което се случва по планетата ви сега. Вие поехте велика задача, а ние се гордеем с вашите усилия да я доведете до завършване.

Скоро, вашата работа и тези послания ще достигнат много по-широка аудитория, отколкото някога сте си мислили, че е възможно на този етап от играта, благодарение на няколко фактора, които сега са отработвани в медийните и правителствените ви канали. Това ще позволи по-голям „трафик” към сайтове, които популяризират разбиране на тези послания и на пътя към Издигането. Това включва задължително”обучение” на вътрешни лица, използващи материали по интернет от тези сайтове. Бъдете подготвени съответно.

Докато ние не подкрепяме никоя дата, нито за Разкриването, нито за Издигането, всяка дата, която вие изберете е единствено толкова добра, колкото вашите мислени намерения в създаването на нейната реалност. Ние сме в готовност да се придвижим към Разкриване, според плановете, които разработихме от дълго време насам.

Вие отново ще бъдете удивени през следващите седмици на очевидния брой на нашите кораби, показани за вас в небесата ви. Сложността на корабите, техния размер и движения с времето ще прогресират. Това също е ясен знак, че това, което ви казваме, ще се случи. Ние „ескалираме” процеса на Разкриването, защото трябва. Сега това е заповед и ние нямаме друга алтернатива. Обаче, ние сме напълно удовлетворени от вашия напредък в протестите ви и демонстрациите, които са издигнали мисъл шаблона за истинска промяна сред вас. Сега, когато видяхме това развитие само по себе си, получихме разрешение да продължим със собствените си планове в това отношение.

Очаквайте много в идващите няколко седмици и няма да бъдете разочаровани. Разкриването стои на прага ви. Когато то почука, приветствайте го с отворени обятия, защото то се разпорежда в действително нова парадигма за вашето съществуване. Скоро ще има още откровения от личности от вашата Вътрешна Земя, които ще дойдат при вас с много по отношение на доказателствата, необходими, за да се докаже съществуването на изгубените ви връзки. Това ще стане в безброй формати, така че наблюдавайте внимателно тези развития. Бъдете отворени за възможностите, които съществуват пред вас, и ще откриете, че тези идващи дни са действително вълнуващи и полезни.

Останете с мир.


Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.