Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 26, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 26, 2011


С поздрави от Федерацията

Разнообразните дела относно вашия свят са внимателно организирани към целта, което ще позволи процесът на Разкриването да се разгърне с минимум смущения за всички вас. Наложително е, когато времето настъпи, да има минимални промени във вашия всекидневен живот, така че подходящите програми да могат да се разгърнат и бързо да станат приложими. Когато първоначалният шок от обявяването отмине, бихме искали да ви предпазим от въвличане в поредица от неестествени събития. Наясно сме, че вашата човешка природа копнее за познатото, ето защо е важно най-познатото ви да остане с вас през дните и седмиците след Разкриването и по този начин максимален брой хора да успеят да интегрират това знание в техните системи от вярвания. Сега ние работим с различни правителства, за да организираме събитията в основен план, за да може тази информация да бъде разпространена по добре планиран и времево организиран начин.

В следващите няколко месеца ще видите развитие в редица събития, засягащи не само валутната система (която е наша основна грижа, защото ви е най-позната), но също и други събития, засягащи сигурността (или фалшивата заплаха за липса на сигурност), както и съобщения за научни открития, които ще накарат много от вас да се запитат как е възможно да бъдат постигнати такива скокове в технологиите. Всичко това е част от разгръщащата се пиеса, която води към Разкриването.

Има много на борда на този „влак” от събития, които са опитвали да сложат лост в колелата му, за да спрат неумолимото му движение напред. А колкото повече се събуждат, толкова процесът става необратим. Съществува процент от събуждащи се, които са били слуги на Илюминатите и сега тези хора осъзнават ролята си в мащабната картина. Когато съдилищата по света разследват тези индивиди, самото им пробуждане ще представлява най-смекчаващият фактор за тяхното оправдаване.

Бъдете смели и продължавайте с вашите мисии, индивидуално и заедно. Това действително са най-вълнуващите времена. Запазете за тях колкото може по-добър спомен, защото често ще се връщате към тях и ще искате да изживеете отново времето, водещо към събитието на разкриването, и в края на краищата, тъй като събитията се ускоряват със светлинна скорост след това, към Издигането. Със сигурност в това има „Холивудска привлекателност”.

Ние ще продължим да ви се показваме все повече във вашето небе и сме планирали дори още по-близки събития от тези сега, за да надградим върху бавния процес, който сме постигнали в аклиматизирането на хората към нашето присъствие. Това ще включи дори по-близката”летяща сонда” и по-ясна видимост на нашите кораби, така че да не може да бъде отхвърлено присъствието ни. Всичко това е планирано отдавна и по наша преценка върви добре. Времето наближава и ние ставаме все по-развълнувани от това, че отново ще сме заедно. Ще ви приветстваме с отворени сърца и Любов и поздравления за вашата невероятна устойчивост пред лицето на толкова много несгоди.

Останете с мир


Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


´╗┐


Tsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.