Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - October 14, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
October 14, 2011


Поздрави от Федерацията

Идваме отново, за да запълним липсите на информация, която получавате напоследък. Оказва се, че все повече и повече неща се случват във вашия свят и че онези въпроси, за които сте се подготвяли, се ускоряват с бързи темпове. Това е както е планирано да бъде. Сега се намирате в началото на промените, които се случват и които се обсъждани от толкова отдавна. Всичко изглежда неспокойно, така е, защото това е начинът, по който трябва да е.

От известно време Илюминатите се опитват да определят това, което сме достигнали и какви са били нашите планове за бъдещето на човечеството. Те са се опитвали по всеки възможен начин да установят тази информация. Те се опитваха да наблюдават онези, с които сме били в контакт през годините; те се опитваха да свалят нашите кораби не само заради технологиите, но също и заради възможността да могат да придобият достъп до член на Федерацията с надежди за „извличане” на информация от тази личност и са използвали психически войници, които да „послушват” телепатически нашите дейности, понеже ние работехме около вашия свят в орбита в нашите различни бази. В тази връзка, те не очакваха, че нашите технологии могат да проследяват такива „дистанционни наблюдения” и да ги блокират по собствено желание. По всички възможни начини те се опитваха, но без успех.

Годишнината от „датата”, която ви определихме преди три години току-що премина. Тази дата бе дадена поради различни причини. Доколкото имахме всяко намерение да ценим тази дата, също така знаехме, че тя ще бъде наблюдавана много стриктно от Илюминатите и ето защо ние следяхме какво правеха те в отговор и защо го правеха. Сега не можем да дадем повече подробности за това. Ние сме били, все пак в състояние да предвидим всички движения, които могат да бъдат направени, предвид ограничените възможности на Илюминатите да действат.

Навсякъде, Служителите на Светлината стоят в очакване на някакъв външен знак, че плановете се придвижват напред. Ние казваме, огледайте се около себе си, защото всичко, което виждате е част от този план и е крещящ знак. Разрушаването на подземните бази, движението на големи групи хора, обединени в протести срещу несправедливостта по света ви, отражението на тези събития в медиите, реакцията на елита и многообразието на други факти, които са за ваше преосмисляне. Продължавайте да се фокусирате върху Разкриването по позитивен и определен начин и то ще се случи.

Скоро ще има още една „корекция” в енергийния поток на Гайа, която ще позволи още енергия да бъде пренасочена за нейна полза. Вие няма да можете да пренебрегнете тяхното въздействие и няма нужда от страх или паника. Също така, следете внимателно събитията във вашите медии, що се отнася до интерпретирането на разнообразните наблюдения, които се случват по света ви. Има едва забележимо изместване в начина, по който са представяни новините. То ще повлияе върху начина, по който по-важните теми ще са обсъждани в близко бъдеще и в крайна сметка действа като фар за промяна в тези дейности.

Ние винаги мислим за вас в тези финални моменти, водещи към генералните промени във вашия свят. Ние сме горди, че сме ваши братя и ви изпращаме нашата любов.

Останете с мир.


Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.