Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - September 27, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
September 27, 2011


Поздрави от Федерацията

Идваме отново, за да ви донесем повече новини през тези дни, водещи към Разкриването. Ние често сме говорили за това, което се случва във вашия свят зад кулисите. Днес, ние искаме преди всичко да обсъдим какво се случва тук, сред нас, във Федерацията.

Ние се събираме всеки ден, за да обсъждаме належащите въпроси, свързани с всичко, което се случва на вашата планета. Ние основно сме тук, за да помогнем на Гайя в нейното издигане и като следствие, на всички чувстващи същества на вашата планета. Когато ние”заседаваме”, това не е същото като вашите събрания и особено като онези, които познавате във вашите бизнес отношения. Напротив, нашите събрания са съзнателен интерфейс между страните, необходими за процеса на взимане на решение. Ние просто свързваме съзнанията си с всички онези в даден проект и обсъждаме какво трябва да бъде направено и стигаме до консенсус за това как да се постигне това. Тези събрания могат да бъдат не само с нашите собствени видове от Федерацията, но също и с други видове и други същества, както може да ги определите – Ангели или Възнесени Майстори. Ние приветстваме мъдростта във всяко отношение. Както знаете, този проект е масивен, предприет по направление и нареждане на самото Творение, ние се отзовахме на този призив с готовност и безрезервно. Но такава колосална задача изисква включване на много фракции. Действително, ние дори се консултираме с вас, на много нива, за това как се развиват въпросите и кой е най-добрият начин за действие. Някои от вас са наясно с тези „срещи”, докато други не. Въпреки това, вашето включване е от жизнено значение за този процес. Имайте предвид, макар че докато вие, като Служители на светлината, четете тези разнообразни послания, може би сте наясно какво се случва, но има стотици милиони във вашия свят, което не са наясно. Когато видите тази отрезвяваща истина от наша гледна точка, ще разберете, че процесът е труден и бавен.

Вече се събрахме, за да обсъдим окончателния план на Разкриването. Наясно сме с „побутването” на самото Творение, настояващо за Разкриване. Въпреки липсата на какъвто и да било знак за този край у вашите лидери, които според нас все повече започват да влачат нещата, трябва ние самите да придвижим напред завършването на задачата. Старата поговорка гласи: „ дай им инч и те ще вземат двор”. Ние сме предоставили на вашите лидери разнообразни възможности да ви обявят Разкриването и всеки път те са се проваляли. Сега ние имаме „настояването” на най-висшия източник да направим това. Остава все по-малък и по-малък прозорец на възможност между Разкриването и вашия процес на Издигане. Този прозорец трябва да бъде използван за вашето аклиматизиране към предстоящите събития, а ако стане твърде малък, усещаме, че ще има малко време да предприемем масивните усилия, необходими, за да ви подготвим за вашето издигане. Следователно, акцията ще бъде предприета по-скоро, отколкото по-късно, за да се коригира тази несправедливост.

Сега чувстваме, че тези части от вашите военни, които са се издигнали до Светлината, ще бъдат достатъчни, за да ни позволят да ви се покажем. Ние също така стигнахме до съгласие, че тези от вас, които биха продължили да се борят срещу нас, ще бъдат достатъчно удържани, за да можем да се придвижим напред с тази цел.

Завесата между вашия свят и множеството измерения, достъпни за вашите Висши Аз изтънява отвъд способността ви да задържите вашите илюзии, свързани с третото измерение, за това, което е реалност. Достигаме до точка, където всичко ще се разкрие в истината. Ние сме открили също много случаи на нова форма на „интернационализирана” молитва, отправена към Създателя от вас. Тази мисъл има намерение да измоли благословията на Създателя за започването на самия процес, въпреки че благословия вече е получена да предприемем това според най-добрата ни преценка. Ние се радваме за вашите мисли, тъй като тази воля повече от всичко друго, ще позволи на процеса да се разгърне.

Тъй като планираме финалните етапи на Разкриването от наша страна, вие без съмнение ще виждате по-големи и мащабни показвания, по-дръзки и с по-малко възможност за обяснение, на нашите кораби в небесата ви. Нашата концентрация, главно в страните от третия свят, сега ще се премести върху основните нации по света ви и ще видите реакция в медиите. Оказва се, че някои от заговорниците, контролиращи медиите, се грижат за тази финална игра и желаят да направят сделка в последната минута, която включва фокусиране върху истината в управляваните от тях медии в замяна на търпимост и снизходителност. Съгласни сме тук, че това е добро нещо, защото допринася за процеса, който всички желаем.

Това са истински вълнуващи времена за вас. Вълнуващи, разочароващи, радостни, трепетни, заплашителни и въодушевяващи едновременно. С Любов, безусловно, вие можете да издържите на тези времена, насочени към това, което знаете, че е най-великото преживяване във вашата човешка история. Поддържайте вярата си в процеса и знайте, че ние сме тук, работейки неуморно за този финал. Представете си цялото ваше същество, тяло, душа и ум, изпълнени с Безусловна Любов и ще се успокоите и ще укротите негативността.

Останете с мир.


Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.